Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΔΩΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!



Την σκέπτεσαι. Την γούσταρεις με χίλια και γι' αυτό δεν φεύγουν από το μυαλό σου οι εικόνες, τα πλάνα όταν το κάνεις μαζί της, έτσι κι αλλοιώς. Όπως τη βρίσκεις. Όπως τη βρίσκετε.
Καλό. Πολύ καλό που το κορίτσι σε... εμπνέει. Όχι μόνο σε φτιάχνει και τη ψάχνεις βάζοντας ποικιλία στο πρόγραμμα, αλλά και την φαντασιώνεσαι. Σου τραβάει την σκέψη, τη σεξουαλική σου σκέψη.
Το κακό, το περίεργο θα ήταν εσύ ο στραίητ, που δεν είχες καν διανοηθεί την πάρτη σου σε gay activities, να ονειρευθείς σεξ με ομοφυλόφιλο. Αυτό είναι ένα άλλο κόλπο. Αυτό είναι μπέρδεμα. Αυτό είναι όνειρο.
Δεν μιλάμε για όνειρα στον ύπνο, αλλά για φαντασιώσεις στο ξύπνιο είτε είσαι ρέστος, είτε σε μόνιμη σχέση, είτε παντρεμένος. Επειδή φαντασίωση σημαίνει ότι είσαι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Σ' ενδιαφέρει το έργο. Δεν είσαι αδιάφορος στο σεξ. Δεν κρατάς αποστάσεις από το γαμήσι.
Οι φαντασιώσεις, λοιπόν, είναι απαραίτητες! Πλουτίζουν το ρεπερτόριο στο ζευγάρι. Κι ακόμα το προτρέπουν να δοκιμάσει, να πειραματιστεί και σ' άλλα πράγματα, «απαγορευμένα» κι όχι. Γι' αυτό, άλλωστε, όλοι οι ειδικοί συμφωνούν και συνιστούν να μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις σου με τον άλλον, με την άλλη. Κάθε σεξουαλικού περιεχομένου σκέψη, εφήμερη και επαναλαμβανόμενη. Συναισθηματικά σε φέρνει και πιο κοντά στον άλλον, στην άλλην.
Ποιό είναι το «επικίνδυνο» του πράγματος.
Μέσα στο παιχνίδι κι αυτό. Πότε, δηλαδή, η σεξουαλική φαντασίωση απειλεί κάποιον, κάποια. Όταν έρχεται στη σκέψη, στη φαντασίωση σου κι... άλλο πρόσωπο, ένα τρίτο πρόσωπο. Όταν πηδιέται, μάλιστα πιο ηδονικά, όχι με τον, με την σύντροφο, όχι με τον, με την σύζυγο, αλλά ένα άλλο άτομο κι αυτό είναι γνωστό.
Φαντασίωση είναι αυτή. Σε επισκέπτεται χωρίς πρόσκληση. Ούτε τηλεφώνημα. Κι όταν είναι επίμονη η ίδια και η ίδια φαντασίωση με το συγκεκριμένο τρίτο πρόσωπο, τότε το πράμα ψιλοξεφεύγει, ίσως. Τι κάνεις σ' αυτήν την περίπτωση.
Οι απελευθερωμένοι, οι φιλοσοφημένοι της γήινης ζωής, εκμυστηρεύονται τη σοκαριστική φαντασίωση στο ταίρι τους. Και το ζευγάρι πιθανόν να καταλήξει τρίο, γιατί όχι και κουαρτέτο. Είναι αυτό που λέγαμε, πόσο επικίνδυνη πιθανόν προκύψει, όχι η αναζήτηση και η σκηνοθεσία μιας συγκεκριμένης φαντασίωσης που προκαλεί ικανοποίηση, χαλάρωση, αλλά η παρά τη βούληση, η ''επιφοίτηση'' σεξουαλικού πνεύματος για πήδημα με άλλο άτομο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα