Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Τα 3 μπαχαρικά που σας προστατεύουν από τον καρκίνο

Με την κατανάλωση αυτών των θεραπευτικών μπαχαρικών, δεν θα πρέπει να φοβάστε τον καρκίνο. Η ακόλουθη  αρχαία  παράδοση  από την  Ανατολική Ινδία αποδεικνύεται από τις σημερινές ιατρικές έρευνες.
Οι ερευνητές έχουν αποδίξει σε μελέτες τους ότι αυτός ο συνδυασμός μπαχαρικών προλαμβάνει τον καρκίνο του παχέος εντέρου, του καρκίνου του προστάτη, τον καρκίνο του εγκεφάλου, και τον  καρκίνου του μαστού. 
Να τι πρέπει να κάνετε.

Αναμίξτε 1/4 του  κουταλιού της σούπας κουρκούμη με μισό κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και προσθέστε μια πρέζα μαύρο πιπέρι.
Αναμίξτε και τα τρία συστατικά καλά.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αφέψημα ως σάλτσα στη σαλάτα σας ή να το καταναλώσετε όπως είναι.
Αν προσθέσετε αυτό το μίγμα σε γεύματα που χρειάζονται προεργασία, προσθέστε το στο τέλος της διαδικασίας παρασκευής. Με την προσθήκη αυτή στα γεύματά σας, αυτό το μείγμα μπαχαρικών δεν θα χάσει την αξία των θρεπτικών  συστατικών του. Εάν πρόκειται να καταναλώσετε το μείγμα μπαχαρικών χωρίς τροφή, προσθέστε λίγο νερό για να το αραιώσετε λόγω της στρυφνής γεύσης του.
Το κουρκούμη είναι κίτρινο μπαχαρικό με απίστευτες αντιφλεγμονώδεις ικανότητες, οι οποίες είναι εξαιρετικά ισχυρές. Αυτό το μπαχαρικό είναι το πιο γνωστό φυσικό συστατικό για την αντιμετώπιση των φλεγμονών.
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα