Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Υποφέρεις από δυσκοιλιότητα; Οι τροφές που θα σε βοηθήσουν στην αντιμετώπισή της!

constipation

Ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα, που μπορεί να βρει την λύση του στην κουζίνα…
Γενικά το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα τα οποία ξεκινούν από την διακύμανση της διάθεσης έως πιο σοβαρά ωστόσο δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι! Η λύση είναι στην διατροφή και εμείς έχουμε για σένα τροφές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
Όσπρια
Τροφές όπως τα φασόλια, τα ρεβίθια και οι φακές είναι οι πρώτες επιλογές για τα προβλήματα δυσκοιλιότητας. Είναι επίσης πλούσια σε βιταμίνες, πρωτεΐνη και ιχνοστοιχεία.
foods to eat when constipated

Μπρόκολο
Το μπρόκολο αναφέρεται σε οποιαδήποτε ιατρική συζήτηση που έχει σχέση με το έντερο. Και όχι άδικα, καθώς είναι γεμάτο ίνες, που βοηθούν στην καλύτερη πέψη και στην σωστή λειτουργία του εντέρου.
foods to eat when constipated
Βρώμη
Και γενικά όλα τα ολικής αλέσεως προϊόντα. Είναι γεμάτη ίνες, βοηθά στην απορρόφηση του νερού από τον οργανισμό και αυτό παίζει ρόλο στην απομάκρυνση των περιττωμάτων πιο εύκολα.
foods to eat when constipated
Σπανάκι
Ακόμη ένα λαχανικό που παίζει σπουδαίο ρόλο στην σωστή λειτουργία του εντέρου. Είναι γεμάτο με ίνες (όπως κατάλαβες είναι σημαντικές στην όλη διαδικασία), ενώ περιέχει και μαγνήσιο που βοηθά στην όλη διαδικασία!
foods to eat when constipated
Ξηροί καρποί
Μια χούφτα από φιστίκια, αμύγδαλα και καρύδια ημερησίως, μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια για την ομαλή λειτουργία του εντέρου. Ιδανικά, αν συνδυαστούν με γιαούρτι έχεις ένα πλήρες γεύμα!
foods to eat when constipated
Αχλάδια
Δεν έχουν την… δόξα που αξίζουν διατροφικά, ωστόσο τα αχλάδια είναι γεμάτα από αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία. Είναι το φρούτο με τις περισσότερες ίνες και οι διατροφολόγοι το θεωρούν απαραίτητο σε οποιαδήποτε δίαιτα.
foods to eat when constipated
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα