Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Μουσικές Παραστάσεις στο ΑΚΤΑΙΟΝ        Ρόδος, 25 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μουσικές Παραστάσεις στο ΑΚΤΑΙΟΝ

Οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ρόδου - ΔΕΡΜΑΕ (πρώην Πηγές Καλλιθέας Α.Ε) παρουσιάζουν στο ΑΚΤΑΙΟΝ, την Τρίτη 26 και Πέμπτη 28 Αυγούστου, δύο μοναδικές μουσικές παραστάσεις για να αποχαιρετίσουν μελωδικά και αυτό το καλοκαίρι που τελειώνει!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρσι ο «Μουσικός Αύγουστος» που οργάνωσε η ΔΕΡΜΑΕ και με προτροπή την θερμή αποδοχή του κοινού που αγκάλιασε με ενθουσιασμό τις μουσικές εκδηλώσεις στο ΑΚΤΑΙΟΝ, που θύμιζαν τον παλιό καλό καιρό όταν ο κόσμος συναθροιζόταν τα βράδια στο κέντρο της πόλης, οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ρόδου, επανέρχονται με δύο παραστάσεις που θα μας ταξιδέψουν αρμονικά σε όλα τα είδη της ποιοτικής ελληνικής μουσικής όπως: Μικρασιάτικα, Ρεμπέτικα, Παλιά Λαϊκά και Έντεχνα Λαϊκά τραγούδια, με αναφορές στη μουσική του Θοδωράκη, Χατζηδάκι, Μαρκόπουλου, Ξαρχάκου και άλλων μεγάλων συνθετών που έγινε ευρέως γνωστή και από τον ελληνικό κινηματογράφο.


Το πρόγραμμα θα κλείσει με παραδοσιακή μουσική, συνοδεία της οποίας θα χορέψει το Εργαστήρι Παραδοσιακών χορών «Τερψιχόρη» από τις Καλυθιές όπως και άλλα σχήματα.
Οι μουσικοί είναι έμπειροι, δεξιοτέχνες του νησιού της Ρόδου και είναι οι: Παναγιώτης Ξανθόπουλος: Τραγούδι - Μπουζούκι, Παναγιώτης Σοροπίδης: Κιθάρα - Φωνητικά, Κώστας Τσιγκρής: Τραγούδι – Μπαγλαμάς, Νίκη Ασμάνη: Τραγούδι, Βαγγέλης Τότσης: Μπουζούκι και Μόσχος Ψιλλάκης: Βιολί.

Πρόκειται για μία αυθεντική παρουσίαση της Ελληνικής Μουσικής, από ένα πλούσιο μουσικό σύνολο, που απευθύνεται σε έλληνες και τουρίστες και αποκαθιστά την ποιότητα της Ελληνικής μουσικής που δυστυχώς κακοποιείται συχνά στο βωμό της εμποροποίησης.

Την ευθύνη της οργάνωσης της εκδήλωσης έχει αναλάβει η «Ποιήεσσα» - Θεματικές Εκδηλώσεις (www.poeessa.com).

Έναρξη εκδηλώσεων: 9μμ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα