Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Γυναίκα (Λαμβάνω και Δίνω)

Έχω Θυμό... ναι έχω θυμό (ζεστό συναίσθημα- φουντώνεις αμέσως) γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω όπως επιθυμώ.  Πως επιθυμώ;;...σε όλα τα επίπεδα πνευματικό- συναισθηματικό-υλικό.  Πως μπορώ να αφήσω έξω ένα από αυτά θα είναι σαν να αρνούμαι την φύση μου.

Ζωγραφίζοντας τη Γυναίκα 
Είμαι γυναίκα με τα όλα μου, αγαπώ το σώμα(υλικό) αυτό που με προσδιορίζει ως γυναίκα το στήθος τα γεννητικά όργανα που θρέφουν και φέρνουν σε τέτοια επαφή και ανταλλαγή με το άλλο φύλο, τα πόδια μου , χέρια μου , πρόσωπο μου , τα μαλλιά μου, το δέρμα μου τα κοκάλα μου, τα όργανα μου και  όλο τον υλικό φορέα μου.  

Με αυτό ήρθα στο κόσμο, "Το σώμα είναι η συμβολή της γαίας και οφείλω να το σεβαστώ".  

Θέλω να έχω επαφή με το σώμα μου για να ακούσω το σώμα μου οφείλω να είμαι σε κατάσταση που μπορώ να λάβω  μηνύματα- πληροφορίες από αυτό.

Η γυναικεία φύση συμπεριλαμβάνει έκφραση συναισθήματός και ναι το αναγνωρίζω το συναίσθημα μου και αρχίζω να το αντιλαμβάνομαι και βλέπω τι ρόλο παίζει.  Υπάρχουν θερμά συναισθήματα όπως θυμός, ντροπή, προδοσία και κρύα συναισθηματα όπως φόβος σε όλες τις μορφές του, η θλίψη.  


Βέβαια υπάρχουν και θετικά συναισθήματα όπως αγάπη, ευγνωμοσύνη, χαρά, ελπίδα κ.α τα οποία μας γεμίζουν με μια γλυκιά ήρεμη ενέργεια όταν τα λαμβάνουμε.


Μεγάλωσα με την πεποίθηση ότι η γυναίκα είναι για να προσφέρει και να δίνει (σπίτι- παιδιά-εργασία) και αυτό θα ΠΡΕΠΕΙ να την κάνει ευτυχισμένη γιατί αυτό είναι ο ρόλος της μάνας- συζύγου- φίλης- εργαζόμενης-....... λοιπόν......
δεν τον αποδέχομαι θέλω να μάθω να λαμβάνω επίσης...

Ισορροπία του Δίνω και Λαμβάνω 

Το να δίνεις συνέχεια σε εξουθενώνει. Θέλω να έχω ισορροπία. Πως είναι όμως να λαμβάνεις πότε το κάνω;;;
Το κάνω όταν ακούω, γεύομαι, μυρίζω, παρατηρώ, χαλαρώνω, αγκαλιάζω, συλλογίζομαι, διαλογίζομαι, αποδέχομαι, προσελκύω, εκτιμώ, υποδέχομαι και απλά είμαι!!! Όταν λαμβάνω νιώθω ηρεμία, είμαι υπομονετική, ευγνώμων, ηθική, αποτελεσματική, ελκυστική... Τι ωραία κατάσταση για να ΕΙΜΑΙ!!!!

Γυναίκα
 Γεμίζεις και μετά δίνεις από το περίσσευμα σου και εκεί βγάζεις μια ισχύ που μόνο η γυναικεία φύση διαθέτει.

Τι ώραιο να είσαι γυναίκα!!!!

Είμαι ευγνώμων στο σύμπαν!!!!




hidden-harmony

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα