Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Διάλεξε την ζωή σου

σκαααααScreenshot_1 (1)Τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας κάποτε χαρακτηρίστηκαν αδύνατα και κάποιος απέδειξε ότι το αδύνατο ήταν δυνατό.
Άνθρωποι που κρίθηκαν ετοιμοθάνατοι σηκώθηκαν πάνω και είπαν. Στο διάβολο, εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω. Και δεν πέθαναν.
Μιλάμε ότι δεν πέθαναν! Διαβάστε την Ανατομία της ασθένειας του Νόρμαν Κάζιν. Τον είχαν θεωρήσει ετοιμοθάνατο και του είχαν δώσει μόνο δυο μήνες ζωή. Αντί γι΄αυτό ο άνθρωπος γράφει τώρα άρθρα για το Saturday Review, κάνει διαλέξεις σ΄όλο τον κόσμο, έγραψε ένα βιβλίο. Είναι γεμάτος ενέργεια, θαυμάσιος – αρνήθηκε να πεθάνει!
Πες ναι στη ζωή! Ναι… στο θαύμα, στη χαρά, στην απελπισία. Ναι… στον πόνο, ναι σ΄αυτό που δεν καταλαβαίνεις. Δοκίμασε το ελπίζω. Δοκίμασε το θα το κάνω. Δοκίμασε το μπορώ.

Είναι σίγουρο πως ο κυριότερος λόγος που υποφέρεις, είναι γιατί είσαι ανολοκλήρωτος. Γίνε όλα όσα είσαι. Αγκάλιασέ τα. Μη σταματάς όμως εκεί. Αν όμως θέλεις να αλλάξεις πιο γρήγορα, πιο μαγικά, πρέπει να αλλάξεις το… εγώ… και να το διευρύνεις σε… εμείς. Για να διαλέξεις τη ζωή, πρέπει να είσαι διατεθειμένος να ξαναρισκάρεις και να ξαναγαπήσεις.
Υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό? Γιατί δουλεύουμε? Γιατί αγωνιζόμαστε? Γιατί υποφέρουμε? Γιατί ελπίζουμε?
Για την αγάπη. Για τη ζωή. Αν τη χάσουμε, θα είναι η πιο μεγάλη απώλειά μας.
Ο Βαν Γκογκ είπε ένα πολύ ωραίο πράγμα… Ο καλύτερος τρόπος ν΄αγαπάς τη ζωή, είναι ν” αγαπάς πολλά πράγματα. Δεν είναι ωραίο αυτό? Αν θέλεις να μάθεις πόσο αγαπάς, άκουσε πόσες φορές τη μέρα λέει ο εαυτός σου… Μισώ… Το μισώ αυτό το πράγμα. Α, πάρ΄το αμέσως, το σιχαίνομαι. Αυτό το είδος ανθρώπων το απεχθάνομαι.
Αντί να λέει… Αγαπώ! Αυτό μ” αρέσει. Αγαπώ τα λουλούδια. Αγαπώ τα παιδιά κ.λ π
Αν θέλεις τη ζωή, ζήσε την τώρα!!! Γιατί, αν καθυστερήσεις, ίσως να μην την βρεις εκεί.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα