Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΚΟΚΟΡΑΣ Ο ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΤΑ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

 

Να σου πω. Ο τίποτας είναι καλύτερα να κρύβεται κι όχι φόρα παρτίδα να κάνει κριτική δημόσια. Μιλάω για κριτική, όχι βρισίδι.

Ο Νότης Σφακιανάκης, γνωστός τραγουδιστής, με το μικρόφωνο στο στόμα απεκάλεσε «Θεά του κώλου» την Μελίνα Μερκούρη. Δεν κρίνω τον κύριο Σφακιανάκη, αν είναι τίποτας ή, κάποιος, αλλά θα ασχοληθώ με την κουβέντα του. Ότι η Μελίνα Μερκούρη είναι, ήταν «Θεά του κώλου».

Προηγουμένως, όμως, και για να βοηθήσει την κουβέντα μας, θα παραθέσω το «σχόλιο» του κυρίου Φώτη Σεργουλόπουλου, του γνωστού, από την εκπομπή του. Με την ευκαιρία να δηλώσω ότι χαρακτηρίζω «του κώλου» την εκπομπή του κυρίου Φώτη Σεργουλόπουλου.

Να, όμως, τι είπε ο Σεργουλόπουλος για τον Σφακιανάκη: «Πόσο κότα είσαι και πόσο μηδενικό όταν μιλάς για έναν πεθαμένο, που δεν έχει τον τρόπο να σε μηνύσει, να υποστηρίξει τον εαυτό του. Πού θέλεις να φθάσεις; Πιο κάτω και από τον πάτο. Για έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει... Τι ντροπή, τι ντροπή...».

Παπαριές είναι αυτές που έβγαλε ο Σεργουλόπουλος.


 Κατ' αρχήν η Μελίνα Μερκούρη δεν έχει πεθάνει. Παραμένει σύμβολο για κάποιους. Ο δε Σφακιανάκης, όπως ο καθένας, κύριε κόκορα Σεργουλόπουλε, έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει όχι την ίδια την Μερκούρη, άσχετο που ζει ή, είναι πεθαμένη, αλλά την παρουσία της στη δημόσια ζωή.

Με την ευκαιρία πριν προχωρήσουμε την κουβέντα, για τον αποδυτηριάκια η Μελίνα Μερκούρη δεν ήταν Θεά του κώλου, ήταν Θεά της πλάκας. Υπάρχει διαφορά.

Παρακάτω. Όταν ο Σφακιανάκης φτύνει ή, υμνεί τη θεότητα ενός ατόμου, είτε υπάρχει ακόμα στη ζωή, είτε όχι, στην πραγματικότητα δεν κρίνει το ίδιο το άτομο, αλλά την κοινωνία που αποδέχεται μια σαβούρα ή, ένα πρόσωπο αξιοσέβαστο.

Εσύ, λοιπόν, κύριε Σεργουλόπουλε, επειδή τα έχωσες στον Σφακιανάκη, θαρρείς πως είσαι κόκορας. Και κότα ο άλλος, ο τραγουδιστής, επειδή τα έβαλε με μια πεθαμένη. Μπλέξαμε στο κοτέτσι.

 apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα