Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πολυδιαστασιακή Επιλογή.. Τι Συμβαίνει Όταν Επιλέγω;

2015_11

Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας.
Παίζουμε μαζί σας σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται τώρα επειδή βρίσκεστε σε κίνηση για αρκετό καιρό. Παίζετε ένα παιχνίδι στο οποίο προσποιείστε πως είστε άνθρωποι, φορώντας όλα σας τα πέπλα. Είναι τόσο μαγικό! Δεν μπορείτε να δείτε ούτε την ολότητά σας. Μπορείτε μόνο να δείτε τις ατέλειές σας και αυτό μας συναρπάζει, γιατί αυτές οι ατέλειες είναι που δημιουργούν την ομορφιά στον πλανήτη σας. Κάντε τις δικές σας. Φυλάξτε τις. Προστατέψτε τις. Να είστε υπερήφανοι γι’ αυτές. Παρατηρήστε πώς αλλάζει η πραγματικότητά σας.
Βρισκόμαστε εδώ για να σας φέρουμε ένα μήνυμα για τον επόμενο μήνα και να σας δώσουμε μια εικόνα για το πού βρίσκεται τώρα η ανθρωπότητα. Αυτή η εποχή είναι μοναδική γιατί ως άνθρωποι συνειδητοποιείτε πως η φύση σας είναι πολυδιαστασιακή. Πάντα ξέρατε πως αυτά που βλέπατε μπροστά σας, αυτό που ονομάζετε πραγματικότητα, είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι όσων μπορείτε να βιώσετε. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι όπου οι άνθρωποι θα αρχίσουν να έχουν πρόσβαση σε πολλαπλές διαστάσεις ταυτόχρονα. Ας γυρίσουμε λίγο πίσω για να σας εξηγήσουμε πρώτα από μια ατομική σκοπιά γιατί έτσι θα γίνει πιο κατανοητό.
Αν κάποιος περιδιαβαίνει στην ψευδαίσθηση του χρόνου προσποιούμενος πως είναι άνθρωπος φορώντας το πέπλο, θα φτάσει σε ένα σημείο όπου θα πρέπει να επιλέξει. 
Όλοι γνωρίζετε πως οι επιλογές είναι η βάση της δύναμής σας. Είναι η κατανόηση και η έκφραση του φωτός σας στη Γη. Οπότε κάνετε αυτές τις υπέροχες επιλογές, τι γίνεται όμως με τις άλλες επιλογές; Επιλέγετε να κινηθείτε προς το Α, αλλά τι γίνεται με το Β, το Γ, το Δ, το Ε και τις άλλες ευκαιρίες; 
Αγαπημένοι μας, επειδή είστε εκ φύσεως πολυδιαστασιακοί, δεν χάνετε τίποτα. 

Έχετε αναρωτηθεί πώς θα ήταν η ζωή σας αν κάνατε διαφορετικές επιλογές πριν χρόνια; Ίσως να είχατε αποφασίσει να έχετε σχέση με κάποιον άλλον από αυτόν που έχετε παντρευτεί τώρα, ή να είχατε επιλέξει διαφορετικά σχετικά με το αν θα κάνετε παιδιά. Τέτοιες σημαντικές επιλογές σας αλλάζουν τη ζωή. Θαυμάσιο!
 Αγαπημένοι μας, όταν επιλέγετε ένα μονοπάτι, τιμάτε αυτή την επιλογή. Όλες οι άλλες επιλογές πήγαν στις άλλες διαστάσεις. Οπότε δεν χάνετε κάτι γιατί όλα αυτά βιώνονται από την ολότητά σας. Όμως, μόνο ένα μικρό κομμάτι βιώνεται στην πραγματικότητά σας αφού πρόκειται για ένα εύρος δόνησης. 
Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν τόσα πολλά ραδιοκύματα που περνούν από το σώμα σας αυτή τη στιγμή. Αν μπορούσατε να συντονιστείτε σε όλα, θα πιάνατε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. 
Επειδή περνούν από το σώμα σας όλα μαζί, πρέπει να συντονιστείτε σε έναν μόνο κάθε φορά. Αυτό απαιτεί μια συσκευή που ονομάζετε ραδιόφωνο, ώστε να ακούτε μόνο έναν σταθμό. Έτσι συντονίζεται και η πραγματικότητά σας. Όταν ξυπνάτε το πρωί, ξέρετε το όνομά σας, πού πηγαίνετε και τους ρόλους που παίζετε γιατί βρίσκεστε στην παρούσα διαστασιακή πραγματικότητα.
 Δεν θα ήταν ωραίο μια φορά στο τόσο να πηδάτε σε μια άλλη πραγματικότητα και να βλέπετε πώς εξελίχθηκαν οι επιλογές σας; Τώρα έχετε αυτή τη δυνατότητα γιατί όλοι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι είναι εκ φύσεως πολυδιαστασιακοί, κάτι που είναι η πραγματική σας φύση και όχι εξέλιξη. Πρόκειται για μια νέα ανακάλυψη κι εκεί βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι. Πολλοί από εσάς λοιπόν, μαθαίνετε τώρα πώς να αγγίξετε τις άλλες διαστάσεις χρόνου και χώρου. Μερικοί ήδη μαθαίνουν πώς να διδάξουν και να καθοδηγήσουν άλλους σε τεχνικές πολυδιαστασιακής θεραπείας, κάτι που μπορεί να είναι πολύ ισχυρό. Ας δούμε όμως τώρα τη συλλογικότητα.

Η Πολυδιαστασιακότητα Όπως Φαίνεται Από την Ανθρώπινη Συλλογικότητα
Μήπως η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας, όπως την ξέρετε, καλύπτει όλη τη γκάμα των δονήσεων ή απλά αποτελεί ένα κομμάτι της πραγματικότητας; Σας λέμε αγαπημένοι μας πως όσο μεγάλη κι αν νομίζετε πως είναι, στην πραγματικότητα αποτελεί ένα μικρό κομμάτι της πραγματικότητας. 
Είστε συντονισμένοι στη δική σας συχνότητα έτσι ώστε το σώμα σας να μπορεί να κρατά και να φιλτράρει μέσω αυτής της πραγματικότητας. Αυτό σημαίνει πως δεν συμβαίνει τίποτα άλλο; Όχι, ένα σωρό πράγματα συμβαίνουν μπροστά σας. 
Όμως δεν τα βλέπετε γιατί είστε συντονισμένοι σε μια πραγματικότητα, σε μια δονητική γκάμα. Η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας είναι η ίδια και είναι συντονισμένη σε μια εμπειρία. 
Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν κι άλλες εκεί έξω;
 Υπάρχουν κι εδώ είναι το ωραίο: οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν σε ποια θα ζουν κι αυτό είναι κάτι νέο. Πάντοτε είχατε τις διαστάσεις αλλά μόλις πρόσφατα αναπτύξατε την ικανότητα να τις αντιληφθείτε. Καθώς φτάνετε σε ένα επίπεδο δόνησης όπου αρχίζετε να βλέπετε κάποιες από τις ψευδαισθήσεις που είναι τοποθετημένες ώστε να δημιουργούν μια ανθρώπινη εμπειρία – τα πάντα είναι εκεί. 
Μπορείτε να πάτε πίσω με το νου σας και να θυμηθείτε μια τραγωδία της ανθρωπότητας; 
Θυμηθείτε ένα γεγονός που συνέβη και έφερε μια προφανή τραγωδία και βαθύ θρήνο στον κόσμο γύρω σας. Ίσως την ημέρα που συνετρίβη το Χίντεμπουργκ ή τη μέρα που έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι. Μπορείτε να επιστρέψετε σε οτιδήποτε είχε τεράστιο αντίκτυπο στην ανθρωπότητα, όπου κι αν συνέβη. 
Τώρα αρχίζετε να μπαίνετε στο νόημα. Υπάρχουν κι άλλες διαστασιακές πραγματικότητες όπου ένα γεγονός είχε αποφευχθεί, δεν έγινε. Γιατί; Επειδή ήταν επιλογή της συλλογικότητας να το βιώσει. Τώρα, γίνεστε συνειδητοί. Οι άνθρωποι, οι Εργάτες του Φωτός, συνειδητοποιούν πως είναι πολυδιαστασιακοί. 
Όλα τα κομμάτια σας εκτείνονται πέρα από αυτή την περιορισμένη γκάμα και σε πολύ μικρό διάστημα κάθε άνθρωπος στη Γη θα αρχίσει να το χρησιμοποιεί αυτό συνειδητά. Αυτή είναι στ’ αλήθεια η αφύπνιση από το όνειρο. Όλοι αρχίζετε να αφυπνίζεστε και ανακαλύπτετε πως βρίσκεστε σε ένα παιχνίδι σε εξέλιξη, το οποίο μπορείτε να αλλάξετε. Μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε τη δική σας πραγματικότητα επιλέγοντας πολύ προσεκτικά. Μπορείτε να επιλέξετε ποια απ’ όλες θα βιώσουν οι άνθρωποι; Φυσικά όχι. Είστε υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό σας. Όμως, τώρα μπορείτε να επιλέξετε ποια θέλετε να ζήσετε κι αυτό είναι κάτι νέο.
Επιλέγοντας την Πραγματικότητα που Θέλετε
Υπήρχε μεγάλος δονητικός διαχωρισμός μεταξύ διαστάσεων και πραγματικότητας, ο οποίος ήταν απαραίτητος στους ανθρώπους για να μπορούν να παίξουν το παιχνίδι. Ξυπνήσατε σε αυτά τα πυκνά σώματα κι έπρεπε να προσαρμοστείτε. Έπρεπε να ανακαλύψετε πώς να τα χειριστείτε και πώς να εξελιχθείτε μέσα τους. Κι εξελιχθήκατε με πολλούς μαγικούς τρόπους. Μπορείτε να δεχθείτε τη συλλογικότητα όπως σας παρουσιάζεται από τις ειδήσεις στην τηλεόραση. Λέτε, “Αυτή είναι η αλήθεια”. 
Αγαπημένοι μας, αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της. Η αλήθεια είναι πως αυτή είναι η νέα πραγματικότητα. Μπορείτε να επιλέξετε πού θέλετε να ζήσετε. Κι αν θέλετε να ζήσετε σε έναν κόσμο που είχε μόνο δύο πολέμους και που τώρα δεν έχει κανέναν πόλεμο; Θυμάστε κάποια στιγμή στη ζωή σας που δεν γινόταν πόλεμος; Αυτή είναι μια υπέροχη εξέλιξη της συλλογικότητας. Μπορείτε να απομακρυνθείτε από αυτό το περιβάλλον αλλά τι θα συμβεί; Πολλοί νιώθετε υπεύθυνοι: “Τους εγκατέλειψα; Θα πάθουν τόσα τρομακτικά…” 
Αγαπημένοι μας, όλα τώρα είναι σε ισορροπία, έτσι δεν είναι; 
Μπορεί να βιώνετε κάτι αρνητικό εδώ αλλά σε αυτή την πλευρά υπάρχει μια άλλη πτυχή του εαυτού σας που σκέφτεται πολύ θετικά. Για παράδειγμα, ίσως υπάρχει κάτι που φαίνεται να μην μπορείτε να κάνετε όσο κι αν προσπαθείτε. Αυτό σημαίνει επίσης πως εδώ, μια άλλη πτυχή του εαυτού σας είναι αυθεντία στο ίδιο πράγμα κι εσείς φέρετε πολλή πληροφόρηση. Τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσετε να μαζεύετε την πληροφόρηση απ’ όλες τις πτυχές του εαυτού σας και να τελειοποιηθείτε σε πολλούς τομείς. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε σε ποια πραγματικότητα θέλετε να ζείτε. Έχετε μπει σε ένα παιχνίδι που είναι σε εξέλιξη, οπότε πού θέλετε να το οδηγήσετε; Τι όνειρα έχετε;
Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε κατάσταση επιβίωσης, κάτι που σημαίνει πως απομακρύνεστε από τα όνειρά σας. Επιχειρείτε να κάνετε μόνο τα πράγματα που γνωρίζετε και ίσως μερικές φορές οπισθοχωρείτε προς τα συστήματα πεποίθησής σας. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είστε άνθρωποι… Υποτίθεται πως πρέπει να τα βιώσετε όλα αυτά – τα καλά, τα κακά, τα άσχημα, τα αδιάφορα – τα πάντα. Έτσι βρίσκετε την ομορφιά στη Γη όταν προσποιείστε πως είστε άνθρωποι, οπότε συνεχίστε την καλή δουλειά.
 Η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας έχει πολλές διαστάσεις και ο καθένας σας μπορεί να επιλέξει σε ποια διάσταση θέλει να βρίσκεται από εδώ και στο εξής. Επιλέξτε καλά αγαπημένοι μας. Παίξτε το παιχνίδι. Να ξέρετε πως βρίσκετε τη διαδρομή με τη μικρότερη αντίσταση όπως κάνουν όλες οι ενέργειες. Να ξέρετε πως φέρετε περισσότερο φως απ’ όσο θα μπορέσετε ποτέ να δείτε όσο βρίσκεστε σε αυτά τα σώματα. Εμείς το βλέπουμε και ξέρουμε ποιοι είστε. Βρισκόμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε αυτό το υπέροχο παιχνίδι και τις υπέροχες επιλογές που κάνατε και που σας έφεραν εδώ τώρα, στο παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να παίζετε όμορφα μαζί.
Espavo.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα