Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Τουρκία: Σε κόκκινο συναγερμό η αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ
Μάρτιος 16, 2016.

Στον υψηλότερο βαθμό συναγερμού βρίσκεται η αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ, στα Άδανα της Τουρκίας, που χρησιμοποιείται για επιθέσεις από το διεθνή συνασπισμό κατά του ‘ισλαμικού κράτους’.Σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα , στην αεροπορική βάση βρίσκονται αεροσκάφη του Συνασπισμού, δηλαδή εκτός της Τουρκίας, υπάρχουν αεροσκάφη των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας.
Εδώ και μία εβδομάδα  η βάση βρίσκεται σε ‘κόκκινο’ συναγερμό. Οι περίπου χίλιοι Τούρκοι που εργάζονται,  είχαν λάβει άδεια απομάκρυνσης μόνο για μία ημέρα, την περασμένη Παρασκευή, αλλά πάλι τους καλέσανε να έρθουν σε υπηρεσία.


Η κατάσταση επαγρύπνησης επιβλήθηκε λόγω πληροφοριών των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών για ενδεχόμενη επίθεση.Σημειώνεται ότι η αεροπορική βάση έχει συρματόπλεγμα σε όλο τον περίγυρό της, περίπου 25 χιλιόμετρα και οι τουρκικές αρχές την επιτηρούν με 24ωρο καθεστώς.


Η φύλαξη της βάσης γίνεται  με σύγχρονους τρόπους, αλλά χρησιμοποιούνται  και εκπαιδευμένα σκυλιά.


Με το συναγερμό που επιβλήθηκε, έχουν αλλάξει τα δρομολόγια των οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και εισέρχονται και εξέρχονται από διαφορετικές πύλες.
--
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα