Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Φυσική θεραπεία των μυκήτων των ποδιών

Πόδι (επιδέρμωσης) Αθλητή


Οι μύκητες των ποδιών είναι μυκητιασικές λοιμώξεις που συμβαίνουν στο δέρμα των ποδιών. Συνήθως συμβαίνουν λόγω περπατήματος σε ένα υγρό πάτωμα (γύρω από μια πισίνα) ή χρησιμοποιώντας τα παπούτσια κάποιου άλλου.

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της μυκητιασικής νόσου των ποδιών:

Στο πρώτο στάδιο, παρουσιάζεται φολιδωτό δέρμα και ήπια ανώδυνη ερυθρότητα . 
Αν το εξάνθημα επεκταθεί, το επόμενο στάδιο ακολουθείται με πολύ έντονη φαγούρα που μπορεί να προκαλέσει μικρές φουσκάλες. 
Τέλος, συμβαίνει σκάσιμο του δέρματος και δημιουργία κηλίδων που προκαλούν πόνο.

Η πιο κοινή λοίμωξη εμφανίζεται μεταξύ των δακτύλων. Επίσης, αλλαγή του δέρματος συνήθως συμβαίνει κάτω από τα πόδια. Η μόλυνση μπορεί να εξαπλωθεί στα δάχτυλα και κάτω από τα πόδια, με κιτρινωπό χρώμα.

Οι μύκητες στα πόδια είναι μεταδοτικοί!

Μην δανείζετε τα παπούτσια σας σε άλλους γιατί η λοίμωξη σας μπορεί να εξαπλωθεί. Η μυκητιασική μόλυνση μπορεί, επίσης, εύκολα να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος. Γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί η καλή υγιεινή. Θα πρέπει σίγουρα να μην περπατάτε ξυπόλητοι σε δημόσια λουτρά και σάουνες.

Επιπλέον, θα παρουσιάσουμε την αποτελεσματική κρέμα κατά των μυκήτων των ποδιών.


Συστατικά που απαιτούνται:

- 3 (πλαστικά) κουταλάκια του γλυκού χοιρινό λίπος (λαρδί)
- 3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλάκια του γλυκού μηλόξυδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού νερό
- Λίγη κανέλα

Τρόπος παρασκευής:

1. Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το σκόρδο σε μικρά κομμάτια. Τοποθετήστε το σε ένα μπολ και προσθέστε το κουταλάκι του γλυκού νερό. Προσθέστε το μηλόξυδο και, στη συνέχεια, τεμαχίστε το σκόρδο για να εξαγάγετε το χυμό του.

2. Ετοιμάστε ένα άλλο μικρό μπολ και βάλτε το λίπος χοίρου σε αυτό. Ανακατέψτε λίγο και βάλτε λίγη κανέλα. Ανακατέψτε και πάλι. Μετά από αυτό, στύψτε το χυμό σκόρδου. Μπορεί να πάρει λίγο περισσότερη προσπάθεια για να αποσπάσετε όλο το χυμό. Βάλτε το χυμό σκόρδου στο μπολ και στη συνέχεια ανακατέψτε μέχρι να έχετε ομοιογενές μείγμα. Η κρέμα κατά των μυκήτων είναι έτοιμη.

Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε αυτήν την κρέμα 2 φορές την ημέρα και αφήστε την να δράσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Το αίσθημα κνησμού θα μειωθεί δραστικά μετά από μερικές ημέρες από την εφαρμογή του φαρμάκου στις πληγείσες περιοχές. Λίγο μετά, η φαγούρα θα φύγει για τα καλά και τα νύχια σας θα αρχίσουν να μεγαλώνουν όπως και πριν, χωρίς το κιτρινωπό χρώμα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα