Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΨΥΧΙΚΑ ΒΑΜΠΙΡ & ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Όλα γύρω μας συνδέονται. Ενώνονται και αλληλεπιδρούν μέσα από την ενεργειακή ροή που σαν συμπαντικός μίτος μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής. Και ανάλογα με τις συνάψεις του Νου και την φυσική προεργασία, εκτυλίσσονται οι κατάλληλες διεργασίες για την δημιουργία γεγονότων ή και συναισθημάτων μέσα από αυτή την Συμπαντική ενέργεια. Η Δονητική αυτή ενεργειακή ροή είναι το συστατικό που δημιουργεί τα πάντα στη ζωή και αναφέρεται συχνά ως κύματα ενέργειας που ρέουν μέσα στο Σύμπαν. Ο κάθε ένας από εμάς εκπέμπει μία συγκεκριμένη δονητική Συχνότητα, που ελκύει τα γεγονότα που συμβαίνουν στην καθημερινή ζωή. Τα Ψυχικα Βαμπιρ έχουν μάθει να ελέγχουν αυτές τις συχνότητες που τους επιτρέπουν να υποκλέπτουν την ενεργειακή αυτή ροή.

Ψυχικα Βαμπιρ: Η Δίψα για Ενέργεια

Το πιθανότερο είναι πως όλοι έχουμε λίγο ή πολύ έρθει αντιμέτωποι με κάποιο Ψυχικό Βαμπίρ, χωρίς να το γνωρίζουμε. Ίσως να έχουμε βρεθεί τυχαία απέναντι σε ένα ενεργειακό αρπακτικό που μας άφησε μετά την συνάντηση εξουθενωμένους, ή σε μία μακροχρόνια επαφή με Ψυχικό Βαμπίρ που επέφερε τρομερά αποτελέσματα στην ψυχική υγεία του Μυαλού αλλά και του Σώματος. Ο Ψυχικός Βαμπιρισμός και τα Ψυχικα Βαμπιρ ανθούν όσο και αν φαίνεται απίστευτο στον σύγχρονο κόσμο. Δρώντας ως Καταναλωτές Ενέργειας και όχι αίματος, τα Ψυχικα Βαμπιρ υπάρχουν και είναι εθισμένα στην ενέργεια των ανυποψίαστων θυμάτων τους.
Τα άμεσα αποτελέσματα μίας τέτοιας αναμέτρησης είναι μία νέα αλλά προσωρινή εκτίναξη ενέργειας που λαμβάνεται από τα Ψυχικα Βαμπιρ, κάτι που σημαίνει μία σοβαρή απώλεια Ψυχικής αλλά και φυσικής ενέργειας από το ανυποψίαστο θήραμα. Αν για παράδειγμα νιώσετε ξαφνικά Ψυχικά ή συναισθηματικά στραγγισμένοι, τότε το πιθανότερο είναι πως έχετε υποστεί μία τέτοια ψυχική επίθεση.

Πολύ πριν εδραιωθούν στις συνειδήσεις του Κόσμου τα Λαογραφικά Βαμπίρ ως όντα διψασμένα για αίμα,η θεωρία για τα Ψυχικα Βαμπιρ ως Ενεργειακά αρπακτικά δεν ήταν μία άγνωστη έννοια. Τα Βαμπιρ ως καταναλωτές ενέργειας ίσως μάλιστα να υπήρξαν και η αφορμή του θρύλου που ακολουθεί ακόμη και σήμερα τα Κλασικά βαμπιρ ως καταναλωτές αίματος. Ένα πρώιμο παράδειγμα με ίσως ξεκάθαρα σημάδια Ψυχικού Βαμπιρισμού είναι η Βιβλική αναπαράσταση της Δαλιδάς που ξελόγιασε τον Σαμψών, τον οποίο και εξουθένωσε ενεργειακά κόβοντας του τα μαλλιά που ήταν και η πηγή δύναμής του. Ακόμα και η Βιβλική εκδοχή της Δημιουργίας στην οποία ο Θεός εμφύσησε την «Ανάσα» της ζωής και έπειτα πήρε το πλευρό για να δημιουργήσει την γυναίκα αναπαριστά ίσως την μεταφερόμενη και μεταδιδόμενη ζωτική ενέργεια.  Τα Ψυχικα Βαμπιρ και τα χαρακτηριστικά που τα περιγράφουν χειραγωγήθηκαν από αρκετούς πρωτόγονους πολιτισμούς που χρησιμοποίησαν τελτουργικά για να «ενεργοποιήσουν» τους στρατιώτες τους ενώ την ίδια στιγμή «απενεργοποιούσαν» ενεργειακά τον εχθρό.
Ακόμη και σήμερα χρησιμοποιούνται στρατιωτικές στρατηγικές που εμπεριέχουν τεχνικές Σοκ που απομειώνουν και αποκαρδιώνουν (Ενεργειακός Βαμπιρισμός) τον Εχθρό.

Εργαστηριακός Ψυχικος Βαμπιρισμος

Μία Πανεπιστημιακή έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από τον Στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών αποκάλυψε αρκετά σημαντικά χαρακτηριστικά ενός τέτοιου Βαμπιρικού Συστήματος. Σημαντικό ενδιαφέρον είχε η ανακάλυψη πως ο κεντρικός ενεργειακός πυρήνας του Φυσικού σώματος που συνήθως αποκαλούμε Αύρα επηρρεάζεται αρκετά από την παρουσία άλλων. Χρησιμοποιώντας Φωτογραφίες Κίρλιαν μαζί με την οπτική παρατήρηση της Αύρας η μελέτη ανακάλυψε πως η Αύρα των ζευγαριών που αλληλεπιδρούσαν μεταξύ τους με θετικό τρόπο γινόταν πιο φωτεινή και επεκτεινόταν. Αντίθετα, οι αρνητικές αλληλεπιδράσεις περιόριζαν την αύρα και επέφεραν μία κατάσταση ψυχικής και φυσικής ανησυχίας. Όταν η Αύρα περιοριζόταν με αυτό τον τρόπο η μελέτη παρατήρησε πως οι διανοητικές λειτουργίες επιβράδυναν, η βραχυπρόθεσμη μνήμη σχεδόν εξαφανιζόταν και η φυσική αντοχή μειωνόταν σε ποσοστό έως και 50%
Μία μεταγενέστερη μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από το Παραψυχολογικό Ινστιτούτο της Νέας Υόρκης όχι απλά επιβεβαίωσε τα ευρήματα της παραπάνω έρευνας, αλλά κατέδειξε επίσης πως συγκεκριμένοι άνθρωποι ήταν ιδιαίτερα και αυθόρμητα ταλαντούχοι στο να τρέφονται από τις ενεργειακές εκροές του περίγυρου. Λαμβάνοντας αυτή την ενεργειακή ροή τα αποκαλούμενα Ψυχικα Βαμπιρ παρεμποδίζουν την χωρητικότητα του ενεργειακού κεντρικού πυρήνα ουτως ώστε να αδυνατεί να παράγει νέα ενέργεια. Σε συνέχεια των ευρημάτων, οι παρατηρήσεις της Αύρας αλλά και των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν πριν αλλά και έπειτα την αλληλεπίδραση με τα Ψυχικα Βαμπιρ έδειξαν πως η αύρα του θύματος απενεργοποιείται σταδιακά ενώ η Αύρα του βαμπίρ εξαπλώνεται και ενεργοποιείται ακόμη περισσότερο.
Οι παρατηρητές του φαινομένου αλλά και οι Φωτογραφίες της Αύρας αποκάλυψαν πλοκαμοειδείς δομές που επεκτείνονταν από την αύρα του Ψυχικού Βαμπίρ κατά την διάρκεια μίας ψυχικής επίθεσης που γατζώνονταν στον ενεργειακό πυρήνα του θύματος και ρουφούσαν την ενεργειακή ροή. Όπως αναμενόταν αυτές οι αλληλεπιδράσεις αύξαναν δραματικά την αύρα του επιτιθέμενου Ψυχικού βαμπίρ και μείωναν σοβαρά την αύρα του θύματος, ρίχνοντάς τον σε μία ασθενή ενεργειακή κατάσταση που μπορεί να κρατήσει και να απαιτήσει εβδομάδες ίασης.
Αν και το ανθρώπινο ενεργειακό σύστημα δεν καταστρέφεται τουλάχιστον πριν τον φυσικό θάνατο, φαίνεται πως το Ενεργειακό όχημά του έχει την δυνατότητα να παράγει την απαραίτητη ενέργεια για την καθημερινή διαβίωση και τις δυσκολίες (ενεργειακές και μη) που περιμένουν στη γωνία. Οι μακροχρόνιες και συνεχιζόμενες Επιθέσεις από Ψυχικα Βαμπιρ μπορούν να έχουν καταστροφικές συνέπειες που επεκτείνονται πέρα από τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσουν στο ενεργειακό σύστημα του Ανθρώπου. Ίσως ακόμη και τα ίδια τα θύματα (σε μία ενεργειακή μεταφορά της Βαμπιρικής ασθένειας, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα Θρυλικά βαμπίρ όταν δαγκώνουν το θύμα τους) να μετατρέπονται και οι ίδιοι σε Ψυχικα Βαμπιρ προσπαθώντας απεγνωσμένα να αποκαταστήσουν τις τεράστιες ποσότητες ενέργειας που έχασαν λόγω της Ψυχικής επίθεσης..
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα