Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν τον οργασμό της γυναίκας. Το περίμενες;

orgasm

Το ότι κάποια «ασήμαντα» πράγματα, μπορούν να επηρεάσουν τον γυναικείο οργασμό, δεν το περίμενα. Και όταν λέω ασήμαντα, εννοώ εκείνα που δεν πέρναγαν από το μυαλό μας (τουλάχιστον το δικό μου). Τελικά όλα παίζουν τον ρόλο τους.
Την συχνότητα και την ένταση λοιπόν του γυναικείου οργασμού, θέλησαν να μελετήσουν ερευνητές από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Μέρος πήραν φοιτήτριες, που προφανώς είχαν σχέση.
Το συμπέρασμα της έρευνας για την συχνότητα του, έδειξε ότι οι παράγοντες που τον επηρεάζουν είναι η αυτοπεποίθηση του συντρόφου, η εξωτερική εμφάνιση του, και το εισόδημα του.
Όσον αφορά την ένταση του οργασμού, μεγάλο ρόλο παίζει η εμφάνιση του συντρόφου, το πόσο συχνά έρχονται σε σεξουαλική επαφή την εβδομάδα, και γενικά τα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας.

Το πιο περίεργο ακόμα, αλλά ίσως και το πιο αληθινό για το πόσο επηρεαζόμαστε από τους άλλους, είναι ότι όταν οι φίλοι εγκρίνουν την ομορφιά του συντρόφου της γυναίκας, τότε εκείνη μπορεί να απολαμβάνει περισσότερους οργασμούς.
Τέλος, η γενικότερη σεξουαλική ικανοποίηση, γιατί έστω αν δεν υπάρχει οργασμός ας υπάρχει αυτό, επηρεάζεται πάλι από την εξωτερική εμφάνιση του άντρα και από το.. πλάτος των ώμων του! Ναι, καλά διαβάσατε!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα