Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Αν έχετε πόνο στα γόνατα και τους αστραγάλους - αυτό θα σας βοηθήσει

πόνο στα γόνατα-αστραγάλους-θα-βοήθεια

Ο πόνος των αρθρώσεων είναι πολύ δυσάρεστος και άβολος, επειδή αναστέλλει τις καθημερινές δραστηριότητες και μειώνει την ποιότητα της ζωής.
Υπάρχουν φάρμακα που ανακουφίζουν τον πόνο 100%, αλλά συγκαλύπτουν προσωρινά μόνο τον πόνο και δεν επιλύουν το πρόβλημα.
Μπορεί να καταναλώνετε χημικά σκευάσματα με την ελπίδα ότι θα σας βοηθήσουν, αλλά υπάρχουν κάποια φυσικά προϊόντα που θα σας ανακουφίσουν από τον πόνο.
1. Δενδρολίβανο
Είναι ένα φαρμακευτικό και αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται στα μεσογειακά γεύματα, δίνοντας γεύση, αλλά χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή κάποιων σπιτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Το βότανο περιέχει ουρσολικό οξύ , το οποίο καταπολεμά τα βακτήρια - που προκαλούν μολύνσεις και φλεγμονές του χόνδρου στις αρθρώσεις των χεριών και των γονάτων.
Συστατικά:

  • 2 φλιτζάνια νερό
  • 200 g δεντρολίβανο.
Διαδικασία:
Βάζουμε το νερό να βράσει, προσθέτουμε φρέσκο ​​δεντρολίβανο, το αφήνουμε σκεπασμένο για 20 λεπτά, και όταν κρυώσει το στραγγίζουμε. Πίνουμε αυτό το τσάι δύο φορές την ημέρα.
2. Κουρκουμάς
Ο κουρκουμάς είναι ένα μπαχαρικό το οποίο εκτός από την χρησιμοποίησή του στο μαγείρεμα, χρησιμοποιείται επίσης και για την παρασκευή φυσικών φαρμάκων. Έχει σπουδαίες αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, περιέχει αντιοξειδωτικά και θεραπεύει τις λοιμώξεις στο σώμα.
Προετοιμάστε το επόμενο ρόφημα
 Συστατικά:
  • 3 κούπες νερό (750 ml)
  • 1 κουταλιά της σούπας σκόνη κουρκουμά (20 g)
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι (60g)
Σε ζεστό νερό ανακατεύουμε τα υλικά και τα αφήνουμε για 10 λεπτά. Πίνουμε αρκετές φορές την ημέρα για να μειώσουμε το πρήξιμο και τον πόνο στις αρθρώσεις.
3. Τζίντζερ - Πιπερόριζα
Το φυτό αυτό είναι ένα εξαιρετικό αντιφλεγμονώδες φάρμακο.
Συστατικά:
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 200g τριμμένη ρίζα τζίντζερ 
  • 2 φλιτζάνια νερό
Παρασκευάζεται όπως το τσάι, το αφήνουμε για 20 λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε το μέλι. Πίνουμε δύο φορές την ημέρα.
4. Λιναρόσπορος
Περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που αυξάνουν την αντίσταση και την άμυνα κατά των φλεγμονών του σώματος.
Θα πρέπει να καταναλώνουμε 2 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορου (40 g) καθημερινά. Μπορούμε να τον προσθέσουμε σε σαλάτες ή να τον καταναλώνουμε αλεσμένο με ζεστό νερό ή κεφίρ.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα