Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Όταν είστε σε κρίση ή όταν κάνετε κάποιο σφάλμα, τότε είναι που πρέπει να προσεύχεστε



Αποτέλεσμα εικόνας για προσεύχεστε


Όταν είστε σε κρίση, τότε είναι που πρέπει να προσεύχεστε


Όταν είστε σε κρίση, τότε κυρίως είναι που πρέπει να προσεύχεστε μέρα και νύχτα. Αν έχετε προβλήματα διαζυγίου, δικαστικά προβλήματα, ή άλλου είδους προβλήματα, βάλτε τον εαυτό σας βαθύτερα σε αυτή την Θεία Συνειδητότητα, έτσι ώστε να μην αποδυναμώσετε τον εαυτό σας.

Όταν είστε αδύναμοι, κάνετε λάθος πράγματα. Όταν είστε ισχυροί με τον Θεό, κάνετε σωστά πράγματα, επειδή ένα ισχυρό άτομο δεν κάνει λάθος πράγματα αν η δύναμη είναι από θείες πηγές.



Όταν κάνετε κάποιο σφάλμα, προσευχηθείτε για αυτό


Όταν κάνετε κάποιο σφάλμα, προσευχηθείτε για αυτό. Αμέσως όταν βλέπετε ότι κάνατε κάτι άσχημο ή κάτι που δεν είναι καλό, ή σκεφτήκατε κάτι που ήταν πραγματικά άσχημο, για να το διαγράψετε πρόκειται να συγχωνευθείτε με εκείνη την Παντοδύναμη Συνειδητότητα του κόσμου. Αμέσως όταν κάνετε κάτι λάθος, αυτό γίνεται ένας σπόρος που ρίχνεται στη φύση σας, σε νόμους του κάρμα, και θα πρέπει να απομακρύνετε τους σπόρους με την προσευχή σας.

Για παράδειγμα, μπορεί να στείλατε μια άσχημη επιστολή ή να είπατε κάτι λάθος. Αμέσως θα πρέπει να προσευχηθείτε και να ζητήσετε φως και καθοδήγηση για να ξεπεραστούν οι σπόροι του κακού που διασπείρατε, επειδή τα πάντα που είναι δύσκολα στη ζωή σας δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ανάπτυξη των σπόρων που διασπείρατε.

Θα πρέπει να κάψετε τους σπόρους πριν βλαστήσουν, και αυτό γίνεται μέσω της προσευχής.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Prayer 


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Prayer 


elenastral + elenastral

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα