Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

4 ποτά που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τα νεφρά σας και να φιλτράρετε την κυκλοφορία του αίματος!

Οι τοξίνες επηρεάζουν τη λειτουργία των νεφρών και του ήπατος. 
Για να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη, θα πρέπει να ακολουθούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο τι τρώμε.
Τα νεφρά μας είναι πολύ ευαίσθητα στην κατανάλωση τροφίμων και ποτών. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε μια σπιτική θεραπεία που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη λειτουργία των νεφρών σας. 
Πρέπει να προστατεύουμε τα νεφρά μας, ώστε να μπορέσουμε να εξαλείψουμε όλες τις τοξίνες, καθώς και την περίσσεια των υγρών από το σώμα μας.
εδώ-είναι-4-ποτά-ότι-θα-βοήθεια-you-καθαρίσει-σας-νεφρά-και-φίλτρο-σας-αίμα-ρεύμα


  • Πράσινος χυμός που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα νεφρά σας
Αυτός ο χυμός είναι γεμάτος από θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά και είναι πολύ αποτελεσματικός στην εξάλειψη των τοξινών. 

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε αυτά τα λαχανικά: σπανάκι, λάχανο, κολοκυθάκια, μαϊντανό, μαρούλι, καρότο, αγγούρι και σέλινο

Όσον αφορά τα φρούτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πορτοκάλια, αχλάδια, τα ροδάκινα, ανανάδες και μήλα

Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και πιείτε το ρόφημα αμέσως.
Εδώ είναι άλλη μια συνταγή που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα νεφρά σας και το σώμα σας!
Συστατικά:

βιολογικό μηλόξυδο
φρέσκα λεμόνια

Φιλτραρισμένο νερό


Προετοιμασία και χρήση: Ανακατέψτε τα υλικά πολύ καλά. Πίνετε αυτό το χυμό για 4 ημέρες και θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το σώμα και τα νεφρά σας από τις τοξίνες.


  • ΧΥΜΟΣ ΦΙΓΓΙ - ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ
Τα φίγγι μειώνουν το φωσφορικό ασβέστιο. Η περίσσεια οξαλικού ασβεστίου μπορεί να είναι η κύρια αιτία για τις πέτρες στα νεφρά. Ο χυμός φίγγι βοηθά να αποφευχθούν οι νεφρικές λοιμώξεις. Προσπαθήστε να καταναλώνετε βιολογικό φίγγι χωρίς ζάχαρη ή συνθετικά διατήρησης γεύσεως.

  • ΧΥΜΟΣ ΤΕΥΤΛΩΝ
Η υψηλή περιεκτικότητά του σε κάλιο κάνει τα τεύτλα χρήσιμα κατά της υπέρτασης, αλλά επίσης εξαλείφει τις τοξίνες και το ουρικό οξύ. Τα τεύτλα περιέχουν βεταΐνη που είναι ένα φυτοχημικό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι πολύ χρήσιμο επειδή μπορεί να καθαρίσει τη συσσώρευση στρουβίτη και φωσφορικού ασβεστίου από τα νεφρά.

  • ΛΕΜΟΝΟΧΥΜΟΣ
Η κατανάλωση χυμού λεμονιού αυξάνει τα επίπεδα του κιτρικού στα ούρα και με τον τρόπο αυτό, αποφεύγονται οι πέτρες στα νεφρά. Στύψτε 4 έως 5 λεμόνια σε 1 λίτρο κρύο νερό ή αν θέλετε ένα ζεστό ρόφημα, στύψτε ένα λεμόνι σε 8 ουγκιές χλιαρού νερού. Πίνετε το τόφημα το πρωί πριν από το πρωινό.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα