Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

To σεξ μπήκε κι επίσημα στο Facebook…


Οι νεαροί ομολόγησαν ότι την εφαρμογή την εμπνεύστηκαν και την έφτιαξαν μέσα σε δυο ώρες ένα βράδυ, που έπιναν vodka και Red Bull, και συζητούσαν για το γεγονός ότι το online dating έχει «χαλάσει», γιατί έχει γεμίσει από άντρες με ψεύτικα προφίλ που αραδιάζουν αποφθέγματα και ψευδείς πληροφορίες, ενώ το μόνο που θέλουν είναι να βρουν μια γυναίκα να περάσουν το βράδυ τους.  Δεν θα ήταν ωραία, σκέφτηκαν, να υπάρχει ένας τρόπος να μην χασομεράμε και να μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό; Αλίμονο.


Ποιός θέλει σεξ χωρίς προσχήματα; Και μάλιστα, χωρίς να ρισκάρει το ρεζίλι ομολογώντας το; Και μάλιστα με ανθρώπους όχι τυχαίους, αλλά που ήδη γνωρίζει και “ποθεί”; Ολόκληρο το ανδρικό γένος, πασών των ηλικιών και τάξεων, θα απαντήσετε. Πολύ σωστά, και όχι μόνο. Κάποιοι λοιπόν που το σκέφτηκαν αυτό, αποφάσισαν να κάνουν κάτι. Κι έφτιαξαν την εφαρμογή “bangwithfriends”, την οποία σέταραν στο facebook, ανεβάζοντας την εμπειρία του παράλληλου αυτού σύμπαντος σε νέα επίπεδα…  Η νέα εφαρμογή, η οποία κερδίζει χρήστες με ταχύτητα φωτός,  βοηθά τους «friends» να, χμ, πως να το πούμε απλά, να εκφράσουν τυχόν σεξουαλικό ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον.
Η εφαρμογή έχει ως εξής:
Κάνεις log in και επιτρέπεις έτσι την πρόσβαση στο όνοματεπώνυμό σου, στη διεύθυνση e-mail σου και στη φωτογραφία προφίλ σου. Στη συνέχεια επιλέγεις με ένα κλικ τις φωτό των φίλων σου με τους οποίους δεν θα έλεγες όχι να εχμ…γνωριστείς καλύτερα.
Και εδώ γίνονται τα πράγματα ενδιαφέροντα. Αν κάποιος από τους φίλους σου, ή όσοι από αυτούς χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή, έχει κάνει κλικ στη δική σου φωτό, τότε και μόνο τότε το facebook στέλνει μια ειδοποίηση και στους δυό σας στην οποία σας ανακοινώνει ότι έχετε αλληλοεπιλεχθεί….
Τα υπόλοιπα, τα κάνετε μόνοι σας.
Η εφαρμογή ονομάζεται «bangwithfriends» (bang = slang έκφραση για την ερωτική συνεύρεση) και είναι δημιούργημα τριών Αμερικανών φοιτητών από την Καλιφόρνια, που παρά την εκρηκτική ανταπόκριση στο εγχείρημά τους ( αριθμεί γύρω στους 700.000 χρήστες και δημιουργήθηκε ένα μήνα πριν) επιμένουν να παραμένουν ανώνυμοι.
Διαβάστε παρακάτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα