- 1/2 κιλό βολβοί παντζαριών
- 2 - 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 κ.σ. λάδι καρύδας ή λινέλαιο
- 1 λεμόνι
- Ατμοβράστε τα παντζάρια για 20 - 30 λεπτά.
- Στη συνέχεια ψιλοκόψτε τους βολβούς ή περάστε τα από ένα τρίφτη.
- Αλέστε τις σκελίδες σκόρδου και προσθέστε τις στη σαλάτα παντζαριών.
- Σε ένα σέικερ, "χτυπήστε" αλύπητα για 1/2 λεπτό το λάδι μαζί με το λεμόνι.Έπειτα λούστε τη σαλάτα σας.
spartacus
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.