Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - Τεχνολογία των Ατλάντων - Ζώνες Van Allen το αδιαπέραστο τείχος του πλανήτη μας

Προηγούμενο...ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ...Όσοι είναι απόγονοι θεών, έχουν την δυνατότητα τής αθανασίας...Ο Ηρακλής έπρεπε να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγεία πού ήταν η βρώμικη περιοχή των Ατλάντιων πειραμάτων της Ήλιδος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Επίφυση

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ



Αν η δύναμη της Επίφυσης στον άνθρωπο του παρέχει την ικανότητα να δημιουργεί το κάθε τι, τότε προς τι η χρήση μιας τεχνικής - υποκατάστατο όπως είναι η τεχνολογία;

Τά τρία τμήματα στα οποία χωρίζετε το σώμα μας, όπως αναφέραμε και στην αρχή του βιβλίου, είναι στο κεφάλι μέ τον εγκέφαλο, στο στήθος με την καρδιά , και στο υποκάτω του διαφράγματος χώρο, το στομάχι, την κοιλιά και τά γεννητικά όργανα. 
Το πρώτο πού αντιστοιχεί στο νοητικό , στον συμπαντικό χώρο είναι το επίπεδο υπεράνω τού Σείριου τόν Όλυμπο. 
Από εκεί έρχεται το Απολλώνιο Πνεύμα , μεταδιδόμενο σαν ηλεκτρικό σπινθήρας του Διός. 
Έκφρασή του είναι ό Λόγος.
Το δεύτερο, είναι αυτό πού αντιστοιχεί στον Σείριο καί σχετίζεται με το ψυχικό. 
Σε αυτόν λειτουργεί ή Διονυσιακή συναισθηματική διέγερση , πού σαν μαγνητικό πεδίο μορφοποιεί τον κόσμο .
Γιαυτό και έχει χαρακτηρισθεί και ως ό παρέχων τά σπέρματα των όντων. Έκφρασή του είναι ή Αγάπη.
Το τρίτο είναι ο χώρος μας, το ηλιακό μας σύστημα και ο πλανήτης μας πού δίδει το σωματικό. 
Είναι ό περιοριστικός χώρος με την έννοια της μορφής, πού τον εκφράζουν και τον συντηρούν τά στοιχεία της ύλης.
Στο νοητικό επίπεδο, η σκέψη και ή νόησης είναι Πνευματική ενέργεια. Στο δεύτερο επίπεδο έχουμε την Ψυχική ενέργεια, είναι αυτή πού σε όλες σχεδόν τις γνωστές θρησκείες από αρχαιοτάτων χρόνων, θα δούμε ότι επιδιώκεται η απόκτησή της από το κακό. 
Τον Σατανά. Μεγάλο θέμα. 
Όσο για την τρίτη , την σωματική, αφορά την ενέργεια πού σχετίζεται με το νευρικό και μυϊκό σύστημα. Και οί τρείς ενέργειες συνθέτουν την Ζωή.

Πάνω σε αυτές τις γνώσεις του Σύμπαντος εργάσθηκαν οί Άτλαντες και δημιούργησαν το δικό τους «τεχνητό», ψεύτικο άνθρωπο. Ήταν οί πρώτοι «Μάγοι» θα λέγαμε, πού γνώριζαν πώς να χειρίζονται τις δυνάμεις της ζωής. 
Στο πλανητικό μας σύστημα, εισέβαλε η έννοια «Γνωρίζω», μέσω των θεών , πού σχετίζεται με την Επίφυση, ενώ επικρατούσε ή έννοια «Βλέπω» της Υπόφυσης, των όντων του χώρου μας. 
Δηλαδή, ενώ εδώ επικρατούσε ή αρχή πού διέπει το βασίλειο των ορυκτών, το βασίλειο των φυτών και το βασίλειο των ζώων, δημιουργείται ένα νέο βασίλειο, αυτό του ανθρώπου, όπου όλα τά υπόλοιπα μπαίνουν υπό τον έλεγχό του.
Ο έλεγχος γίνετε με την χρήση των ενεργειών του χώρου μέσω του κινητικού κέντρου το οποίο αντιγράφει στο υλικό επίπεδο την ψυχοπνευματική ενέργεια. 
Δηλαδή, αν ο Ζήσης και ό Καλάϊς όσο διέθεταν θεϊκό σπέρμα έχτιζαν τά τείχη με την χρήση της μουσικής χρησιμοποιώντας το Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας, το πλαστό γένος χρειαζόταν την μυϊκή και νευρική ενέργεια για να κάνει το ίδιο. 
Οί Άτλαντες , πού είχαν την γνώση, μετά την μίξη τους με τις κόρες των ανθρώπων, έχασαν την θεϊκότητά τους και συγχρόνως και την ικανότητά τους, οπότε την αντικατέστησαν με την ανάπτυξη της τεχνολογίας.
Σήμερα, διεισδύοντας ακόμα πιο βαθιά στα μυστικά της ζωής , βλέπουμε τους επιστήμονες να παραδέχονται πώς «…ή μηχανική ερμηνεία της Φύσης καταρρέει …γιατί έχουμε να κάνουμε με οντότητες και φαινόμενα μάλλον, πού παραπέμπουν σε νοητικές παρά σε μηχανικές διεργασίες.» Μέσα από την ίδια σκέψη , βλέπουμε να ξεπηδάει και ή αρχή τών «Μορφογενετικών πεδίων».
Κάποτε, εδώ στην Γή είχε αναπτυχθεί σε μια περιοχή του πλανήτη μας , μια πολιτεία πού λεγότανε Ατλαντίδα.
Ένα μικρό αντίγραφο τού Σειριακού πολιτισμού.
Στον χώρο εκείνον ανέπτυξαν όλη την τεχνολογία , αντίγραφο των κοσμικών νόμων του επιπέδου στο οποίο ανήκει το ηλιακό μας σύστημα.

Τεχνολογία των Ατλάντων



Αποτέλεσμα εικόνας για Στύγα

Μέσα από την πύλη της Στύγας , ηλιακά πλοία δημιουργήματα τεχνολογίας των Ατλάντων, πετούσαν από την Γή στον Σείριο και από τον Σείριο στην Γή. 
Οί άνθρωποι του Χάλκινου γένους , του Προμηθεϊκού, άρχισαν να πληθαίνουν , έκαναν αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας πού τους δόθηκε, και μαζί με τους Άτλαντες άνοιξαν πόλεμο με τους Ολύμπιους για κατάκτηση του Σείριου.
Τότε ό Δίας αποφάσισε να αφανίσει το ασεβές αυτό γένος στέλνοντας τους Ήρωες. 
Η Στύγα έκλεισε δια παντώς και το ενεργειακό εωσφορικό επονομαζόμενο στοιχείο εγκλωβίσθηκε στα έγκατα της Γής μαζί με τους Άτλαντες. Από όλες τις παραλλαγές των μύθων πού διασώζονται πάνω στην γή ανάμεσα στους λαούς, για την εποχή εκείνη του κατακλυσμού και της καταστροφής των ανθρώπων , εκτός από τις μνήμες των Ελλήνων πού διατηρούνται από τον Ησίοδο και τον Απολλόδωρο για τους υπόγειους Άτλαντες, υπάρχει και ό Περσικός μύθος πού λέει πώς ό Γίμα μαζί με χιλιάδες άλλα ζευγάρια ανθρώπων αλλά και ζώων , μπήκαν σε μια υπόγεια βάση με τρία πατώματα και πολλούς διαδρόμους, όπού εκεί υπήρχαν όλα τά μέσα για την συντήρησή τους όσο καιρό χρειαζόντουσαν πρίν κοπάσει το κακό πού ταλάνιζε την επιφάνεια του πλανήτη για να επανέλθουν . 
Το πόσους κινδύνους μπορεί να κρύβει το γεγονός να γίνονται κάτοχοι των γνώσεων άτομα πού είναι απροετοίμαστα ψυχοπνευματικά, το έχει αποδείξει και ή σημερινή κατάσταση πού επικρατεί στον κόσμο μας.
Μπορούμε δηλαδή να φαντασθούμε τά τέρατα πού κάνουν την εμφάνισή τους βγαίνοντας από το κουτί της Πανδώρας τού σημερινού πολιτισμού μας πού έχει βασισθεί στα τότε πρότυπα, μέσα από την Ατλάντια τεχνολογία. 
Ένα παράδειγμα είναι και αυτό πού αφορά τον καιρικό έλεγχο και την καταστροφή του όζοντος, τα προστατευτικό στρώμα της ατμόσφαιρας, πού έχει διατρυπηθεί σε επικίνδυνο βαθμό, με την χρήση του συστήματος HΑΑRP που είναι ένα σύστημα μέσω του οποίου, βομβαρδίζοντας την ατμόσφαιρα, με ακτίνες υψηλής συχνότητας , δημιουργούν κλιματολογικές αλλαγές. 
Τέτοιου είδους τεχνολογία, ήταν γνωστή από τις αρχές του περασμένου αιώνα, που μάλιστα, ένας από τους πρωτεργάτες αυτής της γνώσης μέσω της οποίας είχε κάνει ατελείωτους πειραματισμούς, ήταν και ο Νικολά Τέσλα.
Ο Τέσλα είχε πειραματισθεί με τον ιονισμό της
ατμόσφαιρας , που παρατήρησε πώς άλλαζε όταν φορτιζόταν με μετάδοση ραδιοκυμάτων στο φάσμα χαμηλής συχνότητας των 10 έως 80 Hertz. 
Με την μεταβολή δε της συχνότητας , μπορούσε να προκαλέσει θετικό ή αρνητικό ιονισμό. 
Όταν δηλαδή φορτίζεται θετικά ο ιονισμός της ατμόσφαιρας, έχουμε το αίσθημα της κούρασης και την ανάγκη ύπνου, ενώ όταν είναι αρνητικός ο ιονισμός είμαστε ενεργητικοί.
Η χρήση αυτής της γνώσης , που επηρεάζει όλα τα σώματα πάνω στον πλανήτη, γίνεται βέβαια ένα όπλο στα χέρια τους και για τον έλεγχο του ανθρώπου, αφού είναι γνωστό πώς ο εγκέφαλος ηλεκτρίζετε κατά τρόπο πού δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ακραίες καταστάσεις γιατί απορυθμίζετε.
Ο Τέσλα , χρησιμοποιούσε με προχωρημένες γνώσεις τον ηλεκτρισμό και τον μαγνητισμό, που χρησίμευσαν και στην ιατρική της εποχής, όπως συσκευές που ενίσχυαν το αιθερικό πεδίο και συγχρόνως έδιναν υγεία και μακροημέρευση .
Σε παραπάνω αναφορά μας για τον Τέσλα, είχαμε πεί για την σχέση του με το πεδίο γνώσεων στο οποίο είχε πρόσβαση ο ίδιος , όμως , ενώ πίστευε πώς όλοι οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε αυτό , αργότερα αναθεώρησε τις απόψεις του , αφού κατάλαβε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας ήταν ανέτοιμο ή ανέντιμο να έχει αυτήν την χάρη, που όταν σκέφθηκε να δημιουργήσει κάποια μηχανή πρόσβασης σε αυτό , όχι μόνο δεν την ολοκλήρωσε , αλλά ακόμα και πολλές άλλες που σχετίζοντο με την ελεύθερη ενέργεια τις κατέστρεψε.
Ζώνες Van Allen το αδιαπέραστο τείχος 

του πλανήτη μας

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώνες Van Allen

Ο επηρεασμός των σωμάτων από εξωτερικούς παράγοντες έχει άμεση επίδραση στα συναισθήματα. 
Τά συναισθήματα πού συνδέονται με τον ψυχικό παράγοντα, μεταβάλουν το μαγνητικό πεδίο του σώματος, και κατ’ αντιστοιχία επηρεάζουν το νοητικό μέσω της μη συγκέντρωσης της προσοχής . 
Το νοητικό με μια επιστρεφόμενη δύναμη επηρεάζει το σωματικό. Από αυτά όλα δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος και μια χαοτική κατάσταση. 
Έτσι μέσω των συναισθημάτων αναπτύσσεται μιά άλογη και ασυνείδητη επιθυμία πού έρχεται σε σύγκρουση με την θέληση . 
Η θέληση αποδυναμώνετε εξ αιτίας του συνασπισμού συναισθήματος και επιθυμίας πού δημιουργούν μια νέα αόρατη οντότητα ή οποία επιδιώκει την υλοποίησή της. 
Στο σημείο αυτό ο άνθρωπος γίνεται υποχείριο και όργανο κατευθυνόμενης θέλησης χάνοντας την δύναμή του ελέγχου του εαυτού του . 
Όσο μάλιστα περισσότερη υποσυνείδητη αντίσταση φέρνει κάποιος σε αυτό πού του συμβαίνει αλλά δεν το κατανοεί για να το ελέγξει , τόσο πιο ευάλωτος γίνετε στην υπόθεση να αναπτύξει ακόμα και κάποια ασθένεια.
Το σύστημα μετάδοση ραδιοκυμάτων στο φάσμα χαμηλής συχνότητας των 10 έως 80 Hertz. χρησιμοποιούν οι Ρώσοι για τον έλεγχο του καιρού, κάνοντας χρήση συσκευών μετάδοσης Tesla. 
Τα ραδιοκύματα που στέλνονται με τα θετικά φορτισμένα ιόντα παραμένουν στην περιοχή της ατμόσφαιρας που λέγεται ζώνες Van Allen . 
Οι ζώνες αυτές με το μεγάλο ηλεκτρικό φορτίο, αποτελούν το αδιαπέραστο τείχος του πλανήτη μας. 
Βρίσκονται σαν θανατηφόρες περιοχές της ατμόσφαιρας, και φθάνουν έως την εξώσφαιρα. 
Οι ζώνες – φύλακες, δημιουργήθηκαν ,κατά την μακρινή εκείνη εποχή των γεγονότων του κλεισίματος της Στύγας, και αποτελούν ένα είδος ελέγχου και απαγόρευσης εξόδου από τον πλανήτη. 
Είναι δε τόσο επικίνδυνες, πού υπάρχει ή υποψία να μην έχουν γίνει ποτέ επανδρωμένα διαστημικά προγράμματα , ή αν έγιναν κάποια πειραματικά να είχαν ολέθρια αποτελέσματα. 
Το ότι μπορεί να είναι όντως επίτηδες τοποθετημένες εκεί, μπορούμε να το υποψιασθούμε και από το απόσπασμα της «Γένεσης» πού λέει ότι , με την αποπομπή των πρωτοπλαστών από τον Παράδεισο , στην γή πού ρίχθηκαν, ό Θεός έβαλε έναν άγγελο με «περιστρεφόμενη φλεγόμενη ρομφαία» να τους φυλάει. Πιθανών να υποκρύπτονται πίσω από αυτήν την ρομφαία οί Ζώνες αυτές. 
Με την αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας πού έχει προωθηθεί από τούς άτλαντες και χρησιμοποιείται από τά άλογα πιόνια τους, επιδιώκεται σύν τις άλλοις και ή επίτευξη δημιουργίας μιάς νέας Στύγας.
Έτσι μπορούμε να υποψιασθούμε τι μπορεί να προκάλεσε την τρύπα στο όζον της ατμόσφαιρας. 
Το ποια είναι τά αποτελέσματα αυτού του δεδομένου θα μπορούσαμε να τά φαντασθούμε αν συγκρίνουμε την ατμόσφαιρα της γής με την αύρα των οργανισμών. 
Δηλαδή οί ασθένειες πού μπορεί να προκαλέσει ή επιβολή εξαρτήσεως συναισθηματικών επιθυμιών , οφείλεται στην ευαισθητοποίηση της αύρας τού ατόμου πού υπόκειται σε αυτή την διάθεση , με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ρήγματα και τρύπες πού γίνονται πύλες εισόδου άλλων αστρικών όντων . 
Αυτά επιδιώκουν μέσω του αίματος του σώματος πού έχουν καταλάβει να πάρουν ύπαρξη και οντότητα οπότε δημιουργείται η ασθένεια. 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα