Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Κατανάλωνε μόνο μπανάνες για 12 ημέρες και τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά (Βίντεο)

Είστε εξοικειωμένοι με τη φράση '' πάμε σε ένα νησί με μπανανιές ''; Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να φανταστείτε ηλιόλουστες παραλίες στις οποίες πίνετε δροσιστικά κοκτέιλ, απολαμβάνοντας τον ήλιο ....
Ωστόσο, δεν έχει την έννοια που έρχεται την πρώτη στιγμή στο μυαλό σας. Στην πραγματικότητα, είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως για να περιγράψει την κατανάλωση μόνο ενός φρούτου για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υποτίθεται ότι δεν πρέπει να φάτε οποιαδήποτε άλλη τροφή! Η Yulia Tarbath αποφάσισε να κάνει αυτό το '' ταξίδι στο φρούτο '' τρώγοντας μόνο μπανάνες.
γυναίκα-έφαγε-μόνο-μπανάνες-για-12-ημερών-και-το-εικόνα-αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά-
Αυτή και ο σύζυγός της είναι μάλλον λάτρες της κατανάλωσης φρούτων και του χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ωμού, χορτοφαγικού τρόπου ζωής, έτσι ώστε όταν ένιωσε την ανάγκη να δώσει στην υγεία της μια ώθηση, δεν ήταν δύσκολο για εκείνη να ξεκινήσει αυτή τη δίαιτα.

Και γιατί επέλεξε τις μπανάνες; Όπως λέει η ίδια, είναι εύκολες στην κατανάλωση, πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και σε πολύ προσιτές τιμές. Κατά τη γνώμη της, τα χόρτα μπορούν επίσης να προστεθούν σε αυτό το καθεστώς διατροφής, αλλά μόνο ένα είδος πράσινου, όπως το σέλινο.


Μετά από 12 ημέρες διατροφής μόνο με μπανάνες σε συνδυασμό με κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νερού, ασκήσεων και αρκετού ύπνου, παρατήρησε σημαντικές, θετικές αλλαγές στη φυσική και συναισθηματική ευημερία της.

Στην αρχή, παρατήρησε βελτίωση της πέψης της και δεν αισθάνθηκε καμία επιπλοκή. Οι μπανάνες (η μία έχει περίπου το 12% της συνιστώμενης ημερήσιας αξίας των 25 g σύμφωνα με την FDA), οι  οποίες, είναι γνωστό ότι είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, έχουν την ικανότητα να ρυθμίζουν τους ηλεκτρολύτες και να αποβάλουν τις τοξίνες από το σώμα και έτσι να βοηθούν την πέψη.

Επιπλέον, συχνά βίωσε την αίσθηση της ηρεμίας και της ειρήνης, καθώς και τη δημιουργικότητα σε ένα υψηλότερο επίπεδο.  "Βίωσα τεράστια πνευματική διαύγεια και συγκέντρωση," λέει η Tarbath. Αυτό το συναίσθημα είναι λόγω των επιπέδων τρυπτοφάνης και κάλιου της μπανάνας που ενισχύουν την επικοινωνία των κυττάρων, ενώ διατηρούν κατάλληλα επίπεδα οξυγόνου στον εγκέφαλο.

Αισθανόμενη πιο ενεργητική από ποτέ, είχε καλύτερα αποτελέσματα στην φυσική της κατάσταση και το δέρμα της έγινε πιο μαλακό και πιο λαμπερό. Συνολικά, απολάμβανε τη ζωή της στο έπακρο.

Έχοντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, της επέτρεψε να ελευθερώσει τον εαυτό της από τις επιπλοκές που την προβλημάτιζαν κάποτε: candida (καντιντίαση), υπογλυκαιμία, λαγνεία τροφών και σοβαρές εναλλαγές της διάθεσης.

Η εμπειρία ζωής του συζύγου της αλλά και της ίδιας, τους ενθάρρυνε να γίνουν επαγγελματίες Φυσικής Υγείας και  Ολιστικής Διατροφής,  μοιράζοντας τις συμβουλές και τις ιδέες της συνείδησης της υγείας σε άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι χρήστες του iPhone μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=G-OwRfzeIu0
Οι άλλοι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγές:

Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα