Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΜΑ!


Κορίτσι και αγόρι το αποφάσισαν. Να κάνουν σεξ κανονικό, όχι ο καθένας μόνος του, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα. Άρα, θα χάσουν την παρθενιά τους. Και οι δύο! Το αντράκι θα την «σπάσει», όμως κι αυτός είναι παρθένος, δηλαδή πρωτάρης. Άλλο ότι το εργαλείο του δεν διαθέτει υμένα.
Με τις καλύτερες ευχές μου, αφού το συμφώνησαν. Να πούνε αντίο στην παρθενιά τους. Χωρίς, μάλιστα, να έχουν ανησυχίες από ένα κάρο μαλακίες που έχουν ακούσει, ακόμα και από έμπειρους, από σχετικούς. Ότι η επιχείρηση είναι... δύσκολη. Μην πέσουν σε... σκληρό υμένα. Έλα, ρε!
Το καλύτερο εργοστάσιο της αιωνιότητας έχει φτιάξει το έργο στη σπηλιά της γυναίκας. Αλάνθαστος πάλι ο Θεός. Μέχρι λεπτομέρειας.
Δεν χρειάζεται παρά μια απλή πίεση, την καυτή στιγμή της επαφής και το μαγιόξυλο θα γλυστρήσει. Κανένας πόνος στην κοπέλλα, εννοώ ότι θα είναι ελάχιστος και τσιμπητός, όχι επώδυνος, κι εάν! Υπάρχουν γυναίκες που ούτε καν κατάλαβαν τη «διάρρηξη».
Μην πιάσουμε το απίθανο. Κάποια να χρειάζεται χειρουργική βοήθεια. Επέμβαση να την «ανοίξουνε». Ξέχνα το, είναι το σπάνιο αυτό.
Το πρόβλημα να βρεις «αντίσταση» είναι αν η άλλη αγχωθεί. Με συνέπεια ασυναίσθητα οι τόσο ευαίσθητοι μυς στον κόλπο να ζορίσουν και να δυσκολεύει η διείσδυση της σαρμέλας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα