Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Η ΓΕΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ


Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στιχος β19 της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στιχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
β19[2]
5346[9]= τον δ’αγριος εκτανε Κυκλωψ εν σπηι γλαφυρω .
[αυτόν σκότωσε ο φοβερός Κύκλωπας μέσα σε κοίλη σπηλιά]
Ερμηνεία του στιχου β19 σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Η ΓΕΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ
Η απόφαση των Ελλήνων αθανάτων μετά από πρόταση της θεάς Αθηνάς, υπεύθυνης εποικισμού του γαλαξία Αργου με την βίο-νάνο-έλικα του ΔΙΑ, ήταν αυτή που έβαλε τέρμα στην δημιουργία ,αφενός μεν των ερπετοειδών, αφετέρου δε των Κυκλώπων στη ΓΗ.
Ο Όμηρος μας ενημερώνει ,πως το εξωγήινο ον, βασιλέας της Νότιας σπείρας του Αργου Ωρίωνας, με το όνομα Αντι-φος, αφανίζεται εξ αιτίας και της δημιουργίας Κυκλώπων στη ΓΗ.
Μαθαίνουμε ότι, το φοβερό τέρας Κύκλωπας, έχει κυκλικό* γενετικό κωδικα – ψυχή και πως είναι άγιο δημιούργημα του γενετικού κωδικα του ΔΙΑ .
* το ανθρώπινο γονιδιωμα είναι γραμμικό μέσα στα μιτοχόνδρια και αντίστοιχα κυκλικό μέσα στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων, όπου και η έδρα του θεού μέσα μας.
Όλα τα όντα της ελληνικής διπλής βίο-νάνο-έλικας του ΔΙΑ είναι άγια. Η δημιουργία του άγιου τέρατος με το όνομα Κύκλωπας, είναι αυτή που βάζει τέλος στην βασιλεία του Αντιφου στη ΓΗ. Η γενετίστρια των Ελλήνων αθανάτων Καλυψώ , τερματίζει την λειτουργία του γενετικού εργαστηριού των Σκύλων του Σείριου, που είχε στηθεί στο νησι της Κύπρου και θανατώνει όλους τους υπάρχοντες Κύκλωπες.
Τεράστιο ποιοτικό άλμα, για την Γήινη ανθρώπινη κοινότητα, θα αποτελέσει η έρευνα – μελέτη της Ελληνικής διπλής βίο-νάνο-έλικας μέσα στο θαλάσσιο περιβάλλον της στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων.

Σε όλες τις έρευνες σας τηρείτε το μέτρο. Μην κάνετε υπερβολές ,αυτό είναι το κλειδί που θα ξεκλειδώσει τα μυστικά της.
Η εε μέσα στα εγκεφαλικά σας κύτταρα αποτελεί τον θησαυρό του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ.
Η έλλειψη γνώσεων και η ανάγκη σου για αυτές θα σε οδηγήσει στο εσωτερικό των εγκεφαλικών σου κυττάρων – στο γενετικό εργαστήριο.
Εγώ ,ο Γήινος άνθρωπος , είμαι το αποτέλεσμα της δράσης των δεδομένων της εε μέσα στον πυρήνα των εγκεφαλικών μου κυττάρων . Η είδηση είναι, πως δύναμαι να ανακατώνω - αναδιαρθρώνω τα δομικά στοιχεία της βίο-νάνο-έλικας μέσα στο θαλασσινό περιβάλλον της, αναζητώντας το μυστικό της αθανασίας .
Επιβεβαίωση της πληροφορίας που είχαμε από το βιβλίο άλφα, πως πρέπει να αναδιαρθρώσουμε τον γενετικό μας κωδικα προκειμένου να γίνουμε αθάνατοι.
Τις γνώσεις για το πώς θα το κάνουμε αυτό θα μας τις δώσει πάλι η εε μέσα στα εγκεφαλικά μας κύτταρα.
Η εε σήμερα παράγει ανθρώπινα όντα με διπλή υπόσταση άνθρωπος –θεός, η αν θέλετε ζώο –θεός. Δεν έχει σημασία τι διαφημίζουν τα σημερινά και μελλοντικά γενετικά εργαστήρια για παιδιά κατά παραγγελία.
Πως το θέλεις το παιδί σου ;;;
Ψήλο –ξανθό – με τέλειο σώμα –γαλανά μάτια και τεράστιο τσουτσουνι .Το έχεις
Εχω ακούσει την έκφραση [ πω!!! Πω!!! Ένας τσουτσουνατος !!! ], από φιλη μητέρας που παρουσίαζε στις φιλές της το τέκνο της, οπότε συγχωρήστε μου την όποια ελαφρότητα.
Δυστυχώς όσο απογοητευτικό και αν ακούγεται για τους έχοντες την επιθυμία και το χρήμα , αν δεν αλλάξουμε την διττή μας υπόσταση ,οι ψηλοί ξανθοί με τα τεράστια τσουτσουνια δεν θα μας σώσουν, διότι απλά θα συνεχίσουν να είναι έρμαια των αισθήσεων τους ,της ελεύθερης βούλησης τους, της αστείρευτης βλακείας τους και φυσικά της ΑΤΗΣ – ΑΡΑ – ΝΕΜΕΣΗΣ –ΚΗΡ και των παλιντιτων έργων του ΔΙΑ, που γεμίζουν ασφυκτικά τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία ανα τον κόσμο.
Είναι καιρός να αντιληφτούμε, όσοι δεν το έχουμε κάνει ακόμη, πως τίποτα από ότι θεωρούμε δική μας πνευματική κατάκτηση δεν μας ανήκει πραγματικά. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται σε κάποιους, αύτη είναι η αλήθεια των πραγμάτων.
Όλη η γνώση του σύμπαντος είναι τοποθετημένη στα 20.000 γονίδια της βίο-νάνο-έλικας που βρίσκεται στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων του δεξιού λοβού. Αυτή επικοινωνεί με το γονιδιωμα αγγελιοφόρος [ έξι αμινοξέα και ένα στοπ], διοχετεύοντας τις ηδη υπάρχουσες γνώσεις στον εγκέφαλο –συνείδηση του αιτούντος .
Τίποτα απολύτως δεν είναι δικό μας, ξεπεράστε το εγώ σας και κατανοήστε το, η αλήθεια αυτή θα σας λυτρώσει, όποιος και αν νομίζετε πως είστε.
Κάποιος ίσως θα ήθελε να με ρωτήσει για τους εκατομμύρια ερευνητές που παλεύουν να αποκτήσουν νέα γνώση, να κάνουν την διαφορά, να κερδίσουν ένα Νόμπελ, βρε παιδί μου, σε κάποια επιστήμη .Δυστυχώς ,η ευτυχώς το ίδιο ισχύει και για αυτούς .Αυτος είναι και ο λόγος της δραματικής καθυστέρησης στην απόκτηση νέας γνώσης ειδικά στο πεδίο της μοριακής γενετικής.
Άνθρωποι [ερευνητές] με διπλή υπόσταση, καλούνται με όλες τις αμαρτίες – ύβρεις που κουβαλούν μέσα στην ψυχή τους , να λύσουν συμπαντικά προβλήματα .Τι πιο απλό, ο ΔΙΑΣ μέσα τους, να δίνει την γνώση μόνο στους απλούς και ταπεινούς .
Όπως καταλαβαίνετε από την καθυστέρηση στις σχετικές έρευνες δεν υπάρχουν και πολλοί που να πληρούν τον όρο απλά –τίμια –σοφά .
Κατά τα αλλα ,ο Όμηρος μας διαβεβαιώνει, πως η Αναδιάρθρωση του γενετικού μας κωδικα για να γίνουμε αθάνατοι είναι δυνατή . Μας κάνει επίσης γνωστό πως όλα είναι δυνατά τροποποιώντας τα δομικά συστατικά της εε του ΔΙΑ, των 20000 γονιδίων της , μέσα στα εγκεφαλικά μας κύτταρα του δεξιού λοβού.
Άνθρωποι με νοημοσύνη κάργας – υβρίδια ανθρώπων δούλων – ερπετοειδείς – Κύκλωπες – ψηλοί ξανθοί με μεγάλα τσουτσουνια αλλα και αθάνατες οντότητες με απέραντη σοφία και δυνατότητες.
Από όλα έχει ο «μπαξές», εσείς αποφασίζετε.
Αναγραμματισμός του [γλαφυρω]
1834[7]=γλαφυρω.-[ γλαφυρω = γλαφυρός = ο έχων κοιλότητα – σχήμα κοίλο = εγκεφαλικά κύτταρα = αστρικά σκάφη ].-β20
1834[7]= λαφυρω γ’ .-[ λαφυρω = λάφυρο = κάθε κινητό πράγμα που κυριεύεται από αντίπαλο σε πόλεμο η σε μάχη – προϊόν λείας / γ = αριθμητικά = 3 = ο τριαδικός θεός = η εε μέσα στον πυρήνα τον εγκεφαλικών μας κυττάρων / το λάφυρο της πνευματικής μάχης που διεξάγει ο άνθρωπος για την θεωση του είναι οι γνώσεις που περιέχονται στις μνήμες της ελληνικής διπλής βίο-νάνο –έλικας στα 20 χιλιάδες γονίδια της ].-β20
1834[7]=φαρω γ λυ’[ω] .-[ φαρω = ο γνωστός φάρος = το πνευματικό φως της εε απελευθερώνω / λύω = απελευθερώνω / το πνευματικό φως του Φάρου μέσα στα εγκεφαλικά μου κύτταρα απελευθερώνω ].-β20
1834[7]=φυρώ γ αλ’[ι] .-[ φυρώ = ανακατώνω –ζυμώνω / αλι = θάλασσα = το θαλάσσιο περιβάλλον της εε μέσα στο κύτταρο – το υγρό μέσα στο κύτταρο είναι 100% θαλασσινό νερό / ανακατώνω τα δομικά στοιχεία της βίο-νάνο-έλικας μέσα στο θαλασσινό περιβάλλον της αναζητώντας το μυστικό της αθανασίας ].-β20
1834[7]=φύω γ ‘ρ’ αλ’[ι] .-[ φύω = γεννώ – βγάζω – γεννιέμαι –βγαίνω –φυτρώνω / είμαι το αποτέλεσμα της δράσης των δεδομένων της εε μέσα στον πυρήνα των εγκεφαλικών μου κυττάρων ].-β20
Σχόλιο.- Εγώ, ο Γήινος άνθρωπος , είμαι το αποτέλεσμα της δράσης των δεδομένων της εε μέσα στον πυρήνα των εγκεφαλικών μου κυττάρων . Η είδηση είναι, πως δύναμαι να ανακατώνω - αναδιαρθρώνω τα δομικά στοιχεία της βίο-νάνο-έλικας μέσα στο θαλασσινό περιβάλλον της ,αναζητώντας το μυστικό της αθανασίας .
Αναγραμματισμός στίχου 19[2]
5346[9]= τον δ’αγριος εκτανε Κυκλωψ εν σπηι γλαφυρω*.-[ τον = στίχος α387 = ο Αντίνοος / τον = εδώ α399 τον αρχηγό της Ελληνικής αποστολής που ενημερώνει τους λαούς του κόσμου / εδώ α438 = τον προγραμματισμό της κίνησης του διαστημοπλοίου – τον τριχοειδή «κάλαμο» στο κύτταρο = β19 = τον Αντιφο λοιπόν / άγριος = αυτος που είναι των αγρών –του κάμπου = επι εμψύχων = φοβερός –άγριος επι αφηρημένου = θυμός –μένος –μωλος –χόλος = ωμός –σκληρός / Εκτανε = κτεινω = φονεύω-σκοτώνω / κύκλω = είναι ο κατ’εξοχην Κύκλωπας Πολύφημος ανήκει στο γένος των κυκλώπων αυτοί ήταν έθνος άγριο και νομαδικό συγγενείς των Γιγάντων και των Φαιάκων χωρίς Νόμους και πόλεις = Α.Ε. = γενετικός κώδικας τέρατος απαγορευμένου στο γαλαξία Ανήκει στα αγαπημένα δημιουργήματα του Ποσειδώνα το άλλο είναι η μαύρη φυλή Την συγκεκριμένη εποχή ο Ποσειδώνας με την Θοωσα αδελφή του Αντιφου δημιουργούν Κύκλωπες στο νησι της Κύπρου όπου και τα γενετικά τους εργαστήρια /εν = μέσα = ένας / γλαφυρω = γλαφυρός = ο έχων κοιλότητα – σχήμα κοίλο = εγκεφαλικά κύτταρα = αστρικά σκάφη/ σπηι = σπηλιά = Α.Ε. = γενετικό εργαστήριο –κύτταρο – οτιδηποτε συνιστά κατοικία – πλανήτης- αστρικό σκάφος / μέσα στο γενετικό εργαστήριο – μέσα στο εγκεφαλικό κύτταρο/ μέσα σε κοίλη σπηλιά – μέσα στο κοίλο αστρικό σκάφος – μέσα στο κοίλο εγκεφαλικό κύτταρο / τον φοβερό κύκλωπα λοιπόν σκότωσε μέσα στα γενετικά εργαστήρια ].-β19
5346[9]=τον Δι’αργος εκτανε Κυκλωψ εν σπηι γλαφυρω *.-[ τον φοβερό Κύκλωπα σκότωσε μέσα στα γενετικά εργαστήρια ταχύτατα ο ΔΙΑΣ ].- β19
5346[9]= τον Δι’Αργος εκτ’ κεν’[ο] Καλυψώ εν σπηι γλαφυρω *.-[ τον φοβερό Κύκλωπα σκότωσε η γενετίστρια Καλύψω της γενιάς του ΔΙΑ από τον γαλαξία Αργο μέσα στα γενετικά εργαστήρια με την άφιξη της στον πλανήτη ΓΗ].-β19
5346[9]= Τον δ’ άγριος εκτ’Κεν’[Ο] Καλυψώ εν σπηι γλαφυρω *.-[εκτα = κτεινω -= σκοτώνω / κενό = το άυλο γενετικό μόριο /Καλυψώ = μοριακή βιολόγος γενετίστρια των Ελλήνων αθανάτων / η Καλυψώ είναι αυτή που σκοτώνει- σταματά την δημιουργία του αγρίου αλλα αγίου τέρατος Κύκλωπας μέσα στα γενετικά εργαστήρια της Κύπρου όταν μαζί με την Αθηνά έφτασαν στη ΓΗ το ένα [1] της εποχής του Κριού Θέτοντας τέλος ταυτοχρονα στην βασιλεία του Αντιφου στη ΓΗ ].-β19
5346[9]=Τον δ’ Άγιος ‘ρ’ Εκτανε Κυκλωψ εν σπηι γλαφυρω * .-[ τον Αντιφο λοιπόν ο Άγιος αλλα φοβερός Κύκλωπας σκότωσε - ήταν η αιτία του θανάτου του ].-α399-α387-α382-α178-α35-α438-β19
5346[9]= Τον δ’ Αργιος Εκτανε Κυκλωψ εν σπηι γλαφυρω* .-[ ο άγριος Κύκλωπας πέθανε μέσα στα γενετικά εργαστήρια των Ελλήνων αθανάτων ].-α399-α387-α382-α178-α35-α438-β19
5346[9]=ΝΟΤ’[ο] δ’ άγριος Εκτανε Κυκλωψ εν σπηι γλαφυρω*.-[το ανθρώπινο ον που βρίσκεται στο ΝΟΤΟ / ο πλανήτης μας το αστρικό σύστημα Μέγας κύων και ολόκληρη η σπείρα του Ωρίωνα βρίσκονται Νότια από το σώμα του γαλαξία / τον Αντιφο λοιπόν τον βασιλέα του Νότου ο Άγιος αλλα φοβερός Κύκλωπας τον σκότωσε – ήταν ο λόγος του αφανισμού του ].-β19
5346[9]=Τ’ον δ’ αγριος Εκτανε Κυκλωψ εν σπηι γλαφυρω *.-[το ον / την Ε.Ε. = το ανθρώπινο ον λοιπόν = το εξωγήινο ον λοιπόν / τον Αντιφο λοιπόν τον βασιλέα του Νότου το άγιο αλλα φοβερό ον Κύκλωπας τον σκότωσε ].-α178-β19
Σχόλιο.- Ο δεύτερος λόγος του αφανισμού του Αντιφου ,του σκοτεινού, μοριακού , βιολόγου γενετιστή, από τον Σείριο , λοιπόν , ήταν η δημιουργία του τέρατος Κύκλωπας, στα γενετικά εργαστήρια της Κύπρου.
Ο ερχομός της γενετίστριας Καλυψώς, μαζί με την Αθηνά, ήταν ο λόγος που σταμάτησε η δημιουργία του τέρατος Κύκλωπας, στα γενετικά εργαστήρια του Αντιφου.


Basil LykiardopoulosΟ κωδικας των Ελληνων αθανατων [3]

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα