Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Δεν θέλετε να σταματήσετε το τσιγάρο; Τουλάχιστον καθαρίστε τους πνεύμονές σας!

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

Βήχας; Για αρχή, θα ήταν καλύτερο να αφήσετε τα τσιγάρα και οι πνεύμονες σας θα καθαριστούν. Με φυσικό τρόπο, χωρίς χημικά παρασκευάσματα.
Τα τσιγάρα περιέχουν πάνω από τέσσερις χιλιάδες δηλητήρια, ένα μεγάλο αριθμό συστατικών ταυτόσημων με αυτών που περιέχονται σε τοξικές χωματερές. Η συνήθεια πειρασμός , την οποία απολαμβάνουν εκατομμύρια, αφήνει βαριά ίχνη στους πνεύμονες, όπου μεταξύ άλλων τοξινών το πιο επικίνδυνο: πίσσα και νικοτίνη συσσωρεύονται.
Οι καπνιστές πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη φροντίδα στο σώμα τους και στη σωστή διατροφή. Στη φύση υπάρχουν τροφές που βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από το σώμα. Ανάμεσα στα συστατικά που καθαρίζουν τους πνεύμονες, αυτά είναι το πιο ισχυρά.Δεν θέλουν να σταματήσουν το τσιγάρο Τουλάχιστον Καθαρίστε τους πνεύμονές σας!


Σελήνιο
Εξαιρετικά ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βρεθεί στα καρύδια Βραζιλίας, στον τόνο, στον μπακαλιάρο και στον σολομό.

Τζίντζερ
Εκτός από τις πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες, αυτή η πραγματικά θαυματουργή ρίζα καθαρίζει με επιτυχία τους πνεύμονες από τις τοξίνες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παράλληλα με όλα τα μαγειρεμένα πιάτα είτε ως καρύκευμα είτε ως αφέψημα, αρκετές φορές την ημέρα.

Σκόρδο
Το σκόρδο είναι επίσης γνωστό ως ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά αντιβιοτικά, με ισχυρή αντικαρκινική δράση, η οποία εμποδίζει την δημιουργία νέων καρκινικών κυττάρων.

Καυτερή πιπεριά
Προάγει την απομάκρυνση της περίσσειας βλέννας από το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των πνευμόνων. 

Η συνταγή για το σιρόπι για να καθαρίσετε τους πνεύμονες

Σε ένα λίτρο νερό, ρίξτε 100 g  νέες πευκοβελόνες, 1 cm καθαρισμένης φρέσκιας ρίζας τζίντζερ που προηγουμένως έχετε τρίψει σε μικρό τρίφτη και αφήνετε να ψηθούν για περίπου δύο ώρες σε μέτρια φωτιά. 

Όταν κρυώσει, προσθέστε το χυμό από δύο φρέσκα λεμόνια και 200 ​​g από βιολογικό τοπικό μέλι. 

Καταναλώνετε μια κουταλιά του σιροπιού τρεις φορές την ημέρα πριν από κάθε γεύμα.

 healthylifevision

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα