Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Αυτά είναι τα σπουδαιότερα τεχνολογικά επιτεύγματα του 2015

Εσείς ποιο θα ξεχωρίζατε;

Το 2015 φτάνει στο τέλος του και το CNN Money έκανε έναν απολογισμό των τεχνολογικών καινοτομιών και επιτευγμάτων που αφήνει πίσω του. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, όμως κάποιες ιδέες καταφέρνουν πάντα να ξεχωρίζουν.
Ελάτε να δούμε μερικές από αυτές που διακρίθηκαν!

1. 3D TOUCH


Αναδείχθηκε ως η «Καλύτερη Καινοτομία» για το 2015. Αν και είναι δύσκολο να υπάρξει κάτι καινοτόμο στην αγορά smartphone, η Apple κατάφερε να λανσάρει κάτι πραγματικά μοναδικό στο νέο της iPhone. To 3D Touch μετράει με πόση δύναμη σκρολάρετε την οθόνη του κινητού σας.

2. NOW ON TAP


Αν σας παίρνει τρία λεπτά για να τσεκάρετε όσα σας ενδιαφέρουν μέσω του smartphone σας, η εφαρμογή Now on Tap της Google το κάνει αυτό για εσάς μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο και είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες Android.

3. ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ


Όχι, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook δεν είναι τεχνολογικό επίτευγμα, όμως αναδείχθηκε ως ο καλύτερος CEO για το 2015, μία ακόμη χρονιά κατά την οποία άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον κόσμο της τεχνολογίας

4. SURFACE PRO 4


Αναδείχθηκε ως το καλύτερο γκάτζετ για το 2015. Η Microsoft παρουσίασε τρεις νέα, εξαιρετικά τάμπλετ, τα οποία θεωρούνται τα καλύτερα υβριδικά PC στην αγορά.

5. Η ΤΑΙΝΙΑ «ΣΤΗΒ ΤΖΟΜΠΣ»


Αναδείχθηκε ως η καλύτερη ταινία τεχνολογικού ενδιαφέροντος για το 2015. Η αμφιλεγόμενη ταινία του Danny Boyle θεωρείται πως είναι ένα από τα καλύτερα πορτρέτα του Στηβ Τζομπς.

6. GOGO 2KU


Με το Gogo 2Ku μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση στο ίντερνετ σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη και αν βρίσκεται.

7. WINDOWS HELLO


Αναδείχθηκε ως η καλύτερη εφαρμογή ασφάλειας κωδικών για το 2015. Αυτή η καινοτομία της Microsoft επιτρέπει στο χρήστη να μπει στον υπολογιστή του μέσω της αναγνώρισης του προσώπου του!

8. APPLE WATCH


Θεωρείται ως η κορυφαία τεχνολογική ιστορία για το 2015. Καμία άλλη καινοτομία ή εφεύρεση δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει σε τέτοιο βαθμό τα φώτα της δημοσιότητας το 2015.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα