Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ( !!;!! ) ΑΔΕΛΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ!!;!! ΜΑΓΙΣΣΕΣ!!!! Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!;!! ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!

Σαν ερευνητής του παράξενου, του υπερφυσικού αλλά και του περίεργου τόσα χρόνια ερευνών έχουν δει πολλά τα μάτια μου!!!! Τόσα πολλά που κάποιες φορές σκέφτομαι ότι άμα σας πω ή σας δείξω τι έχω φωτογραφήσει στην ζωή μου θα με περάσετε για τρελό ή απατεώνα ή ακόμα και για κατασκευαστή μύθων και συνομωσιών!!!! Είναι δύσκολο να μιλάς για κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι γνωστά στον κόσμο!!!! Ειδικά όταν πρόκειται για κάποιους ανθρώπους όπου δείχνουν να μην είναι άνθρωποι από περιστατικά όπως:
Να πέφτουν από κτήρια και χωρίς να πάθουν κάτι να σηκώνονται άνετοι και να φεύγουν, να πέφτουν μέσα στην φωτιά για ώρα και να μην καίγονται, να πέφτουν από αεροπλάνα και να μην παθαίνουν τίποτα κτλ. κτλ.….!!!! Σας φαίνεται απίστευτο ε!;! Και γω όταν πρώτο είδα τέτοια περιστατικά στην ζωή μου…δυστυχώς όμως ποτέ δεν κατάφερα να βιντεοσκοπήσω κάτι τέτοιο…..!!!! Τώρα όμως αυτό έχει γίνει….βιντεοσκοπήθηκε τέτοια περίπτωση…. Η οποία πρόκειται για δύο αδελφές( !;!) από την Σουηδία όπως λένε οι Βρετανικές αρχές!!!!
Τα ονόματα των αδελφών δεν θα τα αναφέρω τα αναφέρουν τα βίντεο και ο λόγος είναι ότι η Βρετανική κυβέρνηση είχε κάνει ανακοίνωση ότι θα διώκονται όσοι το κάνουν διότι πρόκειται από όσο ανακάλυψαν στο τέλος για δύο αδελφές με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα!!!! Βέβαια δεν μας λένε πως επέζησαν από τα σκληρά χτυπήματα αυτοκινήτων που δέχθηκαν όταν έπεσαν επάνω τους στην εθνική οδό ή ακόμα πως μια από τις δύο όταν την πάτησε κυριολεκτικά μια νταλίκα και θα έπρεπε να είχε πεθάνει από τα τραύματα της να είναι μια χαρά σήμερα!;!
Μια περίληψη για εσάς που δεν ξέρετε αγγλικά προτού δείτε τα βίντεο:

Αποτέλεσμα εικόνας για Madness In The Fast Lane Part 2
Δύο γυναίκες πέρυσι βρέθηκαν να είναι σε μια από τις εθνικές οδούς της Βρετανίας!!!! Στα καλά καθούμενα και ενώ ήταν πεζές διέσχισαν την μια λουρίδα πέρασαν τα κιγκλιδώματα και έπεσαν επάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα τα οποία ερχόντουσαν με μεγάλη ταχύτητα!!!! Όλα έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας!!!! Η τροχαία αμέσως πήγε στο σημείο όπου με έκπληξη είδαν ότι ήταν μια χαρά και μάλιστα τσακωνόντουσαν με κάποιους εκεί όπως θα δείτε στο βίντεο!!!! Αμέσως ενεπλάκη η τροχαία για περεταίρω εξηγήσεις όπου μπροστά στα μάτια τους η μια από τις γυναίκες ξανά βούτηξε στον δρόμο όπου και την χτυπά και πάλι ένα αυτοκίνητο, αμέσως μετά η άλλη γυναίκα κάνει το ίδιο ξεφεύγοντας των αστυνομικών και την χτυπά αλλά και την πατάει στην κυριολεξία μια νταλίκα ….. δείτε λοιπόν τα βίντεο και συνεχίζω μετά από αυτά:


                                              Madness In The Fast Lane Part 2


Πάθατε ε!;! μακάρι να ήταν η μόνη περίπτωση…υπάρχουν και άλλες!!!! Αλήθεια σας λέω που με το καιρό θα σας δείξω!!!! Πέρασαν από κάθε είδους ιατρικής εξέτασης και βρέθηκαν καθαρές ακόμα και τα χτυπήματα τα οποία είχαν υποστεί ειδικά η μια που πατήθηκε από την 18τροχη νταλίκα δεν υπήρχαν μετά από λίγο …..( !!!;;;!!! ) και όμως ούτε σε άσυλο στάλθηκαν ούτε σε κάποιο ειδικό κέντρο αλλά μετά από την περιποίηση των αρχών αφέθηκαν ελεύθερες να γυρίσουν στην ώρα τους!!!!
Το λοιπόν!;! Ποιο λοιπόν όμως!;! Διότι τα πράγματα αν τα δει κάποιος με άλλο μάτι εκτός ότι είναι άφθαρτες και ίσως και αθάνατες  δείχνει ότι δεν έχει να κάνει με απλούς ανθρώπους!!!! Κάποιοι λοιπόν από τους ερευνητές μιλάνε και λένε ότι πρόκειται για εξωγήινες αδελφές, κάποιοι άλλοι για μάγισσες, κάποιοι άλλοι ότι πρόκειται για Χρονίρ ( άμα δεν ξέρετε τι είναι τα Χρονίρ μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο για αυτά ΕΔΩ!!!! ) μα εγώ δεν πιστεύω ότι είναι Χρονίρ…., ίσως να είναι από κάποιους παράλληλους κόσμους ή άλλες διαστάσεις, ή τι άλλο θα μπορούσε όμως να είναι!;! Διότι απλοί άνθρωποι δεν νομίζω να είναι και από ότι είδατε ούτε και εσείς θα το νομίζετε πλέον!!!!
Η στάση τους, τα λεγόμενα τους, η συμπεριφορά τους, οι κινήσεις τους, δείχνουν διαταραγμένες γυναίκες όπου έχουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα!!!! Είναι όμως έτσι!;! Ας πούμε ότι είναι έτσι όμως τα άλλα πως δικαιολογούνται ειδικά κάποια τα οποία είναι πολύ περίεργα…. Όπως δεν λένε να αφήσουν τα σακβουαγιάζ από τα χέρια τους στο τέλος των βίντεο λες και κουβαλάνε κάτι το μοναδικό, μάλιστα οι αφηγητές κάνουν λόγο ότι κρατάνε τα σακβουαγιάζ λες και έχουν βόμβα μέσα τους!!!! Από εκεί που ήταν εξαγριωμένες και χαμένες στις αρχές άρχισαν να γίνονται φιλικές και καλές τόσο που στο τέλος έγιναν σαν να ήταν οι καλύτεροι φίλοι μαζί τους …..!!!! Ακόμα και κάποιοι αστυνομικοί που ήταν μπροστά στο συμβάν αναφέρουν στα βίντεο ότι μέχρι και σήμερα δεν έχουν καταλάβει με το τι είχαν να κάνουν!!!!
Παρόλο ότι αυτό το συμβάν έχει γίνει και έχει δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο στα ΜΜΕ δεν έχει αναφερθεί παρά μετά από κάποιο καιρό τελείως ως ψηλά γράμματα σαν να μην είχε γίνει κάτι το τραγικό!!!! Τι ήταν αυτές οι δύο γυναίκες!;! Γιατί δεν τις κράτησαν μην τυχόν ξανά κάνουν το ίδιο πράγμα ( το οποίο και δεν έγινε )!!;!!
Τι λένε κάποιοι ερευνητές του θέματος:
Λένε λοιπόν ότι είχαν να κάνουν με δύο εξωγήινες αδελφές όπου είναι υβρίδια!!!! Δηλαδή ότι ένας από τους γονείς ήταν εξωγήινος!!!!
Άλλοι λένε ότι είναι μάγισσες και ότι είναι ένα απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο ότι υπήρχαν αλλά και ακόμα μέχρι και στις μέρες μας υπάρχουν!!!!
Άλλοι λένε ότι πρόκειται για κάποιο πείραμα γενετικό που πήγε στραβά και το είχαν σκάσει από την μονάδα ερευνών!!!!
Άλλοι λένε ότι πρόκειται για διαταραγμένα άτομα τα οποία ήταν πολύ τυχερά στην ζωή τους και επέζησαν από τέτοιου είδους ατυχημάτων, όπως ότι η νταλίκα δεν πάτησε την γυναίκα την μια για τα καλά ( πράγμα που δεν έγινε ) ή ότι τα χτυπήματα που δέχθηκαν από τα αυτοκίνητα ήταν απαλά ( ούτε και αυτό ισχύει ), μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγο για περίπτωση σπάνια όπου τραύματα ανθρώπων αυτό θεραπεύονται πολύ γρήγορα!!!! Εδώ όμως μιλάμε για ρεκόρ γκίνες ως αυτό θεραπεία!!!!
Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά τι ήταν αυτές οι γυναίκες!;! Κανείς!!!! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το να λεμέ θεωρίες περί ονείρων θερινής νυκτός!!!! Που είναι σήμερα αυτές οι γυναίκες!;! Κανείς δεν γνωρίζει….
Καταλαβαίνετε  τώρα όταν λέω ποιο πάνω ότι άμα σας πω τι έχω δει ή φωτογραφήσει ότι κατά κάποιο τρόπο θα με πάρουν με τις πέτρες έτσι!;!  Μετά όμως από τον ντόρο που έγινε στο διαδίκτυο η << Παγκόσμια Ελίτ >> ποια να είναι άραγε αυτοί!;! Διαμόρφωσαν κάποιες άλλες εκδοχές όπου λένε τα εξής στα παρακάτω βίντεο που θα δείτε για αυτήν την περίπτωση!!!! Ότι μια από τις αδελφές πέθανε!!!! Και ότι η άλλη δικάστηκε για τον θάνατο της αδελφή στης όπου και κλείστηκε σε ψυχιατρείο για 5 χρόνια!!!! Μάλιστα ότι ο δικαστής δήλωσε ότι δεν είχε ξανά βρεθεί σε τέτοια περίπτωση…. Οι ψυχίατροι όπου μάλιστα κάνουν λόγο όπου εξέτασαν την μια διότι η άλλη είχε πεθάνει λένε ένα σορό θεωρίες το τι μπορεί να έχει η απομείνουσα αδελφή!!!! Δείτε και αυτά τα βίντεο και τα λεμέ μετά:


                        Madness In The Fast Lane Part 4
Αν κάποιος παρατηρήσει στα βίντεο τα πρώτα αλλά και στο τρίτο δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια από την μια αδελφή στην άλλην όπου η μια εσκεμμένα θέλει να σκοτώσει την άλλη!!!! Άραγε με τι κατηγορίες την δίκασαν αν την δίκασαν διότι πολλοί είναι αυτοί οι ερευνητές που λένε ότι δεν δικάστηκε η αδελφή και ότι όλα αυτά είναι μια κάλυψη από τους << Ιλλουμινάτοι >> για να μην καταλάβει ο κόσμος τι κυκλοφορεί ανάμεσα στους ανθρώπους!!!! Είναι όμως έτσι!;!στο δεύτερο βίντεο αν και τα λέει κάπως μπερδεμένα μας δείχνει ότι φεύγουν τελικά εφόσον έχουν γίνει καλά στα άλλα όμως όχι!!!! Τι μπορεί κάποιος να πιστέψει από αυτά!;! Ποια είναι η αλήθεια σε αυτό το θέμα!;!

Κάποιοι  άλλοι ερευνητές λένε ότι από αυτήν την τραγική κατάσταση κάποιοι επιτήδειοι έτρεξαν να εκμεταλλευτούν τα βίντεο και να ανακοινώσουν ότι πρόκειται για εξωγήινες αδελφές ή μάγισσες ενώ δεν ήταν έτσι και ότι πρόκειται για μια περίπτωση βαριάς σχιζοφρένιας!!!! Να το δεχθώ…υπάρχουν όμως πολλά ερωτηματικά τα οποία θα θέσω τώρα αμέσως!!!!
Α) Που ήταν αυτές οι γυναίκες με την βαριά σχιζοφρένια πριν το συμβάν!;!
Β) Πως έφτασαν μέχρι εκεί!;!
Γ) Γιατί αποφάσισαν να πέσουν στις ρόδες των αυτοκινήτων!;!
Δ) Γιατί λένε ότι η μια αδελφή ήθελε να σκοτώσει την άλλη εφόσον τα βίντεο δεν δείχνουν κάτι τέτοιο!;! Αλλά δείχνουν ότι και οι δυο πηδάνε αυτόνομα στην άσφαλτο στα καλά καθούμενα!!!!
Ε) Γιατί ενώ μπροστά στις κάμερες έγινε το συμβάν τα άλλα δυο βίντεο λένε τελείως διαφορετικά πράγματα από τα πρώτα ή ακόμα και μπερδεμένα!;!
Αν συνεχίσω με τις ερωτήσεις για αυτήν την περίπτωση θα τραβήξει πολύ, το θέμα είναι πολύ περίεργο από μόνο του… Ειδικά με την νταλίκα…… δεν θα πω άλλα!!!! 



Αν με ρωτήσετε εμένα τώρα το τι πιστεύω για όλο αυτό το θέμα θα σας πω τα εξής:
Εγώ είμαι ερευνητής του παράξενου όλη αυτή η υπόθεση είναι πολύ παράξενη!!!! Το τι έχει γίνει από την στιγμή που τις συλλάβανε…με συγχωρείται τις περιθάλψανε και μετά δεν μπορώ να το γνωρίζω!!!! Το να κάνω εικασίες μπορώ χίλιες δυο!!!! Ποιος έχει δίκιο στο αν πρόκειται για κάτι το παράξενο ή το περίεργο αυτό και πάλι φαίνεται στα βίντεο….οπότε καταλαβαίνεται και από μόνοι σας!!!! Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι πρόκειται για μια πολύ μα για πάρα πολύ περίεργη υπόθεση χωρίς να υπάρχει μια λογική εξήγηση….από αυτές τις δυο γυναίκες( !!!!;;;;!!!! ) όπου τις ονόμασαν εξωγήινες αδελφές  ή μάγισσες!!!! Προτού κλείσω το άρθρο αυτό θα ήθελα να σα πω να δείτε το πρόσωπο της αδελφής που λένε ότι έζησε στα πρώτα βίντεο και δείτε το μετά στο τρίτο βίντεο….!!!!
Τώρα το τι θέλετε να πιστέψετε εσείς!;! Εσείς όμως και όχι εγώ ή όλοι οι άλλοι αυτό είναι μόνο στην δικιά σας κρίση!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα