Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ

Αν βάλεις τα φρούτα και τα λαχανικά στο φούρνο μικροκυμάτων, χάνεται η θρεπτική τους αξία;


Ναι, το μαγείρεμα λαχανικών, όπως το σπανάκι, μειώνει τις βιταμίνες Β που περιέχουν. 
Σε ό,τι αφορά, ωστόσο, στις ντομάτες, αυτή η διαδικασία βοηθά το σώμα σου να απορροφήσει το β-καροτένιο.
 Βέβαια, όλα αυτά είναι λεπτομέρειες. 
Φρόντισε
να καταναλώνεις φρούτα και λαχανικά σε κάθε παραλλαγή (ωμά, ψημένα, σοταρισμένα στα μικροκύματα ή τον ατμό). 
Όσο δεν τα ψήνεις μέχρι να μαυρίσουν, θα ωφελείσαι από τις ευεργετικές ιδιότητές τους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα