Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Microsoft OneNote - Καταγράψτε σκέψεις, ιδέες και υποχρεώσεις σε μία εφαρμογή!



Το «Microsoft OneNote» είναι μία πλήρως εξοπλισμένη δωρεάν εφαρμογή καταγραφής σημειώσεων που σας επιτρέπει να καταγράψετε σκέψεις, ιδέες, υποχρεώσεις και να τα συγχρονίσετε με όλες τις συσκευές σας.
Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε τις σημειώσεις αυτές στο OneDrive με τον δωρεάν λογαριασμό σας στη Microsoft.

Οι σημειώσεις σας δεν περιορίζονται σε απλά αποσπάσματα κειμένου. Το OneNote περιλαμβάνει μια πλήρη επεξεργασία και συμβατότητα με όλα τα μέσα. Έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε πίνακες, φωτογραφίες, χάρτες, εγγραφή ήχου και βίντεο, να τοποθετήσετε screenshots από την οθόνη του PC σας, και πολλά άλλα.




Το OneNote περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία από πρότυπα για πολλές κοινές εργασίες, όπως σημειώσεις ραντεβού, σημειώσεις μαθημάτων, λίστες υποχρεώσεων κ.α. Τέλος να πούμε ότι εκτός από εφαρμογή για PC, διατίθεται για οποιαδήποτε άλλη συσκευή: Android, iOS, και Windows Phone. Το Microsoft OneNote 2013 ενσωματώνεται με το OneDrive και απαιτεί να έχετε ένα δωρεάν λογαριασμό της Microsoft.

Έκδοση: 2013
Μέγεθος: 1.0 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows 7/8 - Android - iOS - Windows Phone
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Microsoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα