Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Πως μπορείτε να απαλλαχτείτε από τις αιμορροΐδες δίχως χειρουργείο;

αιμορροΐδεςΤον τρόπο για να απαλλαγούν από τις ενοχλητικές αιμορροΐδες αναζητούν τα 2/3 των υγιών ανθρώπων που κάνουν κλινικές εξετάσεις και διαγιγνώσκονται με την πάθηση της αιμορροϊδοπάθειας. Τα ενοχλητικά συμπτώματα όπως ο πόνος, το τσούξιμο, η αιμορραγία κι ο κνησμός, κάνουν δύσκολη τη ζωή των πασχόντων που θέλουν να απαλλαγούν με τον πιο εύκολο, γρηγορο κι ανώδυνο τρόπο.
Σε κάθε περίπτωση η θεραπεία πρέπει να είναι εξατομικευμένη ανάλογα με το βαθμό της αιμορροϊδοπάθειας του κάθε ασθενούς” αναφέρει ο διακεκριμένος Χειρουργός – Πρωκτολόγος, Αλκιβιάδης Παππάς. 

Ωστόσο όταν το πρόβλημα χρήζει χειρουργικής αντιμετώπισης, ως ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική θεραπεία, επιλέγουμε την Αιμορροϊδοπλαστική με Laser. Η αιμορροϊδοπλαστική είναι μία ανώδυνη μέθοδος, ελάχιστα επεμβατική που διαρκεί λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά και διενεργείται υπό ελάχιστη αναισθησία ή μέθη. 
Είναι αποτελεσματική προσφέροντας οριστική λύση γιατί είναι η μόνη τεχνική που η παρέμβαση γίνεται απευθείας στο αιμορροιδικό πλέγμα, προκαλώντας την οριστική συρίκνωση του, αφήνοντας άθικτο το βλεννογόνο του εντέρου και αποφεύγοντας έτσι τις μετεγχειρητικές ουλές εντος του πρωκτού.
 Είναι η ασφαλέστερη και πιο εξελιγμένη τεχνική από τις λεγόμενες ανώδυνες (LOGO, THD ή HAL-RAR, HELP) η οποία ελαχιστοποιεί τις επιπλοκές και τις ανεπιθύμητες ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα μηδενίζει τις υποτροπές. Μετά την επέμβαση δεν απαιτείται νοσηλεία κι ο ασθενής επιστρέφει σπίτι του. Την επόμενη ημέρα ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει χωρίς πρόβλημα στις καθημερινές δραστηριότητες του”.
Αιτίες αιμορροϊδοπάθειας
Η αιτία της αιμορροϊδοπάθειας είναι άγνωστη, οι παράγοντες όμως που φαίνεται να προδιαθέτουν και να αυξάνουν τον κίνδυνο αιμορροϊδοπάθειας είναι οι εξής:
• Χρόνια δυσκοιλιότητα
• Κύηση/τοκετός
• Βαριά εργασία που συντελεί στη συχνή αύξηση της ενδοκοιλιακής πίεσης
• Κληρονομική προδιάθεση
• Καθιστική ζωή και παχυσαρκία
• Παρατεταμένη ορθοστασία
• Ελλιπής υγιεινή της πρωκτικής περιοχής

hemorrhoid-symptomsΕίναι δυνατόν να προληφθούν οι αιμορροΐδες ;
Η καλύτερη πρόληψη για τις αιμορροΐδες είναι η καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας. Η άσκηση, το περπάτημα κι ένα πρόγραμμα διατροφής πλούσιο σε φυτικές ίνες, συμβάλουν στη μείωση της δυσκοιλιότητας, που είναι από τις πλέον βασικές αιτίες πρόκλησης αιμορροϊδοπάθειας.
Μπορούν να αντιμετωπιστούν πλήρως οι αιμορροΐδες χωρίς χειρουργική επέμβαση;
Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι θετική! Σήμερα, μπορούμε να εξαλείψουμε πλήρως την αιμορροϊδοπάθεια χωρίς να χρειαστεί ο ασθενής να υποβληθεί στην κλασσική χειρουργική επέμβαση. Η θεραπεία των αιμορροϊδων πρέπει να είναι εξατομικευμένη για τον κάθε ασθενή.
Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των αιμορροΐδων προϋποθέτει συνδυασμό διαφόρων μεθόδων, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή και έχοντας πάντα ως βασικό κριτήριο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος με τη λιγότερη δυνατή επέμβαση στην περιοχή.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα