Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ο άνθρωπος που δεν επιθυμεί τίποτε είναι ή νεκρός ή θεός.

"Αν θέλεις να μάθεις ποιος είσαι μην αναρωτιέσαι. Γύρισε πίσω σου να δεις τα ίχνη που αφήνεις. Να δεις τη διαδρομή σου μέχρι εδώ. Τι έκανες; Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο θα θυμάσαι τον εαυτό σου; Τι δημιούργησες; Ποιο είναι το αποτύπωμα που άφησες στην ύλη; Αν δε μπορείς να δεις τίποτε και θέλεις κάτι ν αλλάξεις τότε είναι η ώρα να δράσεις.Αν δε θέλεις να δράσεις τότε δεν υπάρχει λόγος να αναρωτιέσαι ποιος είσαι γιατί είσαι ήδη νεκρός.Αυτός που μπορεί να δει τη διαφορά ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα όχι για να νιώσει ενοχές αλλά για να δει αν βαδίζει μπροστά ή έχει μείνει ακόμη πίσω, έχει μια πιθανότητα να αλλάξει τη ζωή του αν φυσικά έχει την επιθυμία γι αυτό.Η ζωή πηγαίνει μόνο μπροστά κι αν ακόμη κάνει στροφές πάντα τις κάνει προς τα πάνω κι όποιος δε μπορεί η δε θέλει να την ακολουθήσει θα τον σπρώξει η ίδια με τη βία.Αν θέλεις να μάθεις ποιος είσαι μην αναρωτιέσαι δες πίσω σου τι έκανες και θα πάρεις την απάντηση κι αν αυτή δε σου αρέσει τότε κοίτα μπροστά κι άρχισε να δημιουργείς ένα διαφορετικό παρόν. Ο άνθρωπος που δεν επιθυμεί τίποτε είναι ή νεκρός ή θεός."

Αν θέλεις να μάθεις ποιος είσαι μην αναρωτιέσαι.
 Γύρισε πίσω σου να δεις τα ίχνη που αφήνεις.
 Να δεις τη διαδρομή σου μέχρι εδώ. 

Τι έκανες; 
Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο θα θυμάσαι τον εαυτό σου; 
Τι δημιούργησες; 
Ποιο είναι το αποτύπωμα που άφησες στην ύλη; 

Αν δε μπορείς να δεις τίποτε και θέλεις κάτι ν αλλάξεις τότε είναι η ώρα να δράσεις.
Αν δε θέλεις να δράσεις τότε δεν υπάρχει λόγος να αναρωτιέσαι ποιος είσαι γιατί είσαι ήδη νεκρός.


Αυτός που μπορεί να δει τη διαφορά ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα όχι για να νιώσει ενοχές αλλά για να δει αν βαδίζει μπροστά ή έχει μείνει ακόμη πίσω, έχει μια πιθανότητα να αλλάξει τη ζωή του αν φυσικά έχει την επιθυμία γι αυτό.

Η ζωή πηγαίνει μόνο μπροστά κι αν ακόμη κάνει στροφές πάντα τις κάνει προς τα πάνω κι όποιος δε μπορεί η δε θέλει να την ακολουθήσει θα τον σπρώξει η ίδια με τη βία.

Αν θέλεις να μάθεις ποιος είσαι μην αναρωτιέσαι δες πίσω σου τι έκανες και θα πάρεις την απάντηση κι αν αυτή δε σου αρέσει τότε κοίτα μπροστά κι άρχισε να δημιουργείς ένα διαφορετικό παρόν. 

Ο άνθρωπος που δεν επιθυμεί τίποτε είναι ή νεκρός ή θεός.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΜΙΞΙΩΤΗΣ

Τα Βιβλία μου Οι σκέψεις μου/ My Books My thoughts

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα