Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Η λύση για το άγχος βρίσκεται στο αυτί σας!


er
Σε μια πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή για την υγιεινή ζωή στη ρωσική εθνική τηλεόραση, ένας γιατρός της ιατρικής επιστήμης και της ψυχιατρικής, ο Mark Sandomirsky, προέτρεψε τους ασθενείς του που θέλουν να ανακουφιστούν από το άγχος να χρησιμοποιήσουν αυτή την εύκολη τεχνική.
Η πηγή του άγχους συχνά διαφέρει και οι άνθρωποι το βιώνουν σχεδόν πάντα με διαφορετικούς τρόπους. Μόλις το άγχος κάνει την εμφάνισή του, οι περισσότεροι άνθρωποι, αρχίζουν να αισθάνονται άβολα και να διακατέχονται από ανησυχία, που ακολουθείται από μια αίσθηση βάρους ή ακόμη και πόνο σε μέρη του σώματος.
Το πρώτο βήμα για την απελευθέρωση από το άγχος είναι να απαλλάξουμε τον εαυτό μας από τα αρνητικά συναισθήματα. Μην τα κρατάτε μέσα σας. Μετά από αυτό, το επόμενο είναι να αφαιρέσετε τις φυσικές συνέπειες του άγχους. Σε αυτό το σημείο είναι όπου η ψυχο-ρεφλεξολογία μπαίνει στο παιχνίδι. Το σώμα μας έχει ορισμένα σημεία αντι-στρες και το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι απλά μασάζ σε αυτά τα σημεία για την ανακούφιση από το στρες.

Οι αρχαίοι Κινέζοι αναφέρονται σε αυτό το σημείο ως  Shen Men  ή "η πύλη του Ουρανού." Το Shen Men είναι ένα σημείο αντι-στρες που μειώνει το άγχος, αυξάνει την ροή της ενέργειας, και ενισχύει τη συνολική υγεία του οργανισμού.
Αυτό το σημείο βελονισμού μειώνει τη φλεγμονή και μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο σχεδόν σε κάθε μέρος του σώματος. Κάνοντας μασάζ στο σημείο Shen Men θα ανακουφίσει το άγχος και εστιάζεται στο κέντρο του άνω τρίτου του αυτιού.
shenmen
Συμβουλές του Dr Sandomirsky :

Χρησιμοποιώντας μία μπατονέτα πιέστε το σημείο αυτό και με απαλές κινήσεις κάντε μασάζ. 
Αναπνεύστε βαθιά.
  • Στη συνέχεια, ακούστε το σώμα σας προσεκτικά.

  • Συνεχίστε να αναπνέετε βαθιά

  • Όταν εισπνέετε κοιτάζετε προς τα αριστερά, και όταν εκπνέετε προς τα δεξιά.

  • Θα αισθανθείτε πώς το σώμα σας ηρεμεί.

Έξτρα συμβουλές:
  • Κάντε μασάζ σε αυτό το σημείο χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας.
  • Κάντε καλό μασάζ κάθε φορά που είστε αγχωμένοι.
  • Μπορείτε επίσης να επαναλαμβάνετε αυτή την τεχνική κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

Πηγές:Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα