Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Φυσική σπιτική θεραπεία για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του προσώπου

 φυσική-σπίτι-θεραπεία-για-τα ανεπιθύμητα-προσώπου-μαλλιά

 Όλοι μισούν τις ενοχλητικές τρίχες στο προσώπο, που μεγαλώνουν όταν δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Για κάποιους είναι η περιοχή του άνω χείλους, και οι περισσότεροι από εσάς ίσως έχετε κάνει αποτρίχωση. 

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μια φυσική μέθοδος για την απομάκρυνση των τριχών του προσώπου, χωρίς να χρειαστεί να πάτε στο κομμωτήριο.

Αυτή η θεραπεία στο σπίτι, θα απαλύνει το δέρμα σας με φυσικό τρόπο και θα δώσει μια υγιή χροιά στο δέρμα σας. Τα συστατικά που χρειάζεστε ''φορτώνονται'' με βιταμίνες, μέταλλα, και αντιοξειδωτικά.



Οι άνθρωποι δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην φροντίδα του δέρματός τους, κάτι που θα έπρεπε, επειδή είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα. Να θυμάστε, οτιδήποτε εφαρμόζετε πάνω του  εύκολα απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος.

Στη Μέση Ανατολή οι γυναίκες χρησιμοποιούν αυτή τη θεραπεία και άλλες μεθόδους αποτρίχωσης, με βάση τη ζάχαρη, για αιώνες.

Συστατικά:

    2 κουταλιές της σούπας μέλι
    1 κουταλιά της σούπας αλεύρι βρώμης
    2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού

Προετοιμασία:

Ανακατεύουμε τα υλικά μαζί και εφαρμόζουμε την κρέμα απευθείας στο δέρμα της περιοχής που αντιμετωπίζουμε. Την αφήνουμε για 15 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό. 

Εφαρμόζουμε την κανονική μας κρέμα στο πρόσωπό μας. 

Επαναλαμβάνουμε τη θεραπεία 2-3 φορές την εβδομάδα και μέσα σε ένα μήνα οι τρίχες του προσώπου  μας θα πρέπει να έχουν εξαφανιστεί εντελώς.

Πηγές:

goodmorningcenter

complete-health-and-happiness.com

Όλοι μισούν ότι τα ενοχλητικά προσώπου τρίχα αυξάνεται όταν δεν θα πρέπει να είναι. Για κάποιους από εσάς είναι το άνω χείλος περιοχή, και οι περισσότεροι από εσάς ίσως έχετε το κερωμένο. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσει μια φυσική μέθοδος για την απομάκρυνση του προσώπου τρίχα, χωρίς να πηγαίνει στο κομμωτήριο.
Αυτή η θεραπεία στο σπίτι, θα απαλύνει το δέρμα σας με φυσικό τρόπο και να σας δώσει μια υγιή χροιά του δέρματος. Τα συστατικά θα πρέπει να φορτωθεί με βιταμίνες, μέταλλα, και αντιοξειδωτικά.
φυσική-σπίτι-θεραπεία-για-τα ανεπιθύμητα-προσώπου-μαλλιά
Οι άνθρωποι δεν λαμβάνουν αρκετή φροντίδα του δέρματός τους, αλλά θα πρέπει, επειδή είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα. Να θυμάστε, ό, τι ισχύει σε τοπικά παίρνει εύκολα απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος.
Στη Μέση Ανατολή γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη θεραπεία και άλλες μεθόδους αποτρίχωση με βάση τη ζάχαρη για αιώνες.
Συστατικά:
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι βρώμης
  • 2 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
Προετοιμασία:
Ανακατεύουμε τα υλικά μαζί και τρίψτε την κρέμα απευθείας στο δέρμα της περιοχής που αντιμετωπίζουμε. Αφήστε το για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Εφαρμόστε τακτικά κρέμα στο πρόσωπό σας. Επαναλάβετε τη θεραπεία 2-3 φορές την εβδομάδα και μέσα σε ένα μήνα του προσώπου τρίχα σας θα πρέπει να έχουν εξαφανιστεί εντελώς.
Πηγή: goodmorningcenter.com
(Έλαβε την άδεια από τον ιδιοκτήτη του περιεχομένου)
Παραπομπή: complete-health-and-happiness.com

- See more at: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=en&tl=el&u=http://www.healthyfoodhouse.com/natural-home-remedy-for-unwanted-facial-hair/&usg=ALkJrhg_ATvzwV5qadEnglvR96zryDUoBg#sthash.OQYhQPYA.dpuf
healthyfoodhouse

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα