Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Θέλεις να είσαι ευτυχισμένη; Αυτές είναι οι 10+1 συνήθειες που σε εμποδίζουν!

Girl with balloons

1. Η εμμονή με την τελειότητα
Τίποτα δεν θα είναι ποτέ τέλειο. Πάρτο απόφαση και σταμάτα να ψυχαναγκάζεις τον εαυτό σου. Απελευθερώσου από την εμμονή της τελειότητας. Πίστεψέ με, θα σου κάνει τεράστιο καλό και θα κερδίσεις χώρο και χρόνο στη ζωή σου.
2. Βγάλε από το λεξιλόγιο σου τις αρνητικές στερεότυπες εκφράσεις 
Μισώ
Δε μπορώ
Δεν θέλω
Έχεις άδικο
Έχω δίκιο
Είναι πάντα
Όλα είναι πάντα έτσι
Είναι αδύνατον
Δεν πρόκειται να συμβεί
Λίγο πολύ όλες αυτές τις φράσεις που καθιστούν πριν ακόμη την προσπάθεια όρια και εμπόδια και προδιαγράφουν ως αρνητική την πορεία της. Να είσαι ανοιχτή σε κάθε πιθανότητα!
3. Βάλε τέλος στις σχέσεις που σε πάνε πίσω 
Ξέρεις ποιες εννοώ. Αυτές που δεν σου προσφέρουν ισορροπία, που σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια. Πάρε το χρόνο σου, δούλεψε με τον εαυτό σου και δες ποιες είναι οι πραγματικές αιτίες που σου δημιουργούν αυτά τα συναισθήματα. Να θυμάσαι πως όλα είναι μια αντανάκλαση του εαυτού σου και θέλει δύναμη να δεις στην καρδιά του προβλήματος.

4. Πες όχι στο κακό φαγητό
Το Junk food είναι πεντανόστιμο. Παρόλα αυτά αν το μόνο που καταναλώνεις από φαγητό είναι αυτή κατηγορία, η ενέργειά σου θα περιοριστεί. Προσπάθησε να τρως υγιεινά και όλα τα χρώματα τροφών. Θα δεις διαφορά σε όλα τα επίπεδα.
5. Πάρε διαζύγιο από τα ξενύχτια
Η ψυχή σου χρειάζεται χρόνο για να επαναφορτιστεί και οι 8 ώρες καλού ύπνου θα στο δώσουν! Θα έχεις ενέργεια και δύναμη να ανταπεξέλθεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα και να καταφέρεις όλους τους στόχους σου
78215fee502d9b12_shutterstock_164495810.xxxlarge_2x
6. Σταμάτα να αντιδράς υπερβολικά και να βγαίνεις στην άμυνα 
Χαλάρωσε! Αυτό είναι το δικό μου τρικ κάθε φορά που θέλω να δω τα πράγματα πιο ήρεμα και καθαρά και να διαχειριστώ την κυκλοθυμία μου. Ναι κυκλοθυμία, μη σε τρομάζει. Δεν υπάρχει λόγος να αμύνεσαι κάθε φορά που κάτι ενεργοποιεί τον εγωισμό σου. Κάνε ένα βήμα πίσω, πάρε μια βαθιά ανάσα και μην επιτρέψεις να έρθουν πάνω κάτω!
7. Μην προσπαθείς να αλλάξεις τους γύρω σου
Δεν είναι δουλειά σου και επίσης είναι ανέφικτο. End of story.
8. Μην προσπαθείς τόσο σκληρά 
Θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ. Το να καταβάλλεις υπερπροσπάθειες δεν είναι στόχος ζωής. Ίσως να μην χρειάζεται να υπομένεις για να κερδίσεις κάτι ή να φτάσεις σε έναν στόχο.  Πρέπει να λάβεις δράση για να επιτύχεις ότι σκέφτεσαι. Με την υπομονή κανείς δεν πήγε βήμα παρακάτω.
9. Σταμάτα να μην λες αλήθειες
Είσαι ελεύθερος να εκφράζεσαι όπως επιθυμείς. Όπως και να έχει αν οι προθέσεις σου  δεν είναι καλές τότε το σύμπαν θα σου απαντάει με τον ίδιο τρόπο. Να θυμάσαι: Το να μιλάς με αλήθειες είναι μια πράξη αυτοεκτίμησης και αυτοσεβασμού.
10. Μην πιστεύεις σε ψευδαισθήσεις
Όλη η ζωή είναι μια ψευδαίσθηση. Το μόνο πραγματικό είναι η αγάπη. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να απολαμβάνεις την ψευδαίσθηση.  Η ζωή είναι ένας ευχάριστος παιδότοπος και για αυτό είμαστε εδώ, για να διασκεδάσουμε.
11. Μην πιστεύεις άλλο ότι η ευτυχία είναι προορισμός
Δεν θα είσαι ευτυχισμένος αν χάσεις κιλά, αν πάρεις τη δουλειά ή όταν βρεις το άλλο σου μισό. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι το “τώρα”, όχι το “όταν”. Απόλαυσε τη ζωή σου κάθε μέρα!
Αν πραγματικά απόλαυσες τα παραπάνω, μοιράσου τα με όποιον πιστεύεις ότι το έχει ανάγκη.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα