Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Το σεξ γίνεται πρώτα στο μυαλό


Είναι, πλέον, γνωστό πως οι γυναίκες είναι εγκεφαλικά πλάσματα. Εντάξει, όλοι οι άνθρωποι είναι, αλλά οι γυναίκες το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Το ʾχουν μάθει μέχρι και τα ψάρια κι εσείς, φίλοι άντρες, ακόμα να το εμπεδώσετε πως όλα είναι στο μυαλό.


Δε θα κολλήσουν μ᾽ έναν άντρα μόνο λόγω εξωτερικής εμφάνισης, αλλά θα προτιμήσουν εκείνους που θα καταφέρουν να παίξουν με το μυαλό τους ακόμα κι αν δεν είναι top models.

Τι κι αν είσαι ο Brad Pitt κι έχεις κορμί θανατηφόρο, τι κι αν διαθέτεις έναν πολλά υποσχόμενο τραπεζικό λογαριασμό (γιατί δυστυχώς, και ντρέπομαι που το λέω, πολλές θα κοιτάξουν να σε καπαρώσουν για τα «λεπτά» σου αισθήματα), αν δεν το χεις στο μπλα-μπλα κι αν το μυαλουδάκι σου δε στροφάρει λιγάκι, γκομενάκι δε βγάζεις, άμοιρο αρσενικό. 

Θα προτιμήσουν να κοιμηθούν με τον Μήτσο τον μπιροκοιλιά που, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, τους ιντρίγκαρε το μυαλό και προτίμησαν αυτό απʾ το να είναι αγκαλιά με τους κοιλιακούς σου. Είναι κρίμα, σκέψου το.

Ένας απ᾽ τους βασικούς κανόνες για να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι, είναι να της κεντρίζεις το ενδιαφέρον ιντριγκάροντας τη φαντασία της. Να παίζεις με τις αισθήσεις της και, κυρίως, με την όραση και την ακοή της. Προτού περάσεις στο ψητό και κατακτήσεις το κορμί της, πρέπει πρώτα να ʾχεις κάνει ασύστολο έρωτα στο μυαλό της. Σʾ αντίθετη περίπτωση, αν καταλήξετε στο κρεβάτι, σίγουρα θα είναι μάπα και στο εγγυώμαι.

Είστε πολλοί εκεί έξω που προσπαθείτε να προσεγγίσετε με τόσο λανθασμένο τρόπο τις γυναίκες. Δε θα ξεχάσω επική ηλιθιότητα από γκόμενο που μ᾽ έκανε ν᾽ απορώ, γιατί ξεκίνησα συζήτηση μαζί του κι άρχισα να πιστεύω τη θεωρία των Ζ.Α.Μ (Ζουν Ανάμεσά Μας).

- Τι φοράς μωρό μου;
- Το νυχτικάκι μου κι είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι μοναχούλα...
- Α, ωραία! Σου άρεσε που σου μίλησα πρόστυχα;

Σοβαρά τώρα; Ήταν πρόστυχη η συζήτηση επειδή με ρώτησες τι φοράω; Δηλαδή κάτι τέτοιοι κυκλοφορείτε εκεί έξω και χαλάτε τη φήμη των αρσενικών.
Δεν είναι δύσκολο, γαμώτο, να παίξετε με το μυαλό μας. Ίσως είναι το πιο εύκολο πράγμα. Μπορείτε να μας χειραγώγησετε τόσο εύκολο που σχεδόν με τσαντίζει. 

Η γυναίκα θέλει παιχνίδι. Θέλει λόγια. Έπειτα πράξεις. Μην μπερδεύεστε, ε! Μιλάω για το σεξουαλικό κομμάτι πάντα. Γιατί, σε γενικά πλαίσια, θέλουμε καθαρά πράξεις. Πρέπει να την προσεγγίσεις, να τη φλερτάρεις αλλά μετά να την «παγώσεις» λιγάκι.
Μην τα δώσεις όλα στο πιάτο. Έχεις ακούσει που λένε για το σκωτσέζικο ντους; Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις. Εντάξει, μην το ξεφτιλίσεις το θέμα και καταλήξει να ξενερώσει και μείνεις κι εσύ με το πουλί στο χέρι. Είπαμε, τσαλιμάκια.

Φαντάσου σκηνικό. Είσαι στο μπαρ μόνος σου και πίνεις το ποτό σου χαλαρά. Κοζάρεις την τύπισσα που κάθεται παραδίπλα. Σου γυάλισε. Γυρίζει, σε κοιτάζει όλο νόημα και χαμογελάει. Ύστερα, με αργή κίνηση, επιστρέφει το βλέμμα της στο μέρος που κοιτούσε πριν. Γουστάρεις. Το έβαλες σκοπό απόψε να φύγεις μαζί της απ᾽ το μπαρ.

Εσύ, σε λογικά πλαίσια, θα την πλησιάσεις. Θ᾽ αρχίσεις να μιλάς και να κερνάς ποτά αβέρτα κι απλά θα σκέφτεσαι πότε θα φύγετε για να τη ρίξεις στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο αμάξι ή οπουδήποτε. NOOOT.

Μπορεί να της αρέσει το στιλάκι σου, τα μπράτσα σου, το ντύσιμο σου, η φάτσα σου ή το ποτό που την κέρασες. Αλλά αν δεν της δημιουργήσεις την εικόνα πως την έχεις στο κρεβάτι ολοκληρωτικά δική σου, με τα πόδια της να βρίσκονται στον αέρα και τα συναφή (μην παρεκτραπούμε κιόλας) θα καταλήξεις να φύγεις με τη χείρα και τα πέντε ορφανά κι ας την κέρασες τρία μπουκάλια. 

Είναι κρίμα να χάνονται ευκαιρίες ενώ γουστάρετε κι οι δύο, απλά επειδή δεν ξέρεις πώς να χειριστείς την κατάσταση.
Κοίταξέ την επίμονα. Γδύσ᾽ τη με τα μάτια σου. Άναψέ την χωρίς καν να την έχεις πλησιάσεις. Ερέθισέ την χωρίς να την ακουμπήσεις. Η δύναμη ενός βλέμματος μπορεί να περάσει τη σκέψη σου κατευθείαν στο μυαλό της. 

Δε φαντάζεσαι πόσο μας εξιτάρει αυτό. Άναψέ της το μυαλό με λίγα λόγια, ρε παιδί μου, κι όλα τ᾽ άλλα θα ʾρθουν από μόνα τους.

Το σεξ σαν πράξη είναι μια οργανική λειτουργία και μια φυσική ανάγκη. Η διαδικασία, όμως, μέχρι να φτάσεις εκεί, είναι άλλη ιστορία. Καθαρά εγκεφαλική. Είναι το βασικότερο όλων να παίζεις με τη φαντασία του άλλου. Κι αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω απόψε. 

Δεν αρκεί να είσαι καλός εραστής. Αν δεν έχεις προκαλέσει ρίγη στο κορμί της, αν δεν την έχεις κάνει μούσκεμα μόνο στη σκέψη των όσων σκοπεύεις να της κάνεις κι αν δεν την έχεις καυλώσει εγκεφαλικά, δε θα φτάσει ποτέ στο σημείο να μάθει το πόσο «επιβήτορας» είσαι στο κρεβάτι. 

Κι αν υπάρξει περίπτωση ν᾽ αποφασίσει να πάει μαζί σου, ενώ δεν έχεις εφαρμόσει τα παραπάνω, σίγουρα θα ξενερώσει. Η εμπειρία του να κάνεις σεξ ενώ έχει προηγηθεί mind-f@ck είναι τελείως διαφορετική.

Ακόμα κι αν είσαι ένας μέτριος εραστής για τα γούστα μιας γυναίκας, έχοντας δουλέψει με το εγκεφαλικό στοιχείο που συζητάμε τόση ώρα, θα καταφέρεις να πάρεις πολλούς παραπάνω πόντους στην τελική βαθμολογία σου.

Σίγουρα, δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο γούστο και πράγματα που αρέσουν σε κάποιον, για κάποιον άλλον ίσως είναι ξενέρωτα. Αλλά σας διαβεβαιώνω, πως το να παίξεις με το μυαλό κάποιου πιάνει σε όλους ανεξαιρέτως. Δεν είναι δύσκολο, δεν είναι ακατόρθωτο. Απλή φαντασία είναι κι όρεξη για παιχνίδι. Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν τα παιχνίδια, αγαπητοί;

Δοκιμάστε το και θα δείτε πόσο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα. Θα με θυμηθείτε!




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα