Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο πρόεδρος Ομπάμα ανατράφηκε από διεμφυλική (τρανς) πόρνη με το όνομα Evie!!!

Obama-νταντά-Ινδονησία-muslim-evie-τρανσεξουαλικών-πόρνη-crossdresser-gay
Η νταντά του Μπαράκ Ομπάμα Evie, η οποία γεννήθηκε άνδρας, αλλά πιστεύει ότι είναι γυναίκα, απεικονίζεται στα αριστερά.

 

Η τρανσέξουαλ πόρνη νταντά του Μπαράκ Ομπάμα που τον έκανε να γελάει φορώντας το κραγιόν της μητέρας του

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει τέτοια αγάπη για το κίνημα ομοφυλόφιλων LGBT; 


Όπως αποκαλύφθηκε  αυτό το Σαββατοκύριακο σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, στο παρελθόν όταν ζούσε με το όνομα Barry Soetoro, ο Μπαράκ Ομπάμα μεγάλωσε από μία  γκέι, τρανσέξουαλ πόρνη που ονομάζεται «Evie».
Η πρώην νταντά του Μπαράκ Ομπάμα  αποκαλύφθηκε ως ο gay τρανσέξουαλ άνδρας που έκανε το μελλοντικό πρόεδρο να γελάει φορώντας το κραγιόν της μητέρας του. 

Η «Evie» είχε τη φροντίδα για το αγόρι με το όνομα Barry, όταν η μητέρα του Ann Dunham μετακόμισε στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας Τζακάρτα, στα τέλη του 1960.


Ο ''ανοιχτά'' γκέι, έφευγε από το σπίτι ντυμένος τραβεστί - αλλά ήταν πολύ προσεκτικός ώστε ποτέ να μην τον δει ο Μπαράκ. «Ήταν τόσο νέος και δεν επέτρεψα ποτέ να με δει να φοράω γυναικεία ρούχα », είπε η Evie. «Αλλά με είδε να φοράω το  κραγιόν της μητέρας του, μερικές φορές. Αυτό πραγματικά τον έκανε να ξεκαρδίζεται.


Η Evie ελπίζει ότι ο πρώην προστατευόμενος της θα χρησιμοποιήσει τη δύναμή του για να αγωνιστεί για ανθρώπους σαν κι αυτήν. Η διορισμένη από τον Ομπάμα  Amanda Simpson, είναι η πρώτη ανοιχτά τρανσέξουαλ διορισθείσα, ως ανωτέρα τεχνική σύμβουλος στο Υπουργείο Εμπορίου το 2010.
Για την Evie, η οποία πλέον απλώς προσπαθεί να κερδίσει αρκετά για την καθημερινή επιβίωση στους  δρόμους της Τζακάρτα, η ίδια η εκλογική νίκη ήταν αρκετή για να της δώσει ένα λόγο - για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό - να αισθάνεται περήφανη.
«Τώρα, όταν οι άνθρωποι με αποκαλούν  απόβρασμα», λέει, «εγώ απλά τους απαντώ:«! Αλλά ήμουν η νταντά για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών '

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα