Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ!!;!!Δεν ήθελα να σας πω την αλήθεια να γράψω για αυτά αλλά τελικά το κάνω διότι πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα τα οποία έχουν παρεξηγηθεί στο έπακρον….!!!! Και ίσως έλθω σε σύγκρουση με τους ψευδογκουρούδες και ψευδό Δαλάι Λάμα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα αλλά και με πολλούς άλλους ψευτογνώστες του Ακασικισμού!!!!
Ας δούμε όμως εν αρχή τι είναι τα Ακασικά Αρχεία:
Στον ανατολικό εσωτερισμό ο συμπαντικός χώρος, στον οποίον ενσωματώνεται ο συμπαντικός νους, ονομάζεται ακάσα!!!!!
Το Ακάσα είναι η μητέρα του κόσμου, ο κοσμικός αιθέρας του Ησίοδου για να καταλάβετε καλύτερα το τι είναι, όπως και τα  δέκα πέπλα των Μάγιας είναι η ίδια ουσία το Ακάσα!!!! Το ακάσα λοιπόν δεν είναι τίποτε άλλο για τους Ινδουιστές παρά η πνευματική ουσία που διαπερνά το σύμπαν για να του δώσει μορφή!!!! Τη λέξη akash ή akasha συναντάμε στη Σανσκριτική, Ινδουιστική και Ουρδική γλώσσα και εννοιολογικά σημαίνει διάστημα, κενό, ουρανός, στερέωμα και αιθέρας!!!! Στην Εσωτερική ορολογία akasha είναι << ένα πεδίο ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας >> που βρίσκεται αμέσως << πιο κάτω >> από τις κατώτερες περιοχές του Αστρικού κόσμου και μέσα στο οποίο κολυμπάει το Υλικό Επίπεδο, όπως κολυμπάει το ψάρι μέσα στο νερό!!!! Η περιοχή αυτή ονομάζεται και Ηλεκτρομαγνητική Περιοχή ή Αιθερική Περιοχή ή Αιθερικός κόσμος και αντιστοιχεί στον Άδη των αρχαίων Ελλήνων!!!1 Αντίστοιχη λέξη για τον akash στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα, στην οποία μεταφράστηκαν τα περισσότερα από τα παγκοσμίως γνωστά μυστικιστικά κείμενα, δεν υπάρχει και όσοι λένε ότι υπάρχει ή είναι απατεώνες εκμεταλλευτές….!!!!
Αυτό το << πεδίο ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας >>, γέννησε και διατηρεί τον Υλικό κόσμο και κάποτε, όπως λένε οι μυστικιστικές παραδόσεις θα συσταλεί και θα εξαφανιστούν όλα τα νεφελώματα, οι γαλαξίες, τα ηλιακά συστήματα και οι πλανήτες που τον αποτελούν, για να μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα προ δημιουργικής κατάστασης και να υπάρξει πάλι μία νέα Θεϊκή Δημιουργία!!!! ( Διάλυση και μεγάλη Διάλυση της Ινδουιστικής παράδοσης )!!!1 Στον χριστιανισμό στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο γράφει στο Α΄ κεφάλαιο, στίχος 1 Περιγράφεται από τον ευαγγελιστή αυτή η ακασική γνώση με τη φράση: εν αρχή ήτο ο λόγος και ο λόγος ήτο παρά το θεό και ο θεός ήτο ο λόγος!!!!
O Ρούπερτ Σέλντρεϊκ είναι διάσημος βιολόγος του Kέμπριτζ και συγγραφέας!!!! Ανέπτυξε την υπόθεση των λεγόμενων μορφογενετικών πεδίων με συναφή έρευνα και δημοσιεύσεις, σε θέματα σχετικά με την ανάπτυξη και συμπεριφορά των ζώων και των φυτών!!!! Σύμφωνα με αυτήν τη θεωρία,  όλες οι πληροφορίες -είτε αυτές αφορούν γεγονότα και ιδέες είτε συνήθειες, συναισθήματα, μορφές ή γαλαξίες και τη δομή του DNA- είναι αποθηκευμένες σε ένα πεδίο που, όπως το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, βρίσκεται παντού!!!! Έτσι, τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν, ούτε ακόμα κι αν “πεθάνει”!!!! Μπορεί να μετατραπεί από ύλη σε ενέργεια, αλλά δεν θα χαθεί!!!! Tο ίδιο ισχύει και για τις σκέψεις μας!!!! Εμείς μπορεί να τις αντιλαμβανόμαστε σαν κάτι φευγαλέο και εφήμερο, όμως έχετε αναρωτηθεί, αλήθεια, πού πάει κάθε σκέψη που κάνουμε όταν παύουμε να τη σκεφτόμαστε!;! Χάνεται άραγε ή μήπως καταγράφεται κάπου!;!  Και οι πράξεις και τα έργα μας, ολόκληρο το παρελθόν μας, κατοικεί μόνο στη μνήμη μας ή μήπως είναι επίσης καταγεγραμμένο κάπου στο σύμπαν!;!
Για τον Ρούπερτ Σέλντρεϊκ αλλά και για την αρχαία φιλοσοφική και μεταφυσική σκέψη οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα ήταν σαφείς: τα πάντα, όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν, ακόμα κι όσα σχηματίστηκαν ως σκέψεις ή επιθυμίες μέσα στο νου των ανθρώπων όλων των εποχών, καταγράφονται συνεχώς σε ένα είδος συμπαντικού αιθερικού αρχείου, στο οποίο η ινδική φιλοσοφία έχει δώσει το όνομα << Aκασικά Aρχεία >> σε αυτό συμφωνούν και οι Ινδοί ακασικοί διδάσκαλοι που τα αναλύουν όλα αυτά και όποιος προσθέσει κάτι ή αφαιρέσει πρέπει να είναι μεγάλος απατεώνας με ότι άλλο συνεπάγεται!!!!
Ο Πλάτωνας χρησιμοποιεί τη λέξη Αιθέρας με την έννοια που την είχε χρησιμοποιήσει και ο Ησίοδος παλαιότερα και που ταυτίζεται με την έννοια του Ακάσα, την πρωταρχική ουσία ή υπόσταση από την οποία πλάθονται όλα τα όντα!!! Είναι το ελαστικό και εύπλαστο ενεργειακό πεδίο στο οποίο ενοποιούνται όλες οι δυνάμεις!!!! Όλα είναι κλιμακωτές αποκρυσταλλώσεις του ουράνιου φωτός ακάσα!!!!
Θα έπρεπε να σταματήσω εδώ διότι όπως καταλαβαίνει κανείς έχει να κάνει με θέματα τα οποία ανέπτυξαν βραχμάνοι, ινδουιστές, βουδιστές…. Ενώ πρώτοι και καλύτεροι το είχαν αναπτύξει οι Έλληνες!!!! Ναι πρώτοι!!!! Με την ονομασια Αιθέρας!!!!
Για να δουμε λοιπόν:
Ετυμολογικά η σημασία της λέξεως Αιθήρ είναι το ανώτατο και καθαρότατο στρώμα του αέρος!!!! Παράγεται από το ρήμα αίθω που σημαίνει ανάβω, αναφλέγω, φέγγω, φλέγομαι, καίγομαι << αίθω γάρ ού μόνον το καίω, αλλά και το λάμπω >> ( Ευστάθιος Παρεκβολαί Είς Ιλιάδα Ψ 250 )!!!! Άλλα παράγωγα της λέξεως είναι η αιθάλη, ο αιθίοψ, και πιθανώς η Αίτνα!!!!
Ο Πλάτων στον << Κρατύλο >> ετυμολογεί την λέξη λέγοντας ότι παράγεται από «αεί θεί» που σημαίνει αυτό που κινείται συνεχώς (Κρατύλος 440 b)!!!! Από τα πανάρχαια χρόνια ο Αιθέρας είναι γνωστός στους Έλληνες!!!! Ο Αιθήρ σύμφωνα με την αρχαία ελληνική γραμματεία είναι και το Πυρ που δίνει ζωή, είναι ο σπινθήρας της ζωής για κάθε πλάσμα!!!!
Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν για αυτόν και τον συναντάμε από τους Ορφικούς και τον Όμηρο, μέχρι τον Αριστοτέλη και τον Πλωτίνο!!!! Ο Πλάτωνας, εκτός από τα τέσσερα γνωστά στοιχεία/ουσίες του Κόσμου – Γη, Αέρας, Πυρ και Ύδωρ – αναφέρει και την πέμπτη ουσία, την Πεμπτουσία, που είναι υπεραισθητή και διαπερνά τα πάντα!!! Για τους Ορφικούς:
<< έν δέ δέμας βασίλειον, εν ώ τάδε πάντα κυκλείται, πύρ καί ύδωρ καί γαία καί αιθήρ.. .  >>
Ο Αριστοτέλης υποστήριζε πως εκτός από τα τέσσερα στοιχεία ( Γη, Ύδωρ, Αήρ και Πυρ) υπήρχε στη Φύση και ο Αιθήρ!!!! Σύμφωνα με την άποψη του ο ουρανός διέφερε θεμελιακά από τον κόσμο, καθώς αποτελούνταν από ένα πέμπτο στοιχείο, τον αιθέρα, που ήταν και η << πέμπτη ουσία >> της Φύσης ( εξού και η λέξη πεμπτουσία )!!!! Ο Αριστοτέλης οδηγήθηκε σ’ αυτό το συμπέρασμα επειδή παρατήρησε πως όλα τα ουράνια σώματα είναι φωτεινά, διαγράφουν ατέρμονους κύκλους, είναι άφθαρτα κι αμετάβλητα!!!! Επομένως κάποια άγνωστη μορφή ενέργειας θα έπρεπε να είναι υπεύθυνη γι’ αυτό!!!! Βασική αρχή της αριστοτέλειας φυσικής είναι η άρνηση οποιασδήποτε ύπαρξης του κενού μέσα στον χώρο!!!! Η ύπαρξη του κενού θεωρείται παράλογη, και ο Αριστοτέλης το αποδεικνύει με μια σειρά επιχειρημάτων, που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κόσμος πρέπει να είναι ένας πλήρης και πεπερασμένος χώρος!!!! Γενικά ο αιθήρ είναι για τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους η βάση της επιστήμης!!!! Το πρώτο που εδιδάσκετο ο ‘επιστήμων’ ( εκ του επι + ίσταμαι ), στα περίφημα ‘Ελευσίνια μυστήρια’  ήταν το ταξίδι στον αιθέρα. Ο μυημένος εδιδάσκετο την ‘αστρική προβολή’ ή ‘αστρικό ταξίδι’, δηλαδή την τεχνική του να βγάλει κανείς την ψυχή από το βιολογικό του σώμα, δηλαδή το ταξίδι του πνεύματος – ψυχής στον αιθέρα!!!!  Αυτοί ήταν οι πρώτοι ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΕΣ, διότι έβλεπαν με τον οφθαλμό της ψυχής τους, τον ΝΟΥ ή ΝΟΑ, το βιολογικό τους σώμα , κάτω στη γη , καθώς έφευγαν στον αιθέρα. ΙΣΤΑΝΤΟ δηλαδή ΕΠΙ του βιολογικού τους σώματος!!!!
Ας δουμε με λίγα λόγια λοιπόν το τι ακριβώς είναι τα Ακασικά Αρχεία όπου ακόμα και την επιρροή  τους αντέγραψαν από τους αρχαίους Έλληνες  που τόσο έχουν εντυπωσιαστεί με την ανατολική ερμηνεία τους που πουλάνε τόσοι παραμύθια και μεταξωτές κορδέλες…..:
Οι επιστήμονες που υποστηρίζουν την θεωρία του Αιθέρα έχουν αποδειχθεί τις εξής αξιωματικές ιδιότητες του, σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα:
Ο Αιθέρας υπάρχει παντού, γεμίζει όλο το σύμπαν, διαπερνά κάθε ύλη, είναι η πηγή κάθε ενέργειας, μεταβάλλεται σε ύλη ή μάζα… Εκπέμπει φως, αλλά είναι διαφανής!!!! Δεν υπάρχει θερμότητα στον αιθέρα, δεν υπάρχει απώλεια ενέργειας!!!! Ο Αιθέρας είναι ακίνητος, στάσιμος και αναπόδεικτος…!!!!
Ανάμεσα στους επιστήμονες του 19ου αιώνα που υπεράσπιζαν τη θεωρία του Αιθέρα ήταν ο Никола Тесла, ( Νίκολα Τέσλα ), ο εφευρέτης του Εναλλασσόμενου Ρεύματος, που έφερε επανάσταση στην ηλεκτρομηχανική, καθώς και πάνω από 700 πρωτοποριακές ευρεσιτεχνίες!!!! Ο Tesla θεωρούσε πως, << Ένας ασύρματος πομπός δεν παράγει ερτζιανά κύματα, τα οποία είναι ένας μύθος, αλλά ηχητικά κύματα στον αιθέρα, που συμπεριφέρονται με κάθε τρόπο σαν αυτά στον αέρα, εκτός από το ότι, λόγω της μεγάλης ελαστικής δυνάμεως και εξαιρετικά μικρής πυκνότητας του μέσου, η ταχύτητα τους είναι αυτή του φωτός >>!!!!
Κοσμικός Αιθέρας!!!!
Αν και μέχρι τη νεότερη επιστήμη, οι ιδέες του Αριστοτέλη για το κενό και τον αιθέρα ήταν αναληθείς έως και αλλοπρόσαλλες, θα δούμε ότι σήμερα οι αντιλήψεις της σύγχρονης φυσικής επανέρχονται κατά κάποιο τρόπο στην Αριστοτέλεια φυσική!!!! Ούτως ή άλλως οι σύγχρονοι αστροφυσικοί επιστήμονες αναφέρουν ότι το << κενό >> του διαστήματος δεν είναι και τόσο κενό μιας και εκεί υπάρχει η λεγόμενη << μεσοαστρική ύλη >> (τα υπολείμματα ύλης που δεν σχηματοποιήθηκαν σε κάποιο άστρο)!!!! Άρα λοιπόν αυτό που αποκαλούμε ως << διαστημικό κενό >> δεν είναι ακριβώς κενό!!!!
Εν τούτοις όμως, σύγχρονες απόψεις που πηγάζουν από την Κβαντομηχανική, έρχονται να διαψεύσουν την αντίληψη αυτή και να αναστήσουν για ακόμα μία φορά την ιδέα του Αιθέρα!!!! Συνεπώς μεταξύ των χωρισθέντων ατόμων δεν υπάρχει απολύτως τίποτα!!!! Ούτε καν άδειος χώρος, έννοια που είναι απαράδεκτη, όπως είδαμε και από τα επιχειρήματα του Αριστοτέλη!!!! Αφού μεταξύ των χωρισθέντων ατόμων δεν υπάρχει τίποτα, τότε θα αγγίζουν το ένα το άλλο και στην πραγματικότητα, ποτέ δεν θα έχουν χωρισθεί!!!! Το άτοπο αυτό αποτέλεσμα απαλείφεται με την εισαγωγή ενός νέου “στοιχείου”, μιας νέας μορφής ύλης, τόσο λεπτής που είναι πολλές φορές μη ανιχνεύσιμη, αλλά απαραίτητης ώστε να γεμίζει τον χώρο μεταξύ των ατόμων και να καθιστά εφικτό τον διαχωρισμό τους!!!! Η πέμπτη ουσία ή αιθέρας ή Πεμπτουσία, όπως ονομάστηκε μόλις στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, οφείλει τον ορισμό της στη διατήρηση της αυτοσυνέπειας της Δυναμικής και Κινητικής των σωμάτων και έρχεται να αντικαταστήσει την “παθολογική” έννοια του κενού!!!! Σύγχρονοι ερευνητές ( Δ. Δημόπουλος ) ερμηνεύουν το περίφημο << Ε >> που βρισκόταν στο ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς, ως αριθμητικά παραπεμπτικό σ’ αυτήν ακριβώς την πέμπτή ουσία!!!! Λόγω της “λεπτής” υφής του, δικαιολογημένα ο Αιθέρας έχει συνδυαστεί και με την Ύλη και με το Πνεύμα!!!! Μάλιστα πιστεύεται ότι η αποπομπή του από τη σύγχρονη Επιστήμη έχει σαν έμμεσο αποτέλεσμα την αποπνευματοποίηση και της Επιστήμης και του ανθρώπου γενικότερα!!!! Από την άλλη, η Φυσική του Αιθέρα, που μεσουρανούσε τον περασμένο αιώνα, και που έχει απορριφθεί – δολίως κατά τη γνώμη πολλών – από τη σημερινή επιστήμη, οδηγεί σε αφάνταστες εφαρμογές, κάτι σαν θαύματα ας πούμε!!!! Διότι ο Αιθέρας είναι το υπόβαθρο – η μήτρα – από όπου ξεπηδούν η ύλη, οι ενέργειες όλων των μορφών και η ίδια η ζωή!!!!
Μήπως μπορούμε πλέον αν αντιληφθούμε ότι ο ΑΗΡ  με το ΑΙΘΗΡ  , σαν ιδεογράμματα διαφέρουν κατά το Ι και Θ που κραδάζουν ΕΙ Θ = ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!;! Δηλαδή είναι η διάσταση που κινείται ο Θεός και τα πνεύματά του!;!  Δεξιά!!!! 
Παλαιότερα, ο Βίλχελμ Ράιχ είχε προτείνει την ύπαρξη ενός βασικού αιθέρα ( του 5ου στοιχείου ή πεμπτουσίας,  κατά τους αρχαίους Έλληνες )!!!! Πιθανή εικόνα του αιθέρα ( γαλάζιο χρώμα  δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Έθνος, το 2005 )  ή ζωτικής δύναμης, της οργόνης, η οποία ταξιδεύει σε σπειροειδή κύματα και δημιουργεί ύλη εκεί όπου δύο σπείρες συναντώνται…..
Ο Αιθέρας σχετίζεται με άλλες μορφές ενέργειας, αλλά είναι τελείως διαφορετικός από αυτές!!!! Είναι η θεμελιώδης αιτία δημιουργίας μετεωρολογικών, ηλιακών και βαρυτικών φαινομένων!!!! Είναι η πρωταρχική, αρχέγονη, συμπαντική, κοσμική, ζωική ενέργεια, που ταυτίζεται πρακτικά και φιλοσοφικά με: τον Αιθέρα του Αριστοτέλη, το αίτιο που οδηγεί τους ραβδοσκόπους, την Οργόνη ( από το οργασμός ) του Βίλχεμ Ράιχ κλπ!!!!  Για τη φυσική του 19ου αιώνα, ο Αιθέρας ήταν το αβαρές ρευστό, που υπήρχε παντού στο χώρο και μέσα στα υλικά αντικείμενα!!!! Ήταν το μέσο από το οποίο διαδίδονταν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του φωτός και του ραδιοφώνου!!!! Μιλάμε για τον Φωτοφόρο Αιθέρα!!!! Ήταν << πανταχού παρών και τα πάντα πληρών >>, δηλαδή όπως ακριβώς θεωρείται ότι είναι ο Θεός, στη χριστιανική ή  και σε άλλες θρησκείες!!!! Ήταν το μέσο που δρούσαν οι δυνάμεις από απόσταση!!!! Η έννοια του αιθέρα φαίνεται να είναι υπερβατική, αλλά δεν είναι μόνο αυτό!!!! Αγγίζει και τον απτό κόσμο μας!!!!
Η ενασχόληση με τον Αιθέρα σήμερα χαρακτηρίζεται ως ψευδοεπιστήμη από την πλειονότητα των φυσικών επιστημόνων, μα όχι όλων!!!! Η σύγχρονη Φυσική έχει απορρίψει την ύπαρξή του, επικαλούμενη το πασίγνωστα πείραμα των Μίκελσον και Μόρλεϊ που έγινε τα 1887!!!! Σε αυτό, αν υπήρχε Αιθέρας, η ταχύτητα του φωτός θα μεταβαλλόταν, ανάλογα με την κατεύθυνση που ταξίδευε στην πειραματική διάταξη!!!! Αν όχι, τότε δεν υπήρχε Αιθέρας!!!! Δεν βρέθηκαν μεταβολές και ο Αιθέρας, ως θεωρία, κατέπεσε!!!! Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες δεκαετίες του περασμένου αιώνα οι φυσικοί ήταν απόλυτα πεπεισμένοι για την ύπαρξη του Αιθέρα!!!! Ο ίδιος ο μεγάλος Νεύτων είχε υποστηρίξει την ύπαρξή του, όταν “χρειαζόταν” ένα << ακίνητο σύστημα αναφοράς >> για να αποδείξει την κίνηση των ουρανίων σωμάτων!!!! Ο Νεύτων είχε ταυτίσει τον πανταχού παρόντα << ακίνητο χώρο >>, με τον Αιθέρα!!!! Όταν μάλιστα ο, επίσης μεγάλος, Μάξγουελ βρήκε ότι το φως αποτελεί μία << κυματική ανωμαλία >> η οποία χρειάζεται ένα μέσον < το οποίο παθαίνει την κυματοειδή κίνηση >, όλοι πείστηκαν ότι το μέσο αυτό ήταν ο ακίνητος Αιθέρας!!!!  Επίσημα, Θεωρείται πως οι Μίκελσον και Μόρλεϊ ήθελαν να αποδείξουν και πειραματικά την ύπαρξη του Αιθέρα, αλλά υποτίθεται ότι τα αποτελέσματα του πειράματος τους, τους έπεισαν για τα αντίθετο!!!! Συγκεκριμένα υπέθεσαν πως αν η Γη κινείται μέσα σε μία << ακίνητη θάλασσα Αιθέρα >> Θα μπορούσαν να μετρήσουν την ταχύτητά της, όπως ακριβώς ο ναύτης μετράει την ταχύτητα τού πλοίου του σχετικά με την ακίνητη θάλασσα!!!! Τα πειράματα δεν έδειξαν καμία κίνηση και έτσι, ή έπρεπε να εγκαταλειφθεί η θεωρία του Αιθέρα ή αυτή του Κοπέρνικου για την κίνηση της Γης!!!!  Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί θεώρησαν ευκολότερη την εγκατάλειψη της θεωρίας του Κοπέρνικου, αφού ο Αιθέρας όχι μόνα είχε πολύ βαθιές ρίζες αλλά είχε επιβεβαιωθεί και από τον Μάξγουελ… Τελικά – όπως είπαμε – απορρίφθηκε ο Αιθέρας….!!!!
Όμως αν κάποιος διαβάσει το σχετικό σύγγραμμα των πειραματιστών, θα δει ότι αυτοί αναφέρουν ρητά τη μέτρηση μικρών μεταβολών, πράγμα ακριβώς αντίθετο από αυτό που πιστεύεται σήμερα!!!! Οι μεταβολές αυτές είχαν μάλιστα και εποχικότητα!!!! Το φως ταξίδευε ταχύτερα ή βραδύτερα ανάλογα αν ήταν άνοιξη ή φθινόπωρο, μέρα ή νύχτα!!!! Πρέπει δε να τονίσουμε το γεγονός ότι το πείραμα έγινε με την υπόθεση ότι ο αιθέρας είναι ακίνητος ( νεκρός; ), σύμφωνα με τη ρήση του Νεύτωνα…!!!! Η αντίληψη περί ακίνητου Αιθέρα αποδείχθηκε λανθασμένη από τον φυσικό Ντέιτον Μίλλερ!!!! Αυτός παρατήρησε ότι ο Αιθέρας κινείται, συμπαρασύρεται δηλαδή από την επιφάνεια της Γης καθώς αυτή κινείται στο διάστημα!!!! Δηλαδή όπως ακριβώς ο αέρας της καμπίνας ενός κινούμενου αυτοκινήτου παρασύρεται κατά την κίνησή του, σε αντίθεση με τον εξωτερικό που γυρίζει γύρω σαν καταιγίδα!!!! Έτσι δεν μετράται μεγάλη σχετική κίνηση μεταξύ εσωτερικού αέρα και αυτοκινήτου – μεταξύ επιφανειακού αιθέρα και Γης!!!! Μέσα στα αυτοκίνητο δηλαδή, ο αέρας είναι σχεδόν ακίνητος σχετικά με τα όχημα!!!! Ο Μίλλερ βρήκε ότι α Αιθέρας κινείται πιο γρήγορα σε μεγάλα υψόμετρα και πια αργά σε μικρά!!!! Γι’ αυτό ακριβώς θέλησε να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα του πειράματός του σε μεγαλύτερο υψόμετρα διαλέγοντας το όρος Ουίλσον!!!! Ο Μίλλερ μίλησε για δυναμικό Αιθέρα και στις αρχές του αιώνα έκανε πολλά πειράματα μέτρησης της ταχύτητας του φωτός στην κορυφή του όρους Ουίλσον που απέδειξαν την ύπαρξη του Αιθέρα!!!! Κανείς δεν μπόρεσε να αντικρούσει τις 200.000 μετρήσεις του Μίλλερ, όσο ζούσε!!!! Σήμερα αν πάει κάποιος στο όρος Ουίλσον θα δει μια πινακίδα που γράφει: << Από εδώ πέρασε  Αϊνστάιν >>… και ούτε μια λέξη για τον Μίλλερ….ε!;! ωραία πράγματα!!!!! Ούτε βεβαίως αναφέρεται για ποια λόγο πήγε ο Αϊνστάιν εκεί!!!! Είχε ανέβει για να παρακολουθήσει από κοντά τα πειράματα του Μίλλερ!!!! Πολλοί σύγχρονοι φυσικοί όπως ο δρ. Π. Παππάς, αποδίδουν την μη  επανάληψη του πειράματος σε μια ιδιότυπη συνομωσία επιβαλλόμενης συγκάλυψης και σιωπής, για το μεταβλητό της ταχύτητας του φωτός και άρα της ύπαρξης του αιθέρα!!!! Για αυτό όταν πέθανε ο Μίλλερ, άφησαν τη λήθη να σκεπάσει το έργο του και με τη  μέθοδο των χρηματοδοτήσεων, επέβαλαν τις σύγχρονες θεωρίες ( Σχετικότητα, κ.τ.λ. και α@@@διες)…!!!!! Και πράγματι βλέπουμε τα γιγαντιαία πειραματικά επιστημονικά κέντρα ( C.E.R.N. Γενεύης ) να μην έχουν κάνει ποτέ μια επανάληψη του πειράματος του Ντέιταν Μίλλερ στο έδαφος ή και – γιατί όχι!;! – στο διάστημα!!!! Αντίθετα, βλέπουμε μεγάλα ονόματα επιστημόνων του αιώνα μας, να καταφεύγουν στη θεωρία του Αιθέρα, δίνοντάς του όμως άλλο όνομα, για να εξηγήσουν τα… ανεξήγητα, και να βγουν από τα αδιέξοδα της Σχετικότητας, της Κβαντομηχανικής και του Μεγάλου   ( παραμυθιού του Μπιγκ Μπανγκ )!!!! Για παράδειγμα: Η “Θάλασσα των νετρίνο” του Ντίρακ ( Neutrino sea. Ρ Dirac ), η ενέργεια του κενού, η “ενέργεια ταχυονίων”!!!!
TAXIONIA 1
Αλλά το πιο συναρπαστικό ήλθε πρόσφατο!!!! Στις εφημερίδες (  π.χ. Ελευθεροτυπία ) της 18ης Σεπτεμβρίου 2000, διαβάσαμε  ότι στο C.E.R.N, φωτογραφήθηκε ένα νέο υποαταμικό σωματίδιο πού κατά 99%(!;) είναι το μποζόνιο, το άπιαστο σωματίδια που οι φυσικοί αναζητούσαν εδώ και 40 χρόνια ( χα χαχ χαα )!!!! Είναι το θεμελιώδες σωματίδιο από το οποίο γεννάται η μάζα των άλλων σωματιδίων και σε τελική ανάλυση, η ύλη του σύμπαντος κόσμου!!!! Μέχρι τώρα το προέβλεπε α Πίτερ Χίνγκς από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στην ομώνυμη θεωρία του!!!!  Σύμφωνα με τον Χίνγκς υπάρχει διάχυτη στο Σύμπαν μια μορφή ενέργειας, γνωστή ως << πεδίο του Χίνγκς >>, η οποία αλληλοεπιδρά με τα στοιχειώδη σωματίδια!!!!
Αποτέλεσμα αυτής της αλληλεπίδρασης είναι η δημιουργία των εν λόγω μποζονίων, τα οποία προσδίδουν στα κλασικά σωμάτια ( πρωτόνια, νετρόνια, ηλεκτρόνια ) τη μάζα τους!!!  Ο κύριος Xίνγκς!!  Λέει ότι υπάρχει ενέργεια διάχυτη στο Σύμπαν από την οποία γεννάται η ύλη και κατ επέκταση η ζωή!!!! Μα και ο Αιθέρας – ή όπως αλλιώς ονομάζεται ανά τον κόσμο – αυτό υποτίθεται ότι κάνει!!!! Είναι ο φωτοφόρος Αιθέρας από τον οποία πηγάζουν όλα τα όντα και η ζωή!!!! Και, όπως όλοι οι προηγούμενοι, τον μετονομάζει ( εν αγνοία του!;! ) δίνοντας σ’ αυτόν τον παράγοντα το όνομά του!!!! Δηλαδή, τον βαπτίζει σε “πεδίο του Χίνγκς” και ίσως πάρει το βραβείο Νόμπελ για αυτό…!!!!
Μήπως η σύγχρονη Επιστήμη είναι αναγκασμένη πλέον να επαναανακαλύψει τον Αιθέρα- και το κάνει – αλλά τηρώντας όλα τα προσχήματα που είναι αναγκαία για να μην κλονιστεί όλο το οικοδόμημά τους!!;!! Σίγουρα!!!!
Οπότε μην παραμυθιάζεστε από τα Ακασικά αρχεία ότι είναι κάτι ξεχωριστό και τόσες ψευτοαμπελοφιλοσοφίες και παραμύθια της Χαλιμάς …και αυτό και εκείνο…και το άλλο ….και πω και αμάν αμάν….!!!! Τα είχαν πει πρώτα οι Έλληνες και μετά όλοι οι άλλοι!!!! Ακόμα και οι Ίνδο -Βουδιστές γνώστες της αλήθειας λένε ότι το Ακάς είναι ο αιθέρας που λέγανε οι αρχαίοι Έλληνες!!!! Και εμείς σαν Έλληνες αντί να ψάχνουμε για τον αιθέρα καθόμαστε και ακούμε τον κάθε << παπαρολογοκωλοσφούγκι >> αυτό τα Ακασικά αρχαία και εκείνο τα Ακασικά αρχεία!!!! Έλεος βρε παιδιά!!!! Έχουμε τις γνώσεις μπροστά μας και λόγο της ξενομανίας που σας βαράει τρέχετε πίσω από κάθε …..ληστή!!!!
Αυτά είχα να πω τα οποία δεν τα λέω μόνο εγώ ψαχτείτε και αλλού να δείτε ότι έχω δίκιο!!!! Και εσείς εκεί που μπαίνετε σε κάτι ιστοσελίδες με φόρουμ για όλα αυτά για ρωτήστε έναν πραγματικά ακασικό διδάσκαλο να δείτε τι θα σας πει << Ακάς = ο Αιθέρας των αρχαίων Ελλήνων >> δοκιμάστε το…για εσάς για να μην σας δουλεύουν!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα