Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Επικίνδυνο το… “στρινγκ”!

stringΤο εσώρουχο τύπου “στρινγκ” είναι, σίγουρα, ένα από τα πιο σέξιεσώρουχα που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα!
Γνωρίζατε όμως, ότι είναι πιθανό οι γυναίκες που επιλέγουνδιαρκώς τον συγκεκριμένο τύπο εσωρούχου να επιδεινώνουνχωρίς να το γνωρίζουν την κατάσταση της υγείας τους;
Σύμφωνα με την δρ Jill M. Rabin, αναπληρώτρια καθηγήτρια κλινικής μαιευτικής και γυναικολογίας στο ιατρικό κολέγιο Albert Einstein και την συνάδελφό της, δρ Shieva Ghofrany, γυναικολόγο στο νοσοκομείο του Στάμφορντ, οι γυναίκες που έχουν προδιάθεση για κολπικές μολύνσεις έχουν αυξημένηευαισθησία σε λοιμώξεις όταν φοράνε στρινγκ.

Ο λόγος για τον οποίο τα βακτήρια είναι πιθανότερο να αναπτυχθούν στα εσώρουχα τύπου στρινγκ, σε αντίθεση με τα “κλασσικά” εσώρουχα, είναι επειδή τα περισσότερα στρινγκ δεν είναι κατασκευασμένα από υλικό “που αναπνέει”, όπως το βαμβάκι.
Όταν μια γυναίκα φοράει στρινγκ, το ύφασμα έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα στην ευαίσθητη περιοχή μεταξύ του κόλπου και του πρωκτού.
“Τα στρινγκ τείνουν να τρίβονται πολύ με το ευαίσθητο δέρμα γύρω από το αιδοίο και την κλειτορίδα, προκαλώντας μικροσκοπικές πληγές και δημιουργώντας έτσι “πρόσβαση” για τα μικρόβια, υποστηρίζουν χαρακτηριστικά οι ειδικοί.
Επισημαίνουν, ωστόσο, ότι το πρόβλημα εντοπίζεται αποκλειστικά με τα εσώρουχα που είναι από ύφασμα που “δεν αναπνέει”. Τα υπόλοιπα δεν προκαλούν ανάλογα προβλήματα. Όταν το δέρμα αναπνέει κανονικά, τότε ο κίνδυνος να αναπτυχθούν βακτήρια μειώνεται σε μεγάλο βαθμό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα