Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΣΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΙΔΙΟΣ


Ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ, ένα από τα πιο ανατρεπτικά πνεύματα που πάτησε στη γη, ήταν φανατικά άθεος και αρνητής οποιασδήποτε καταναγκαστικής ηθικής. Μιλάμε για έναν παρανοϊκό ταλαντούχο συγγραφέα με απίστευτη προσωπική ζωή, μέχρι που τον έκλεισαν εκτός από φυλακή για χρόνια και σε τρελλοκομείο, με αφορμή την επέτειο της γέννησής του, σα σήμερα 2 Ιουνίου, το 1740. Είκοσι δύο χρόνια μετά το θάνατό του, γεννήθηκε ο άνθρωπος της άλλης πλευράς, ο Φον Μαζόχ, από τον οποίον παρήχθη ο όρος «μαζοχισμός».
Σήμερα μιλάμε για τον αρχιερέα του σαδισμού, τον Ντε Σαντ, που αρνούνταν τα πάντα όλα, τη θρησκεία, την πολιτική, τους νόμους και είχε ταχθεί υπέρ της απόλυτης ελευθερίας στο σεξ. Γι’ αυτόν, όχι μόνον η ομοφυλοφιλία, όλα είναι φυσιολογικά.

Στα όργια, που συμμετείχε και προπαγάνδιζε ο Σαντ, εφάρμοζε στην πράξη ο ίδιος όλα όσα υποστήριζε. Δεν ξεχώριζε ομοφυλοφιλία και ετεροφυλοφιλία. Κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει τίποτα. Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι πολύμορφη και πολυδιάστατη, άρα είναι υπόθεση επιλογής και μόνον. Κάνετε μου τη χάρη, λοιπόν. Απολαμβάνω το σώμα μου χωρίς φραγμό.
Για να σταθείς απέναντι στον Ντε Σαντ, πρέπει να έχεις επιχειρήματα. Δεν πας με τους Βίους Αγίων στο χέρι. Σε παρακαλώ. Ο άνθρωπος λέει ότι η υπέρτατη μορφή ελευθερίας είναι να εναρμονίζομαι με τη φύση. Γι’ αυτό είναι απαραίτητη η απεξάρτηση από κάθε κοσμική και υπερβατική εξουσία. Δεν υπάρχει καλό. Κακό. Φθάνουν αυτά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα