Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΚΤΥΠΑ ΕΝΑΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!


Η κυρία είναι καψούρα με τον πρωταγωνιστή της παράστασης. Στο θέατρο κάθεται στην πέμπτη σειρά, δίπλα στον σύζυγό της. Πριν συνεχίσω είναι απαραίτητο να σημειώσω ότι αναφέρομαι σε αληθινό περιστατικό που συμπεριλαμβάνεται σε ακαδημαϊκές μελέτες περί αυνανισμού. Δεν υπάρχει σήμερα επιστήμονας να ισχυριστεί ότι η μαλακία, η σεξουαλική αυτοϊκανοποίηση κάνει κακό. Απεναντίας, οφελεί. Και είναι απαραίτητη, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες.
Κάποια στιγμή βγαίνει στη σκηνή του θεάτρου ο πρωταγωνιστής. Το χέρι της κυρίας ασυναίσθητα οδηγείται στο αιδοίο της. Αρχίζει με το φουστάνι της να το τρίβει, έβλεπε τον λατρεμένο της ηθοποιό και τριβόταν η κυρία, και τριβόταν, μέχρι που επήλθε ο οργασμός.
Τα ζώα δεν μαλακίζονται, η πρακτική του αυνανισμού είναι στοιχείο που ξεχωρίζει τον άνθρωπο, αυτή είναι μια ακόμα υπεροχή του στο ζωικό βασίλειο. Εντάξει, κάποια ζώα την κάνουν τη δουλειά, όμως όχι συνειδητά, ας κτυπήσω μια μαλακία για να στανιάρω, να ξελαμπικάρω, όπως κάνει το δίποδο.
Τον έχουν κατασυκοφαντήσει στους αιώνες τον αυνανισμό. Ιδιαίτερα η θρησκεία. Μην τον παίζετε, θα τυφλωθείτε, θα τρελλαθείτε, είναι αμαρτία, ανωμαλία, διαστροφή. Κι άλλα τέτοια ανύπαρκτα.

Οι γονείς να ανησυχούν αν τα παιδιά τους, αγόρια και κορίτσια, κάνουν τη μαλακία και δεν... μαλακίζονται. Αν συμβαίνει αυτό να τα πάνε σε γιατρό, και σε ψυχολόγο. Πιτσιρικάδες, νέοι, μεσήλικες, ακόμα και υπερήλικες αν ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους μη διστάζουν να κτυπάνε μια μαλακία. Το έχει ανάγκη ο οργανισμός τους.
Δεν υπάρχει καλύτερος, πιο ιδεώδης τρόπος στον άνθρωπο για να είναι ετοιμοπόλεμος σεξουαλικά από το να προπονεί, να γυμνάζει το σύστημά του. Η αγαμία είναι ο νεκροθάφτης, άρα την αντιμετωπίζεις με μια μαλακία.
Αν δεν εκσπερματίζει ο άνδρας θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες στον κίνδυνο του καρκίνου του προστάτη. Λέω μια αρνητική από τις αρκετές παρενέργειες. Και το κορίτσι αν δεν μαλακίζεται, δεν προετοιμάζει το σύστημά της να μπορεί να αποδεχθεί το σπέρμα με τον καλύτερο τρόπο. Χωρίς αυτοϊκανοποίηση το αιδοίο της θα μοιάζει με χωράφι ακαλλιέργητο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΥΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα