Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Οι τέσσερις αρχές της Πνευματικότητας



Η Πρώτη Αρχή δηλώνει: Οποιονδήποτε συναντάς στην ζωή σου, είναι ο σωστός. Αυτό σημαίνει πως κανείς δεν εμφανίζεται στην ζωή μας τυχαία. Όλοι εκείνοι που μας περιβάλλουν, έχουν να μας πουν κάτι, να μας διδάξουν κάτι ή να μας βοηθήσουν να καλυτερεύσουμε σε κάτι.


Η Δεύτερη Αρχή δηλώνει: Οτιδήποτε μας έχει συμβεί στην ζωή, μας συνέβει γιατί έτσι έπρεπε να συμβεί. Τίποτα, απολύτως από εκείνα που βιώσαμε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Ούτε ακόμη και κάτι χωρίς σημασία. Οτιδήποτε μας συνέβη στην ζωή μας έπρεπε να συμβεί γιατί έπρεπε να πάρουμε ένα μάθημα για να προχωρήσουμε στην ζωή. Κάθε κατάσταση της ζωής μας είναι απολύτως τέλεια (όπως το σύμπαν είναι τέλειο - όπως μέσα στο μαύρο υπάρχει και το άσπρο και μέσα στο άσπρο υπάρχει και το μαύρο), ακόμη και όταν προκαλείται η κατανόηση μας και το ΕΓΩ μας.




Η Τρίτη Αρχή δηλώνει: Κάθε φορά που αρχίζεις κάτι, είναι η σωστή στιγμή. Όλα αρχίζουν ακριβώς στην κατάλληλη στιγμή, ούτε πριν ούτε μετά. Όταν είμαστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο στην ζωή μας, εκείνο είναι εκεί, έτοιμο για να αρχίσουμε.


Η Τέταρτη Αρχή δηλώνει: Ότι τελείωσε, τελείωσε. Είναι τόσο απλό. Όταν κάτι τελειώνει στην ζωή μας, βοηθά την εξέλιξη μας. Για αυτό πλούτισε από την πρόσφατη εμπειρία, είναι καλύτερα να το αφήσεις να φύγει και να συνεχίσεις τον δρόμο σου.


Πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο που ΕΣΥ διαβάζεις αυτό το μήνυμα.


Εάν αυτές οι λέξεις και φράσεις σε άγγιξαν, πάει να πει πως έχεις την ικανότητα να κατανοήσεις πως δεν πέφτει φύλλο που ο Θεός δεν θέλει και πως ούτε μια χιονοστιβάδα δεν πέφτει κατά λάθος στο λάθος μέρος!


Να είσαι καλός με τον εαυτό σου.
Να αγαπάς τον εαυτό σου.
Να είσαι πάντα ευτυχισμένος.



Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία!!!



Ιαθειην


siriusanews

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα