Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Τίποτα δεν νικιέται μέχρι να το αντιμετωπίσεις!


eagleΌπλισε τον εαυτό σου με κουράγιο και αντιμετώπισε τις προκλήσεις της ζωής. Δεν θα νικήσεις τα πάντα που θα αντιμετωπίσεις αλλά τίποτα δεν νικιέται μέχρι να το αντιμετωπίσεις. Μην επιτρέπεις στον φόβο και την ανασφάλεια να σε σταματάει από το να πάρεις δύσκολες αποφάσεις.
Σήκω από τον καναπέ. Άσε την τηλεόραση! Σταμάτα να σπαταλάς το χρόνο σου ακούγοντας αρνητικές απόψεις (συμπεριλαμβανομένων και των δικών σου). Περιόρισε ότι σε αποσυντονίζει. Συγκεντρώσου και πάρε πλήρη ευθύνη και έλεγχο της ζωής σου. Μην αναλώνεσαι με τον να κατηγορείς τους άλλους ή να προσδοκάς από αυτούς να σε σώσουν. Εσύ οδηγείς την μοίρα σου. Εσύ έχεις τα κλειδιά ενός καλύτερου αύριο για σένα και τους αγαπημένους σου.

Δεν παίζει ρόλο το πόσες φορές έσπασες τα μούτρα σου στο παρελθόν. Αυτό που μετράει είναι να σηκώνεσαι και να συνεχίζεις. Στοιχημάτισε τα πάντα πάνω σου και άρχισε να δουλεύεις. Αξίζεις περισσότερα. Πολύ περισσότερα από ότι νομίζεις. Έχεις ότι χρειάζεσαι. Απλώς βγάλε το. Χρησιμοποίησέ το. Είσαι ιδιαίτερος και μοναδικός.
Γιάννης Αραχωβίτης
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα