Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Η ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.



Κάθε πρωί που ξυπνάτε καλημερίστε τον ήλιο και κοιτάξτε τον μόλις χαράξει. Θα σας βοηθήσει τα μάτια σας. Αυτό ισχύει και για τη δύση του ήλιου. 

Επίσης κάντε ασκήσεις για τα μάτια σας, όπως πάνω κάτω π.χ. 5 φορές κατόπιν δεξιά αριστερά, μετά διαγώνια και στο τέλος κυκλικά αριστερόστροφα και δεξιόστροφα. 

Επαναλαμβάνετε ακριβώς τις ίδιες ασκήσεις....αλλά τώρα θα έχετε ολόκλειστα τα μάτια. 

Μετά ξεκινήστε από το πιο κοντινό σημείο και πηγαίνετε προοπτικά στο πιο μακρινό σημείο και επιστρέφετε πάλι πίσω. 

Για κάθε σημείο μετρήστε έως το 30. 

Στο τέλος εστιάστε σε ένα συγκεκριμμένο σημείο σταθερό και κουνείστε μόνο το κεφάλι σας δεξιά αριστερά...5 φορές. 

Δεν πειράζουμε καθόλου τα μάτια μας με τα δάχτυλά μας. 


Πηγαίνετε σε παραλία ή σε ένα μέρος της εξοχής και βγάλτε τα υποδήματά σας και καλέστε τις εννέα μούσες να έρθουν κοντά σας ή όποια άλλη θεική οντότητα σας ελκύει. 

Αφού τελειώσετε την προσευχή-παράκληση σηκώστε τα χέρια σας ψηλά και διαγώνια σχηματίζοντας ένα v όπου το κεφάλι σας θα είναι το σημείο υποδοχής σχηματίζοντας ένα κάτοπτρο. 

Καλέστε να σας έρθει ηλιακό άσπρο φως το οποίο θα διαπεράσει το 7 ενεργειακό σας κέντρο κεφαλή και θα φτάσει έως το πρώτο ενεργειακό κέντρο του κόκκυγος κι από εκεί με λίγο ανοιχτά τα πόδια σας και οπωσδήποτε γυμνά χωρίς παντόφλες θα γίνει η γείωση με τη μάνα γη. 

Εάν είσαστε τυχεροί και βρίσκεστε κοντά σε ποτάμι καθήστε οριζόντια ξαπλωτοί ανάσκελα αλλά προσοχή τα πόδια να δέχονται γυμνά εννοείται.... τη ροή του νερού.... το οποίο θα διαπεράσει και θα φτάσει έως τη κεφαλή. Αυτό εάν σας βολεύει μπορεί να γίνει και με κλειστά μάτια, διότι βοηθάει η ακοή και συγκεντρώνεστε καλύτερα έτσι. 

Περπατάτε με γυμνά πόδια για να σας φύγουν οι όποιες φλεγμονές που έχετε και μετά κολυμπήστε στο θαλασσινό νερό, όπου το αλάτι θα διώξει την αρνητική σας ενέργεια. 

Όταν πάτε στο σπίτι οριζοντιοθείτε στο κρεβάτι σας χωρίς να κοιμηθείτε κι αρχίστε νοητικά να σκέφτεστε τη ροή ενέργειας που κατακλύζει ολόκληρο το κορμί σας ξεκινώντας από την πατούσα του αριστερού σας ποδιού μετά από το δεξί έως τη λεκάνη κι από εκεί με τη σειρά προς τα πάνω 1,2,3,4,5,6,7 ενεργειακά κέντρα και κατόπιν οπισθοχώρηση πάλι προς τα πίσω. Εάν είσαστε τυχεροί και βρίσκεστε σε αρχαιολογικούς ενεργειακούς τόπους η όλη διαδικασία θα γίνει ευκολότερη. 

Εάν κάποιοι έχουν κρυστάλλους αφού τους βάλετε ένα 24ωρο μέσα σε αλάτι για να καθαρίσουν κατόπιν βάλτε τους στο αντίστοιχο ενεργειακό κέντρο, εάν φυσικά ξέρετε που τοποθετείτε ο καθείς. 

Κάντε παρέα με θετικούς ανθρώπους και χαμογελάστε φτιάχνοντας τη δική σας μέρα....οραματιστείτε ένα καλύτερο αύριο.

 Την δική σου ενέργεια αύξησέ την μεγάλωσε την και μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου κάνει διαφθορά. 

Φυσικά και υπάρχουν ασπίδες προστασίας....αλλά δεν ανακοινώνονται από εδώ. 

Να έχετε ευημερία και καλοτυχία....καθώς είσαστε ΤΥΧΕΡΟΙ που κάποιος 

σκέφτεται ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. 

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.) 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα