Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Τώρα μπορείτε να θεραπεύσετε την χρόνια πνευμονοπάθεια, την βρογχίτιδα και το άσθμα εντελώς φυσικά. Δοκιμάστε αυτό το θαυματουργό παραδοσιακό φάρμακο!!

Οι άνθρωποι συχνά υποφέρουν από κάποιου είδους ασθένεια των πνευμόνων ή διαταραχή, η οποία ως επί το πλείστον προκαλείται από το κάπνισμα, τις αλλεργίες, και τις λοιμώξεις.now-you-can-treat-chronic-lung-disease-bronchitis-and-asthma-completely-naturally-try-this-miraculous-traditional-remedy
Αυτά τα προβλήματα του πνεύμονα δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπιστούν, και φέρνουν πολλές σοβαρές και δυσάρεστες καταστάσεις. Μερικές από τις πιο κοινές δυσάρεστες καταστάσεις αυτού του είδους είναι το άσθμα, η βρογχίτιδα, και τα διάφορα είδη βήχα.
Ωστόσο, η παραδοσιακή ιατρική προσφέρει μια φανταστική λύση για αυτές τις περιπτώσεις, για μια ακόμη φορά. Δηλαδή, αυτή η δημοφιλής σπιτική θεραπεία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίζετε κάθε είδους προβλήματα με τους πνεύμονες, ιδιαίτερα το άσθμα, τόσο το βρογχικό όσο και το καρδιακό.
Αυτή η συνταγή παρασκευαζόταν επίσης από τις γιαγιάδες μας στο παρελθόν, και θεραπεύει αποτελεσματικά καταστάσεις υγείας αυτού του είδους. Όσοι έχουν ήδη δοκιμάσει, επιβεβαιώνουν ότι οι γιαγιάδες μας είχαν δίκιο σχετικά με την ισχυρή θεραπευτική δυναμική της.
Συνταγή
Συστατικά:
2 φλιτζάνια καθαρό σιρόπι σφενδάμου  ή ½ κιλό καστανή ζάχαρη 
½ κιλό κόκκινα / μωβ κρεμμύδια 
7 κουταλιές της σούπας μέλι 
2 οργανικά μεσαίου μεγέθους λεμόνια 
6 φλιτζάνια / 1.5 l νερό
Παρασκευή:
Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το καθαρό σιρόπι σφενδάμου, το βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι και το προθερμένετε σε μέτρια φωτιά. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε την καστανή ζάχαρη, πάρτε ένα μεγάλο τηγάνι και προθερμάνετε το σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα.
Προσθέτετε τα, από προηγουμένως κομμένα σε φέτες, κρεμμύδια σε αυτό και μαγειρεύετε για μερικά λεπτά, πριν την προσθήκη του νερού. 

Βράζετε το μείγμα σε μέτρια φωτιά μέχρι το νερό να μειωθεί κατά το ένα τρίτο και στη συνέχεια το αφήνετε να κρυώσει για λίγο.
Κατά την περίοδο αυτή, στοίβετε τα λεμόνια και προσθέτετε το χυμό λεμονιού μαζί με το μέλι στο δροσερό μείγμα. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε για μια νύχτα.
Το επόμενο πρωί, στραγγίζετε το υγρό.
Το φάρμακο θα πρέπει να φυλάσσεται σε γυάλινο μπουκάλι.
Χρήση:
Αν χρειάζεται, ετοιμάζετε μια ακόμη δόση όταν ολοκληρώσετε την πρώτη.
Λαμβάνετε μια κουταλιά της σούπας από αυτό το καταπληκτικό αρχαίο φάρμακο πριν από κάθε γεύμα. 

Επαναλαμβάνετε αυτή τη θεραπεία μέχρι να βελτιωθεί η κατάστασή σας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα