Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Θέλετε να καθαρίσετε το αίμα σας; Προσθέστε τα παρακάτω στη διατροφή σας!

you-want-to-cleanse-your-blood-consume-these-ingredients
Αν θέλετε να καθαρίσετε το αίμα σας, ενώ αναζωογονείτε το σώμα σας, θα πρέπει να συμπεριλάβετε τα παρακάτω συστατικά στην καθημερινή διατροφή σας:
Βασιλικός
Ο βασιλικός είναι εξαιρετικός για το πεπτικό σύστημα. Βοηθά, επίσης, στην ταχύτερη και περισσότερη απαλλαγή των τοξινών από το σώμα. Αυτό το βότανο υποστηρίζει τα νεφρά και το συκώτι στην αποβολή των συσσωρευμένων τοξινών.
Πικραλίδα
Η πικραλίδα περιέχει ένα τεράστιο ποσό αντιοξειδωτικών και φυτοθρεπτικών συστατικών που αποβάλουν τις τοξίνες και τις ελεύθερες ρίζες από το πεπτικό σύστημα.
Το τσάι από φύλλα πικραλίδας ή ρίζας τονώνει τις λειτουργίες του ήπατος και του παγκρέατος που προκαλούν την εξάλειψη των τοξινών από το αίμα.

Μαϊντανός
Ο μαϊντανός δρα ως διουρητικό που βοηθά τα νεφρά να κάνουν τη δουλειά τους και να αποβάλουν τις υπερβολικές τοξίνες μέσω των ούρων. 
Καρότο
Τα καρότα είναι πλούσια σε βιταμίνες (Α, Β6, C και K), κάλιο και γλουταθειόνη, μια πρωτεΐνη που καθαρίζει το συκώτι. Για να αποκτήσετε καλύτερα αποτελέσματα, ενώ αποτοξινώνεστε, να τα τρώτε φρέσκα, γιατί η γλουταθειόνη καταστρέφεται στο μαγείρεμα.
Μήλο
Εκτός από βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, το μήλο περιέχει επίσης ορισμένες ενώσεις που διεγείρουν τη λειτουργία της χολής και βοηθούν το συκώτι να απορρίψει τις τοξίνες.
Σκόρδο
Το σκόρδο είναι πλούσιο σε θείο, ένα βασικό μεταλλικό στοιχείο που βοηθά το σώμα να αποβάλει τις τοξίνες. Δραστηριοποιεί το συκώτι να παράγει ένζυμα αποτοξίνωσης που φιλτράρουν τις τοξίνες  από το αίμα.
Παντζάρι
Χάρη σε αντιοξειδωτικά και άλλα χρήσιμα θρεπτικά συστατικά, τα τεύτλα είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για την προστασία του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό το εκπληκτικά υγιές φυτό διεγείρει, επίσης, το ήπαρ για την καλύτερη εξάλειψη των τοξινών από το αίμα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα