Γνωρίζουμε όλοι ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, γι 'αυτό θα ήταν φυσικό να διαμαρτυρηθείτε για μια θεραπεία του καρκίνου που βασίζεται στο συνδυασμό μαγειρικής σόδας με μέλι ή σιρόπι σφενδάμου. Αλλά περιμένετε, πριν να απορρίψετε πλήρως την ιδέα: η ζάχαρη ενεργεί διαφορετικά σε αυτή την περίπτωση.
Η σόδα θα εξουδετερώσει εντελώς τα καρκινικά κύτταρα, έτσι ώστε να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη ζάχαρη για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Επιπλέον, το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου αντίκειται στα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.
Χάρη στο σιρόπι σφενδάμου ή μέλι, η μαγειρική σόδα θα είναι σε θέση να εισέλθει και να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα.
Συνταγή:
Συστατικά:
- Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
- Μαγειρική σόδα
Μέθοδος παρασκευής:
Αναμείξτε ένα μέρος μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μελιού καλά, για να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια, μαγειρέψτε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά, και όταν τελειώσετε, το φάρμακο είναι έτοιμο για κατανάλωση.
Χρήση:
Κατά τη διάρκεια ενός μήνα, θα πρέπει να λαμβάνετε 3 κουταλάκια του γλυκού αυτού του μείγματος κατά την διάρκεια της ημέρας.
Απαγορεύεται η κατανάλωση οποιασδήποτε ποσότητας κρέατος, λευκού αλευριού και ζάχαρης κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]
εχω διαβαση τοσα πολλα οτι κανη το μελι που δεν πηστευο ουτε στο διαολο αντε να μη σασ πω και κατη αλλο
ΑπάντησηΔιαγραφή