Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Άσε με να στο κάνω αργά και βασανιστικά


Όλοι μας έχουμε ακούσει κάποια στιγμή άντρες να θάβουν την «τάδε» εκπληκτικά όμορφη κοπέλα που στο κρεβάτι  αποδείχτηκε πλήρης απογοήτευση. Αν δε, ακούσεις τις «ανατριχιαστικές» περιγραφές τον επιδόσεων της εν λόγω κοπέλας, είναι συνήθως ότι απλά άνοιξε τα πόδια της και καθόταν σαν αγγούρι.


Κοίτα, λογικό είναι, αν σκεφτείς ότι από τη στιγμή που νιώθει τόσο θεά με την εμφάνισή της κι έχει ρίξει πολύ βάρος εκεί, έχει αμελήσει άλλα βασικά. Οπότε κι όταν σου ανοίγει τα πόδια της θεωρεί ότι σου κάνει χάρη, δε χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους προικισμένους άνδρες. Λόγω του μεγέθους τους, δε θεωρούν ότι χρειάζεται να κάνουν πολλά προκαταρτικά ή να πάρουν ευχαρίστηση απ᾽ την ηδονή που χαρίζουν στη σύντροφό τους.

Ρε παιδιά, μα πάτε καλά; Ξεκαβαλήστε λίγο! Αν δε νιώσεις, αν δε γευτείς τον άλλο τι κάνεις; Σκάψιμο μόνο;

Θέλει τεχνική και μαεστρία ν᾽ αφουγκράζεσαι τον παρτενέρ σου, να διαβάζεις απ᾽ τις αντιδράσεις του τι τον ευχαριστεί και τι τον ξενερώνει. Αλλιώς τι να το κάνεις το εργαλείο, αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς;

Σαν γυναίκα, έχω να πω ότι το μέγεθος μόνο δε μετράει. Όχι μόνο από δική μου εμπειρία, αλλά συζητώντας και με φίλες (α, καλά, εκεί να δεις περιγραφές και λεπτομέρειες!), το συμπέρασμα είναι ότι τελικά τις καλύτερες επιδόσεις τις έχουν οι λιγότερο ευνοημένοι.

Το δουλεύουν, μάτια μου! Ξέρουν ότι κάπου εκεί υπάρχουν μεγαθήρια και τους τη βγαίνουν από δεξιά. Από τα λόγια που θα σου πουν για να σε φτιάξουν για να ξυπνήσουν τις πιο αμαρτωλές σου φαντασιώσεις, πριν ακόμα σε αγγίξουν, από τις εκπλήξεις που θα σου κάνουν για να σε ψήσουν, βγάζουν άσσους από το μανίκι τους. Με απλές κινήσεις ματ, σε κάνουν μια τρεμάμενη μάζα πόθου, μόνο με  το μυαλό τους και τη φαντασία τους.

Όταν πλέον βρεθείτε οριζοντίως, πάρε βαθιά ανάσα, έρχονται τα καλύτερα. Εκεί, θα παίξουν με όλες σου τις αισθήσεις και θα σε απολαύσουν με όλες τις δικές τους. Αργά και βασανιστικά, μέχρι να σε κάνουν να παρακαλάς.

Είναι, λοιπόν, άντρες που διαθέτουν θέληση και τεχνική. Το καταλαβαίνεις όταν τα μάτια τους διατρέχουν το σώμα σου και σε κάνουν να νιώθεις γυμνή πριν καν σε πλησιάσουν. Είναι ο τρόπος που σε οσμίζονται και σε κάνουν ν’ ανατριχιάζεις. Είναι τα χέρια τους που άλλοτε διατρέχουν το σώμα σου σαν απαλό αεράκι κι άλλες φορές το αλώνουν με χάδια κτητικά.

Είναι η ανάσα τους που χαϊδεύει τα αφτιά σου και το βογγητό τους, βαθύ κι αρρενωπό, που βάζει φωτιά στον πόθο σου. Αχ, αυτή η γλώσσα τους που χώνεται στα πιο απίθανα σημεία κι ανακαλύπτει νέες ερωτογενείς ζώνες.

Μικρά πράγματα που κάνουν κι οξύνουν τις αισθήσεις σου που είναι ήδη σε εγρήγορση, όπως το να σου προσφέρουν κρασί από το στόμα τους ή να παίξουν με ένα παγάκι, περιγράφοντας τα στήθη σου. Εκεί πες μου ποιος λιώνει πιο γρήγορα, το παγάκι ή εσύ;

Κι όταν πια μπουν μέσα σου, δόξα το Θεό, αλληλούια, θα σε τρελάνουν με τις εναλλαγές ρυθμού και θα παρατηρούν κάθε σου αντίδραση, μέχρι να σε απογειώσουν.

Αν σας φούντωσα, ελπίζω να έχετε έναν τέτοιον άντρα πλάι σας. Αν όχι, ας το διαβάσει κι αυτός, μπας και ξεστραβωθεί.


Άλλωστε η πράξη του έρωτα είναι θέωση, όχι κατοστάρι, οπότε ας το απολαύσουμε όλοι όπως του αρμόζει.

Μαρίνα Μαγουλιανού



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα