Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Η κατακερματισμένη νομιμοφροσύνη εντός του Πενταγώνου

PENTAGON7

Preston James Ph.D

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ


Υπάρχει η αυξανόμενη δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του Πενταγώνου που σχετίζεται με την πολιτικά διαιρεμένη νομιμοφροσύνη των διαφόρων φατριών.
Αργά αλλά σταθερά όλο και περισσότεροι αξιωματούχοι καθώς και υφιστάμενοί τους στο Πεντάγωνο αρχίζουν να ξυπνούν και να αντιλαμβάνονται ότι έχουν παραπλανηθεί και ότι πολεμούν ξένους επιθετικούς πολέμους για λογαριασμό του μεγαλύτερου Συνδικάτου Οργανωμένου Εγκλήματος του κόσμου.


Και ότι το κάνουν αυτό για τις μεγάλες τράπεζες της Wall Street, που συνδέονται με τους (κατ΄ ευθείαν ανάθεσης έργου) εργολάβους της άμυνας, καθώς και για το κράτος του Ισραήλ.


Και αρχίζουν να κατανοούν ότι όλα αυτά ήταν ένα μεγάλο τέχνασμα εις βάρος τους από προδότες μέσα στις τάξεις τους, οι οποίοι προβαίνουν σε δολιοφθορές εκ των έσω, σκαρφίζονται και οργανώνουν τρόπους συνθετικού τρόμου όπως της 09.11.01 για να επιτεθούν στην Αμερική και, στη συνέχεια, να κατηγορούν αθώα ξένα έθνη στη Μέση Ανατολή.


Και το έκαναν όλο αυτό κατά την 09/11/01 με σκοπό να παραπλανήσουν την Αμερική για πολεμήσει παράνομα, αντισυνταγματικά, απρόκλητα, άδικους πολέμους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια κέρδη από τον πόλεμο για αυτούς που ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ είχε αποκαλέσει στρατιωτικό - βιομηχανικό σύμπλεγμα.


Δεν κάνουν μόνο αυτούς τους ξένους επιθετικούς πολέμους που παραβιάζουν τις Συμβάσεις της Γενεύης, αλλά και συνιστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο εκτός του ότι είναι εντελώς παράνομοι και αντισυνταγματικοί.


Πολλοί απλοί άνθρωποι μέσα στο Πεντάγωνο μόλις τώρα αρχίζουν να κατανοούν ότι η αμερικανική Στρατιωτική Μηχανή έχει υπηρετήσει ως παγκόσμιος χωροφύλακας , έχει επιβάλλει νόμους που τροφοδοτούν κορμιά ως βορά των κανονιών για χάρη των τραπεζών και των διαπλεκομένων αναδόχων αμυντικών εξοπλισμών.


Και ότι αυτά όλα γίνονται για τη δημιουργία υπερκερδών και για να αποκτάται φθηνή πρόσβαση σε φυσικούς πόρους άλλων εθνών με κανένα απολύτως σεβασμό για τη ζωή ή την καλή διαβίωση των Αμερικανών στρατιωτών και των οικογενειών τους. Και ένα μεγάλο μέρος της ιατρικής φροντίδας που παρέχεται είναι ανεπαρκής και σε πάρα πολλές περιπτώσεις επαίσχυντη με χαμένα και ελλειπή αρχεία.


Μερικοί πληροφοριοδότες εκ των έσω, έχουν ακόμη αποκαλύψει ότι οι κορυφαίοι παράγοντες χάραξης πολιτικής που έχουν πραγματικά κατευθύνει την Αμερικανική Στρατιωτική Μηχανή, θέλουν πολλούς Αμερικανούς στρατιώτες νεκρούς. Θέλουν τραυματίες να επιστρέφουν με αναπηρίες και επίσης θέλουν υψηλό αριθμό αυτοκτονιών.



Και ότι οι τεχνικές ευγονικής υψηλής τεχνολογίας έχουν χρησιμοποιηθεί για να παρέχουν αυτό το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα συμπεριλαμβανομένων των μολυσμένων και άχρηστων εμβολίων, την έκθεση σε απεμπλουτισμένο ουράνιο, που είναι γνωστό ότι είναι σε θέση να προκαλέσει αναπαραγωγικές / γενετικές βλάβες και πρώιμο θάνατο από καρκίνο.


Καθίσταται όλο και περισσότερο σαφές ότι υπάρχει μια συνομωσία υψηλού επιπέδου για να σκοτώσουν, να τραυματίσουν και να απενεργοποιήσουν την καλύτερη νεολαία της Αμερικής και να αποδυναμώσουν το στρατό, παραδίδοντάς τους ως βορά των κανονιών σε πολέμους που ωφελούν το Ισραήλ και τους τραπεζο-γκάγκστερς. Μπορεί πράγματι να αποδειχθεί αρκετά πειστικά ότι όλοι οι πόλεμοι είναι πόλεμοι για τους τραπεζίτες σε τελική ανάλυση.


Αυτή είναι η αηδιαστική συνειδητοποίηση, και ο στρατηγός Smedley Butler έχει δίκιο όταν υποστηρίζει πως όλοι οι πόλεμοι είναι εργαλεία για την Wall Street και με αυτήν την γνώση ταρακουνάει τη συνείδηση πολλών που δεν έχουν ακόμη χάσει την ψυχή τους


Φυσικά οι περισσότεροι αξιωματούχοι του Πενταγώνου, υψηλόβαθμοι Λειτουργοί και πολιτικοί υπάλληλοι, απολαμβάνουν τις υψηλές θέσεις τους και το στάτους που έχουν πετύχει. Αυτό τους δίνει το κίνητρο να μείνουν αληθινά πιστοί στις κομματικές γραμμές και τις ιδεολογίες που οι ανώτεροί τους περιμένουν από αυτούς.


Και ξέρουμε με σιγουριά ότι η πλειοψηφία των Αξιωματικών του Πενταγώνου θα πάψει να υπηρετεί την Χαζαρική μαφία που έχει καταλάβει το Πεντάγωνο, εάν πραγματικά γίνει κατανοητό ότι αυτό είναι ό, τι έχει συμβεί, ότι στο Πεντάγωνο έχουν διεισδύσει και το κρατούν σε ομηρία πολύ συνδεδεμένα άτομα που ήταν πιστά και υπηρετούσαν ένα άλλο έθνος εις βάρος της Αμερικής.


Αυτό που έλλειπε ήταν η πρόσβαση στην αλήθεια για το ποιος πραγματικά διοικεί το Πεντάγωνο, το πώς διείσδυσαν και το κράτησαν σε ομηρία και με ποιες δυνάμεις ήταν σε θέση να το πράξουν.


BUTLER1

Όλα αυτά τα γεγονότα βγαίνουν τώρα για πρώτη φορά στην επιφάνεια, αφού ήταν απαγορευμένα και κατασταλμένα για πολλά χρόνια, χάρη σε μια νέα φατρία τους Αmerica-firsters (Η Αμερική Πάνω απ’ όλα) που έχει προκύψει μέσα από το Πεντάγωνο και τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.


Αυτοί οι America-firsters έχουν εργαστεί πολύ σκληρά για έναν αριθμό ετών για να βρουν την πραγματική αλήθεια για αυτήν την διάβρωση και την ομηρία του Πενταγώνου, καθώς και την ομηρία της κυβέρνησης των ΗΠΑ που έχει γίνει από τις ίδιες ομάδες προδοτών που δουλεύουν για το μεγαλύτερο οργανωμένο συνδικάτο εγκλήματος στον κόσμο .


Τέλος, το έργο τους πετυχαίνει πολύ σοβαρά αποτελέσματα. Οι αμερικανικές μάζες, όπως και πολλοί αξιωματούχοι του Πενταγώνου, τώρα μαθαίνουν, πώς τα υψηλότερα κλιμάκια του έθνους είχαν διαβρωθεί και ήταν δέσμια της Χαζαρικής Μαφίας και των υφισταμένων της, δηλ. της Εγκληματικής Συμμορίας Μπους (γνωστής ως Bush Crime Cabal - BCC) και την Ισραηλινο-Αμερικανική "Ισραήλ-πάνω απ’ όλα" Διπλοί Πολίτες (Israeli First – Dual Citizens), γνωστοί και ως Zios.


Δεδομένου ότι αυτή η κρυμμένη αλήθεια γίνεται τώρα γνωστή και φανερή σε όλους, δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί ότι η έσχατη προδοσία έχει διαπραχθεί στα υψηλά κλιμάκια της Δομής της Διοίκησης του Πενταγώνου που περιβάλλουν την 09/11/01 καθώς και όλους τους μετέπειτα πολέμους που η 9/11 προκάλεσε. Ούτε μπορεί να αμφισβητηθεί ότι χιλιάδες από τους καλύτερους Αμερικανούς στρατιώτες έχουν θυσιαστεί άσκοπα, σκοτώθηκαν, τραυματίστηκαν φρικτά για το τίποτα παρά μόνον για τα κέρδη των τραπεζο-γκάγκστερς και τους βιομήχανους/εμπόρους όπλων.


Όπως μπορείτε να φανταστείτε, καθώς αυτή η αλήθεια σαρώνει το Πεντάγωνο και τον Αμερικανικό Στρατό, η ανυπακοή και η οργή μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Και αυτή η συνειδητοποίηση εξαπλώνεται τώρα σε όλο το Πεντάγωνο με ιλιγγιώδη ταχύτητα.


Η αλήθεια ότι το Γενικό Αρχηγείο του Πενταγώνου και η κυβέρνηση των ΗΠΑ συμμετείχαν ενεργά στην επίθεση κατά της Αμερικής και διαχειρίστηκαν όλο το παρασκήνιο της 09/11/01 είναι τόσο ξεκάθαρο, τόσο σαφές και τόσο ακαταμάχητο που δεν μπορεί πλέον να αμφισβητηθεί από κάποιους που μπαίνουν στον κόπο να εξετάσουν προσεκτικά τις βασικές αποδείξεις.


Η Ανώτατη Διοίκηση του Πενταγώνου έχει εργαστεί πολύ σκληρά με τα Ελεγχόμενα Μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (CMMM), τη Δημόσια Διοίκηση και το Κογκρέσο για να ελέγξουν αυτά τα φοβερά και βαθιά σκοτεινά μυστικά και να αποτρέψουν τις Αμερικανικές μάζες και τον Αμερικανικό Στρατό από το να τα αντιληφθούν. Το να μαθευτούν οι ιδιαιτερότητες αυτών τα μυστικών είναι συνήθως ένα τεράστιο σοκ για κάποιον που ανακαλύπτει, ιδιαίτερα το δεύτερο μυστικό.


Το πρώτο σκοτεινό μυστικό είναι ότι η Ανώτατη Διοίκηση του Πενταγώνου έχει διαβρωθεί τελείως από το μεγαλύτερο καρτέλ οπίου του κόσμου και χειραγωγείται στο να βοηθάει την CIA και την Μοσάντ, χρησιμοποιώντας την DEA και τις Αμερικανικές τελωνειακές αρχές ως κάλυψη, ώστε να γίνει ο μεγαλύτερος παράνομος διακινητής ναρκωτικών στον κόσμο.


Το δεύτερο βαθύ σκοτεινό και ακόμα πιο τρομερό μυστικό για την Αμερική, είναι το ότι η Ανώτατη Διοίκηση του Πενταγώνου βοήθησε την Μοσάντ, τους Israeli First – Dual Citizens και την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην επίθεσή τους κατά της Αμερικής στις 9-11- 01.


Αυτήν την φοβερή ημέρα, περίπου 3.000 αθώοι πολίτες δολοφονήθηκαν μαζικά, με περίπου 39.000 να πεθαίνουν αργότερα από τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας και της δηλητηρίασης από τον αμίαντο αλλά και από παράξενες μορφές καρκίνου. Αυτή τη στιγμή περίπου 70.000 αγωνίζονται για τη ζωή τους από την μετέπειτα μόλυνση της ατμόσφαιρας που ήταν οι επιπτώσεις αυτής της σκηνοθετημένης εκ των έσω καταστροφής σε στυλ Gladio, στην Νέα Υόρκη.


Αυτό το είδος της διαφθοράς στο Πεντάγωνο δεν είναι κάτι νέο, βρώμησε αρκετά κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, την αναζήτηση και την καταστροφή των αποστολών (σημ.μτφρ. Δες το φιλμ ‘Αποκάλυψη Τώρα’ του Φράνσις Φορντ Κόπολα), και άλλες μαζικές δολοφονίες, στο πλαίσιο της επιχείρησης Φοίνιξ (Phoenix).


Γνωρίζουμε τώρα σίγουρα, βασιζόμενοι σε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, πως οι υπηρεσίες πληροφοριών του Ναυτικού και η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχαν ήδη σπάσει τον Μωβ Κώδικα (Purple Code) των Ιαπώνων και είχαν πολλούς παρατηρητές που γνώριζαν ότι οι Ιάπωνες επρόκειτο να επιτεθούν στο Περλ Χάρμπορ.


Υπήρχαν ακόμη και άρθρα εφημερίδων λέγοντας εκ των προτέρων, πως μια επίθεση ήταν επικείμενη. Τι έκανε το Ναυτικό των ΗΠΑ; Μετακίνησε τα αεροπλανοφόρα από το λιμάνι και άφησε τα παλαιά πλοία ως στόχους. Και το προσωπικό της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών πήγε πρώιμα στα βουνά της Χαβάης με τις οικογένειές του για το ετήσιο πικ-νικ .


Το Πεντάγωνο έχει προστατεύσει την καλλιέργεια οπίου στο Αφγανιστάν για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας και η USAF (Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία) μετέφερε το όπιο χρησιμοποιώντας τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη παγκόσμιας εμβέλειας. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που ο Αμερικανικός στρατός χρησιμοποιήθηκε για την εισβολή στο Αφγανιστάν, αλλά υπάρχουν και άλλα.


Φυσικά γνωρίζουμε ότι οι Ταλιμπάν δεν επιτρέπουν την καλλιέργεια του οπίου και εκτελούν κάθε καλλιεργητή που το καλλιεργεί. Ο Geraldo Rivera μπόρεσε να τρυπώσει την πληροφορία αυτή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Καλή δουλειά Geraldo.


Ένας άλλος λόγος είναι να παρέχει φθηνή πρόσβαση στο Λίθιο (Lithium) που απαιτείται για μπαταρίες υψηλής τεχνολογίας. Ένας ακόμη λόγος ήταν για να βοηθήσει στην προστασία των Mideastern προμηθευτών πετρελαίου και το πετρο-δολάριο των ΗΠΑ. Ένας άλλος ήταν να βοηθήσει την Χαζαρική Μαφία στο σχέδιό της να χρησιμοποιήσει το ΝΑΤΟ και τον Αμερικανικό στρατό για να να περικυκλωθεί και να αποδυναμωθεί η Ρωσική Ομοσπονδία.


Όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα ενέκρινε την συμφωνία P5 + 1 να αφήσει το Ιράν να αναπτύξει πυρηνική ενέργεια και η κυβέρνηση των ΗΠΑ απέτυχε να επιτεθεί Συρία και το Ιράν με έναν μείζονα πόλεμο αέρος - εδάφους που οι Ισραηλινοί Likudists είχαν ζητήσει, ο Μπίμπι (παρατσούκλι) Νετανιάχου ήταν έξω φρενών. Κατέφυγε στα εναλλακτικά σχέδιά του, που ήταν να χειραγωγήσει τους συμμάχους του στην Υψηλή Διοίκηση του Πενταγώνου ώστε να αφήσουν πίσω τεράστια αποθέματα στρατιωτικού υλικού. 


Αυτό θα βοηθούσε το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία να εκπαιδεύσουν το ISIS, το ISIL, το Daesh και την Al Nusra για να σχηματίσουν το νέο ισλαμικό κράτος που θα μπορούσε να έχει ως στόχο την μεγαλύτερη εξτρεμιστική ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση στον κόσμο η οποία θα να καταστρέφονταν μετά, από τον αμερικανικό στρατό και το ΝΑΤΟ.


isis 24

Και ξέρουμε ότι οι δυνάμεις αυτές έχουν αποδειχθεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα συγκρότημα των άγριων, και άψυχων μισθοφόρων που είχαν δημιουργηθεί για να κάνουν βασανιστήρια, βιασμούς, σωματεμπορία, μαζικούς θανάτους και να δημιουργούν χάος που θα μπορούσε στη συνέχεια να στραφεί εναντίον της Συρίας, ώστε πρώτα να την καταστρέψουν και στη συνέχεια να στραφούν εναντίον του Ιράν για να το καταστρέψουν επίσης.


Κατά τη διαδικασία αυτή είχε προβλεφθεί ότι η Σαουδική Αραβία θα εξαπατούταν να επιτεθεί στην Υεμένη η οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιείτο για να καταστρέψει τη Σαουδική Αραβία.


Μετά την ολοκλήρωση της καταστροφής της Συρίας και του Ιράν και τον κατακερματισμό τους, ο Αμερικανικός στρατός και το ΝΑΤΟ θα αναγκάζονταν να διεξάγουν ένα σημαντικό πόλεμο αέρος και εδάφους εναντίον αυτών των μισθοφόρων ή να υποστούν την καταστροφή της Ευρώπης αλλά και υποτιθέμενες συχνές μεγάλες ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ.


Το σχέδιο ήταν να εκτοπιστούν εκατομμύρια Σύρων από τα σπίτια τους και να τους δοθούν χρήματα για να μεταναστεύουν στην Ευρώπη, με πολλούς μισθοφόρους ενσωματωμένους σε αυτούς τους πρόσφυγες, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί αργότερα χάος και να κάνουν τους Ευρωπαίους να μισούν τους μουσουλμάνους. Αυτή η μαζική μετανάστευση είναι ήδη σε εξέλιξη. Αν τα δημοσιεύματα είναι ακριβή και φαίνεται πως είναι, ο Τζορτζ Σόρος παραδέχεται πως δίνει σε αυτούς τους πρόσφυγες χρήματα για να ταξιδεύσουν.


Το ενδιαφέρον είναι το ότι καμία από αυτές τις "συνθετικές τρομοκρατικές ομάδες" μισθοφόρων ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να επιτεθεί στο Ισραήλ, πράγμα που δίνει μία ιδέα για το ποιος είναι το κύριο στοιχείο πίσω από όλα αυτά. Και εκτός από αυτό το γεγονός, ένα άλλο βοήθημα είναι το ότι πάρα πολλοί από τους τραυματίες των "μισθοφορικών συνθετικών τρομοκρατών" νοσηλεύονται σε ισραηλινά νοσοκομεία.


Η Εγκληματική Συμμορία των Μπους είναι βαθιά ριζωμένη στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, στο Δικαστικό Σώμα, στο Κογκρέσο, στην CIA και στο Πεντάγωνο σε όλα τα επίπεδα.


Ο Bush1 είχε πενήντα χρόνια για να επιτύχει την διείσδυση της συμμορίας του στη CIA, στο Πεντάγωνο, στο δικαστικό σώμα και στο Κογκρέσο και ακόμη να διαλέξει τους περισσότερους προέδρους. Ακόμη και αν η εγκληματική συμμορία του Μπους έχει πιαστεί και εκτεθεί στο κοινό για τη διακίνηση ναρκωτικών, την παιδοφιλία και τις ‘’παγίδες μελιού’’ για την παγίδευση και τον έλεγχο των υπαλλήλων των υπηρεσιών και των εταιρικών ηγετών, το ευρύ κοινό τα αγνόησε σε μεγάλο βαθμό, καθώς ήταν πάρα πολύ απορροφημένο στη ζωή του και την επιβίωσή του.


Ο Franklin της CIA, ο Barney της Credit Union, οι Frank, Craig και Spence του Λευκού Οίκου, με τα σκάνδαλα (τα δημιουργημένα από την συμμορία του Μπους) που είχαν εμπλακεί, οδήγησαν την Αμερικανική κυβέρνηση σε εξαιρετικά χαμηλό σημείο. Το Αμερικανικό σύστημα της επιβολής του νόμου είχε ήδη τόσο διαβρωθεί από την συμμορία Μπους και την CIA ώστε κατέστειλε τις απαραίτητες έρευνες και εκατοντάδες εγκλήματα παιδεραστών καθώς και δολοφονίες παιδιών αλλά και άλλα πολυάριθμα εγκλήματα από σατανικές οργανώσεις έμεναν ατιμώρητα.


Και τώρα ξέρουμε με βεβαιότητα ότι κάθε μεγάλο αστυνομικό τμήμα έχει επαφές με τις μυστικές υπηρεσίες, συνήθως την CIA (μερικές φορές και άλλες), με κορυφαία μυστική διαβάθμιση. Οι μυστικές επιχειρήσεις και δραστηριότητες που συνδέονται με τη CIA, συμπεριλαμβανομένων δολοφονιών που φαίνονται σαν αυτοκτονίες για να απαλλάσσονται από πληροφοριοδότες και αντιφρονούντες, συγκαλύπτονται. 


Αυτοί οι εσωτερικοί πράκτορες κάνουν τις συγκαλύψεις για "ελεγχόμενη παράδοση’’ των ναρκωτικών που ελέγχονται από τη CIA / DEA / Μοσάντ και τις επιχειρήσεις μαύρου χρήματος που υποτίθεται ότι πρέπει να πάρουν οι μεγάλοι έμποροι ναρκωτικών, αλλά ποτέ δεν παίρνουν. Και καταστέλλουν οποιαδήποτε σοβαρή έρευνα ή αναγνώριση πολλών και σοβαρών εγκλημάτων και βίας του Σατανικού Δικτύου γνωστού ως "Process". Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι είναι προδότες και λειτουργούν ως μέρος ενός μεγάλου συνδικάτου του εγκλήματος.


Είναι καιρός να εκτεθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Όποιος διαπράττει αυτά τα εγκλήματα χρησιμοποιώντας την Εθνική Ασφάλεια ως κάλυψη προφανώς έχει χάσει την ψυχή και την ανθρωπιά του, αν τα είχε ποτέ.

Η επίκληση της λεγόμενης «εθνικής ασφάλειας» για να καλύπτονται δολοφονίες, λαθρεμπόριο ναρκωτικών, παιδεραστία, και ανθρώπινοι συμβιβασμοί είναι σε αυτή την περίπτωση ξεχωριστά ειδεχθή εγκλήματα –RICO- (Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act) από μόνα τους, εκτός από όλα τα άλλα μεγάλα κακουργήματα που εμπεριέχουν.


1722_moloch2
Γνωρίζουμε τώρα πια εκ των έσω για την μεγαλύτερη στον κόσμο σατανική αίρεση που ονομάζεται «the Process» που ξεκίνησε ως μια λειτουργία τύπου ΜΙ-6 με βάση τη διδασκαλία του John Dee, Aleister Crowley και Alice Bailey. Αυτή είναι η μεγαλύτερη λατρεία Παγκοσμίως και βασίζεται στην αρχαία λατρεία του Βάαλ, με ανθρωποθυσίες καθώς και θυσίες παιδιών, με δημιουργία πολέμων και μαζικών θανάτων ευγονικής.


Δυστυχώς σε αυτήν την σατανική αίρεση ‘the Process’ έχει ανατεθεί το καθήκον του πράκτορα της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και με δεδομένο την πλήρη ασυλία και προστασία για όλες τις δραστηριότητές της, συμπεριλαμβανομένης της σωματεμπορίας, της διακίνηση οργάνων, της παιδεραστίας, της εμπορίας ναρκωτικών και διαφόρων άλλων δραστηριοτήτων. Τώρα ξέρουμε με βεβαιότητα ότι αυτή η σατανική αίρεση αποτελεί το κεντρικό και κύριο σύστημα πεποιθήσεων των κορυφαίων σχεδιαστών Πολιτικής της Χαζαρικής Μαφίας. Γνωρίζουμε επίσης πως αυτή η λατρεία ‘the Process’ είναι ένα σύγχρονο παράγωγο της αρχαίας λατρείας του Βάαλ και παρέχει κίνητρα και διεστραμμένες δικαιολογίες για το απίστευτο κακό που η Χαζαρική Μαφία προκαλεί σε όλο τον κόσμο.


Επίσης λειτουργεί ως παράγων της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, έχει τις μεγαλύτερες Διεθνείς Εταιρείες Πετρελαίων, τουλάχιστον μία καπνοβιομηχανία, και τουλάχιστον μια μεγάλη φαρμακοβιομηχανία παρασκευής εμβολίων. Ακόμη και ξένες υπηρεσίες πληροφοριών, όπως η Μοσάντ και η Υπ. Πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας έχουν επιστρατευτεί με απόλυτη κάλυψη από το Αμερικανικό σύστημα επιβολής του νόμου, τις Αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες και τα ελεγχόμενα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (CMMM).


Πολλές εταιρείες του Διαδικτύου Κοινωνικής Δικτύωσης χρησιμοποιούνται ως πράκτορες της εθνικής ασφάλειας και υπόσχονται οικονομική επιτυχία όσο συνεχίζουν το ‘παιχνίδι’ και ακολουθούν τις οδηγίες. Μια μηχανή αναζήτησης που σχετίζεται με τις υπηρεσίες αυτές, είναι χωρίς αμφιβολία το ‘Τέταρτο Ράιχ DVD’ όπως και το BCC που τώρα λειτουργούν και εκτός Γερμανίας, το φαντάζεστε;
Συνεχίζεται……


Πηγή: http://www.veteranstoday.com/…/divided-loyalties-inside-th…/


Μτφρ: Γ. Βουδούρης


Σε όσους τα πάρα πάνω φανούν υπερβολικά, μπορούν να γυρίσουν στο άλλο πλευρό και να συνεχίσουν τον ύπνο τους.


Γιώργος Βουδούρης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

2 σχόλια:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα