Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ


Πηγή: Fosphotos
Έστειλε τον γιό του να σπουδάσει στην Ιταλία. Και το κωλόπαιδο όλη μέρα έπαιζε μπιλιάρδο σε μπάρ της Φεράρα. Αληθινή ιστορία, που λένε και οι σεναριογράφοι. Εμπιστεύεσαι τα λεφτά σου σε τράπεζα και τα χάνεις όταν αυτή βαρέσει κανόνι.
Αυτή η ιστορία με την Δημάρ του Φώτη Κουβέλη είναι η απόλυτη πρόκληση του λεγόμενου πολιτικού συστήματος. Η αποθέωση της ντροπής. Ο σταρχιδισμός του εν λόγω κόμματος απέναντι στους ψηφοφόρους του και, γενικά, σ’ολους τους Έλληνες πολίτες.
Στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 η Δημάρ και ο Σύριζα ήταν αντίπαλοι. Και ακριβώς επειδή ανήκουν υποτίθεται στον ίδιον πολιτικό χώρο, η αντιπαλότητά τους ήταν σχεδόν συγκρουσιακή. Επόμενο. Το 90 τοις εκατό των στελεχών της Δημάρ και ο αρχηγός της Φώτης Κουβέλης προερχόντουσαν από τον Σύριζα.

Και τώρα τι γίνεται; Μαγειρεύεται η επανασυγκόληση του κομματιού του Σύριζα που είχε αποκοπεί και εξελίχθηκε σε κόμμα, την Δημάρ. Δεν ντρέπονται. Χωρίς τσίπα δουλεύουν το νέο σκηνικό του θεάτρου τους. Την παράσταση του νέου έργου.
Η Δημάρ την είχε κοπανήσει από την συγκυβέρνηση για να σωθεί, αλλά δεν πήρε τα επάνω της. Συμμετοχή στο δίδυμο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σήμαινε ολοκληρωτική αντίθεση με τον Σύριζα που αρνούνταν κάθε είδους συγκυβέρνηση. Σήμερα η Δημάρ πάλι για να σωθεί θέλει να επιστρέψει στον Σύριζα.
Από τότε που άνοιξε το μαγαζί της η Δημάρ ποιος πληρώνει τα σπασμένα; Ένας είναι ο μαλάκας, ο λαός. Και γιατί πληρώνει την Δημάρ, όλα τα έξοδα του μαγαζιού, είτε σαν αντίπαλος, είτε σα σύμμαχος των Σκουρλέτηδων; Είπαμε. Επειδή ο λαός είναι ο μαλάκας της παρέας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα