Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ
Σε γενικές γραμμές έχουν κάποιο σχέδιο, το οποίο προσπαθούν να το υλοποιήσουν και να το εφαρμόσουν στη ζωή μας. Πρώτα δημιουργούν συνθήκες διασκέδασης και όχι ψυχαγωγίας, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε νιρβάνα. Κατόπιν δημιουργούν εντέχνως διάφορα προβλήματα και στη συνέχεια προσπαθούν δήθεν να βρούνε τις λύσεις. Το πλάνο στρατηγικής είναι: ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΛΥΣΗ.
Στη συνέχεια δημιουργούν την τεχνική της υποβάθμισης του προβλήματος με μία φθίνουσα κλίμακα σε βάθος χρόνου 10 ετών, ώστε να υπάρχει αβεβαιότητα.
Κατόπιν εξασκούν την στρατηγική της αναβολής των προβλημάτων υποσχόμενοι μία μελλοντική θυσία εκ μέρους του λαού. 
Απευθύνονται στο κοινό σαν να είναι μωρά και προπαντός στοχεύουν στο συναίσθημα και όχι στη λογική δημιουργώντας φόβο και ανασφάλεια, χωρίς να δίδουν ορθολογική ανάλυση των γεγονότων. 
Βασικός στόχος τους είναι να κρατάνε το λαό σε άγνοια και ανοησία. 
Έτσι ενθαρρύνουν το κοινό να αρέσκεται σε μια μετριότητα σε ότι και εάν κάνει, οπότε στο τέλος αποδέχεται τους μέτριους, αφού δεν υπάρχουν οι άλλοι, οι ικανοί (π.χ. τώρα στις επόμενες εκλογές θα προτιμήσει το κοινό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμη κι εάν ξέρει ότι στερείται ικανοτήτων.) 
Χρησιμοποιούν την τεχνική, ώστε να αντικαθιστάνε την εξέγερση του λαού με την ενοχή και στο τέλος να είναι υπεύθυνος ο λαός για το ότι έγινε έως σήμερα, (μαζί τα φάγαμε….) , οπότε επέρχεται απαξίωση του εαυτού του για τον κάθε πολίτη και νιώθει και ένοχος από πάνω. 
Η μέθοδος για έναν πλήρη κοινωνικό έλεγχο και λέγε λέγε μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δημιουργούν αποπροσανατολισμό και διοχετεύουν εκείνοι τις «κατάλληλες» πληροφορίες που θέλουν, χωρίς εσύ να έχεις το χρόνο να ψάξεις για να δεις την αλήθεια.  
Μήπως όλα τα παραπάνω σας θυμίζουν κάτι;
(Εάν εγώ βρίσκομαι ενδεχομένως ένα βήμα πιο μπροστά… είναι ακριβώς γιατί το ψάχνω λίγο παραπέρα κι αφιερώνω περισσότερο χρόνο για να αφυπνίσω και άλλους, τίποτε παραπάνω.) Ένας λαός που δεν ξέρει την ιστορία του, που δεν μαθαίνει από τα λάθη του και ξεχνά εύκολα… είναι καταδικασμένος σε αφάνεια. Εγώ θέλω να βλέπω αισιόδοξα τη ζωή… μέσα σε αυτή την παραζάλη που ζούμε… για να μπορέσουμε να αφήσουμε στις νέες γενιές ένα καλύτερο έδαφος.
Το σύνθημα είναι προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ…. και ΔΥΝΑΤΑ.
Ο καθείς να αναλάβει τις ευθύνες του.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα