Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Τσουρέκια... Ρότσιλντ



γράφει ο Legion
Μας τα κάνατε τσουρέκια με τους Ρότσιλντ

Το Ελληνικό διαδίκτυο ξέρει οσα δεν γνωρίζει ο κόσμος όλος.



Ανάθεμα τι ισχύει και τι δεν ισχύει στην πραγματικότητα για τις οικογένειες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ. Έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, μια αδιανόητη υστερική προσπάθεια, να στοχοποιηθούν αυτές οι 2 οικογένειες αλλά και ο....Σόρος (πως τον ξέχασα αυτόν) , ως οι φορείς του απόλυτου κακού και της κακοδαιμονίας όλων των Εθνών. Άρθρα, βιβλία κι αναλύσεις πάσης φύσεως κοσμούν τις νοόσφαιρες, τα βιβλιοπωλεία, τα περιοδικά και τις διαδικτυακές σελίδες, περιμένοντας εσένα άμαθε κι αιώνια σκοτισμένε αναγνώστη να....ξυπνήσεις και να...."αφυπνιστείς". 

Ο κύριος τραχανοπλαγιάς απο την κάτω ραχούλα, κατέχει ολα τα μυστικά για τις διαβολικές οικογένειες που κυβερνάνε τον κόσμο. Για τις οικογένειες των βελζεβούλ . Τους απογόνους των Νεφελίμ (τα λένε και τα πιστεύουν αυτά) κι άλλες παρόμοιες φαιδρότητες. 

Λοιπόν οσιομάρτυρες ακούστε. Μας τα κάνατε ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ με τους Ρότσιλντ και τους εβραϊους και τους χαζάρους και το κακό συναπάντημα. 

Είχαμε τόσες δεκαετίες τις ιδεολογίες των μισανθρώπων, της εργατιάς, του κάθε καραγκιόζη που σαν πιστό ρομποτάκι υπακούει σε διαταγές ιδεολογικών αρχόντων όλων των κατηγοριών , τώρα αποκτήσαμε και την ιδεολογία του απόλυτου κακού, που ο κώστας ο κατσαβιδάκιας απο τον χωριό , γνωρίζει άριστα και επιμένει να μας....σώσει απο τα...νύχια του. 

Την τύφλα σου την μαύρη δεν γνωρίζεις για αυτές τις οικογένειες, που κανείς δεν αμφισβήτησε πως πράγματι διαθέτουν επιρροή και ισχύ. Απλά εσυ δεν γνωρίζεις τίποτα πραγματικά για αυτές και την δράση τους. Γιατί αν όντως ηταν "σκοτεινή" η δράση τους, θα μάθαινες για τα σχέδια τους κάτι δεκαετίες ΑΦΟΥ τα είχαν πετύχει η μερικά χρόνια ΑΦΟΥ θα είχαν αποτύχει. 

Υπάρχουν ενα σωρό βαθύπλουτοι και εξουσιαστές όλων των ειδών για να ανησυχείς. Εξουσιαστές που μπορεί ήδη να σου εχουν ρουφήξει τα μυαλά και την ψυχή. 

Εξουσιαστές είναι και οι Ναζιστές που με τόση λαχτάρα ακολουθείς. Αυτοί ξέρουν καλύτερα απο εσένα και με την πειθαρχία σου ονειρεύονται....Ράϊχσταγκ. 

Εξουσιαστές είναι και οι εργατοπατέρες στον Περισσό και σου απομυζούν την ζωή με τις τυποποιημένες ιδεολογίες τους. 

Εξουσιαστές είναι και οι καπιταλιστές που σε ωθούν να πιστέψεις πως μόνο το χρήμα εχει σημασία και να πουλήσεις την ψυχή σου για να γίνεις κι εσύ....πετυχημένος -σαν τις σκατόφατσες τους-. 

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά κι εσύ χριστιανέ μου φίλε , δεν πιστεύεις σε κανέναν θεό, αλλά στον παπά, τον γέροντα -που ποτέ δεν γνώρισες προσωρικά κι αν τον γνώρισες κανένας δεν σου εγγυάται πως βρέθηκες σε κάποια οργανωμένη πλεκτάνη εκμετάλλευσης της πίστεως σου- και τον μητροπολίτη της περιοχής σου . 

Όπου υπάρχει οργανωμένη ιδεολογία που δίνει εξηγήσεις για όλους και για όλα και απαιτεί απο εσένα "Αγώνα" , "θυσίες" και πίστη, είναι ιδεολογία που σε θέλει σκλάβο, πειθήνιο και πιόνι στο εκάστοτε "Σχέδιο" του εκάστοτε εξουσιαστή . 

Εδώ καλά καλά δεν γνωρίζουν οι ίδιοι οι εξουσιαστές τι να πρωτοκάνουν με τον πλανήτη και τον κόσμο ετσι σκατά που τα χουν κάνει , γνωρίζει ο κύριος Λιακόπουλος - κάμερα σε μένα- και ζητάει τα ωραία σου ευρουλάκια για να σε....επιμορφώσει. 

Όταν πιστεύεις σε ιδεολογίες και οργανωμένα πιστεύω πάσης φύσεως, υπηρετείς φιλοδοξίες ανθρώπων που θέλουν να σε προσυλητίσουν και να σε χρησιμοποιήσουν . ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. 

Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό κάποτε ; Μπας και υπάρξει ποτέ ελπίδα για άσπρη μέρα σε τούτο τον καταδικασμένο πλανήτη...

Οι δημιουργοί των ιδεολογιών, θα πρέπει να καταδικαστούν ως οι έσχατοι προδότες του ανθρωπίνου γένους και ως οι αιώνιοι φορείς της αποβλάκωσης και της μαζοποίησης . Ναι στις ιδέες, ΟΧΙ στις ιδεολογίες.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα