Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Αδυνατεί να θυμηθεί την κανονική του φωνή ο Γ. Μητσικώστας

Mitsikostas3_h_633_451
Δύσκολες στιγμές περνάει ο δημοφιλής κωμικός Γιώργος Μητσικώστας, ο οποίος εδώ και λίγες εβδομάδες δεν μπορεί με τίποτα να θυμηθεί ποια είναι η κανονική του φωνή.
Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι γνωστός εδώ και χρόνια για τις μιμήσεις του, οι οποίες τον έχουν καθιερώσει στις καρδιές του κοινού, καθιστώντας τον ως μια χαρακτηριστική φιγούρα του ελληνικού χιούμορ. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν ωστόσο, είναι πως ο κ. Μητσικώστας δεν περιορίζεται μόνο στις μιμήσεις κατά τη διάρκεια των εκπομπών του, ούτε αρέσκεται στο να μιμείται μόνο διασήμους. Αντίθετα, ο ταλαντούχος παρουσιαστής έχει πλέον εθιστεί στο να μιλάει διαρκώς με διαφορετικές φωνές, ακόμη και στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον.
«Αρχικά ξεκίνησε σαν ένα αστείο. Τον ρώταγα απλά πράγματα, όπως τι φαγητό επιθυμεί το βράδυ ή τι ώρα θα γυρίσει στο σπίτι και μου απαντούσε μια σαν Γιώργος Γεωργίου, μια σαν Νίκος Χατζηνικολάου και άλλες φορές σαν Τάκης Τσουκαλάς ή Βασίλης Λεβέντης. Όλοι γελούσαμε αν και μερικές φορές δεν σας κρύβω ότι μας κούραζε» εξομολογείται στο «Κουλούρι» η σύζυγος του ηθοποιού, για να συνεχίσει: «Το τελευταίο διάστημα όμως η κατάσταση χειροτέρεψε. Μας μιλούσε με τη φωνή του περιπτερά, του ταξιτζή που τον έφερε σπίτι, ακόμα και με τη φωνή μικρών παιδιών που έπαιζαν στο γειτονικό σχολείο. Τότε ήταν που αποφάσισα να αναζητήσω τη βοήθεια ειδικών».

Τον Γιώργο Μητσικώστα εξέτασε τελικά εξειδικευμένος παθολόγος, ο οποίος έκρινε πως ο κωμικός έχει ξεχάσει πλέον ποια είναι η κανονική του φωνή. Μάλιστα, ο επιστήμονας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η αυθεντική φωνή του ηθοποιού να μην είναι ούτε αυτή που νομίζαμε τόσο καιρό, θεωρώντας πιθανό το γεγονός ο κ. Μητσικώστας να μιμείται κάποιο άλλο πρόσωπο ακόμα κι όταν όλοι θεωρούσαν ότι μιλάει με την κανονική του χροιά. Όπως μας ενημέρωσε μάλιστα η γυναίκα του, ο σατιρικός κωμικός περνάει ώρες κλεισμένος στο δωμάτιό του, ακούγοντας αποσπάσματα από παλαιότερες συνεντεύξεις του σε μια προσπάθεια να κατορθώσει ξανά να μιλήσει με τη φωνή που τον γνωρίσαμε.
Η περιπέτεια του Γ. Μητσικώστα έχει συγκινήσει αρκετά από τα θύματα των χωρατών του, με τον Νίκο Χατζηνικολάου μάλιστα να ανακοινώνει πως σκοπεύει να προχωρήσει σε αφωνία μέχρι ο κωμικός να φτάσει σε πλήρη θεραπεία. Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον κύριο Μητσικώστα, ο οποίος σήκωσε το τηλέφωνο με φωνή Σταύρου Θεοδωράκη, αναλύοντας επιτέλους την πολυαναμενόμενη πολιτική πρόταση του Ποταμιού.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα