Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Αυτοί είναι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να διώξεις τις ραγάδες για πάντα


Οι ραγάδες είναι ένας είδος ουλών που δημιουργούνται στο δέρμα κυρίως μετά την απότομη αυξομείωση βάρους. Συνήθως, οι ραγάδες εμφανίζονται σε σημεία, όπως είναι η κοιλιά, οι μηροί οι γοφοί, ο στήθος ή και το εσωτερικό σημείο των μπράτσων.
Το πρόβλημα των ραγάδων δεν έχει αποκλεισμό φύλλου αφού πλήττει και τις γυναίκες και τους άντρες. Μάλιστα, στις γυναίκες το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο έντονο την περίοδο της εγκυμοσύνης και δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει ξανά στην αρχική του κατάσταση το δέρμα.
Σημείωση!
Οι ραγάδες ξεκινούν ως κοκκινωπές ή ελαφρύ μοβ και στη συνέχεια γίνονται γυαλιστερές. Ενώ, με την πάροδο του καιρού αποκτούν ένα λευκό χρώμα και γίνονται σαν βαθιές γραμμές.
Ραγάδες μπορεί επίσης να εμφανιστούν κατά την εφηβεία, όταν το σώμα συχνά αναπτύσσεται πολύ γρήγορα. Τα αγόρια είναι αυτά που κυρίως εμφανίζουν ραγάδες στους ώμους και την πλάτη τους ενώ, τα κορίτσια μπορεί να τις εμφανίσουν σε σημεία, όπως είναι οι γοφοί, οι μηροί ή και το στήθος.
Οι ραγάδες είναι πολύ δύσκολες στην αντιμετώπιση τους και ενώ υπάρχουν άπειρες θεραπείες καμιά δεν είναι σίγουρα αποτελεσματική.
Βέβαια, αν πάρεις την μεγάλη απόφαση να το κάνεις θα πρέπει να ξέρεις πως πρέπει να προστατευτείς από τον ήλιο αλλά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική ακόμα και στην διατροφή σου.

Εμείς βρήκαμε τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τις ραγάδες και σου τις παρουσιάζουμε:

  1. Χειρουργικές μεθόδους: Αν το πρόβλημα σου είναι αρκετά ορατό και θέλεις να κάνεις κάποια χειρουργική επέμβαση μπορείς να κάνεις δερμοαπόξεση ή κάποια χειρουργική επέμβαση με λέιζερ.
  2. Βέβαια, αν το πρόβλημά σου είναι μικρότερο μπορείς να κάνεις κάποιο χημικό πίλινγκ που θα αφαιρέσει την πρώτη επιφάνεια του δέρματος που έχει ταλαιπωρηθεί.
  3. Μπορείς επίσης να βάλεις και κάποια ειδικά προϊόντα δηλαδή κρέμες ή λοσιόν που θα ενισχύσουν το κολλαγόνο της επιδερμίδας αλλά καλό θα ήταν αυτά τα προϊόντα να μπουν όσο ακόμα οι ραγάδες είναι κόκκινες ( όταν βρίσκονται στο πρώτο τους στάδιο).
  4. ipop
  5. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα